Gewoon de week door 21: Op de boerderij, feest en auto’s kijken

Zo, het was met het weekje wel weer hoor. Op mijn blog behoorlijk stil, omdat ik ontzettend druk ben met allerlei andere dingen. Die hele AVG (en bijbehorende privacyverklaring was echt nog wel een stukje meer werk dan ik had gehoopt en ook op het werk zijn we met allemaal leuke dingen bezig. En nu ik ook weer fanatiek bezig ben met MutuSystem, blijft er maar weinig tijd over voor andere dingen. Gelukkig heb ik wel genoeg foto’s gemaakt afgelopen week en die deel ik dus met je vandaag. Ben je klaar voor de foto’s van Gewoon de week door 21?
Maandag

Tweede Pinksterdag was het, en wat lijkt dat al weer lang geleden haha. Soms hebben deze twee een dolle bui en dan doet Pepijn ook een duimpje in zijn mond. Liefst met een Hello Kitty erbij. <3

We reden naar Enschede, want daar was een boerderij die meedeed aan de Open Boerderijendag van Campina. Het springkussen scoorde uiteraard heel erg goed.

Net zoals de skelter, waar de beentjes nog wel een beetje kort voor waren.

We maakten ook nog even een foto in een echte trekker, een prachtige New Holland :-).

Wat een grote he?

Lize mocht zelfs nog even helpen met melken.

Het was echt knetterlekker weer vandaag en ze hadden het super goed voor elkaar. Overal lagen hooibalen waar je lekker even op kon chillen.

Dat was een geslaagd uitje. Het blijft altijd leuk om op een boerderij te kijken.

Ik kon het niet laten om nog even een foto te maken van Wissinks Möl, een prachtige stenderkast.

Haha, en dit was de terugweg…

Als iedereen is uitgeslapen, moeten we uiteraard nog weer fietsen, want Pepijn wil graag oefenen. We eindigen weer in een speeltuintje vlakbij huis.

En dit was ongeveer 20 seconden voordat Lize op de kop uit de touwen in de zandbak viel.. Gelukkig had ze niks, maar het was wel even schrikken.

Thuis probeer ik nog een beetje zonnestralen te vangen op mijn bleke benen. Er komen gelukkig steeds meer sproeten bij, dus het echte wit is er inmiddels wel een beetje af. Het is nu RAL9001 in plaats van 9010. Ik blijf in elk geval lekker zon vangen. Tegen de tijd dat ik dan met pensioen mag (ergens in 2050), is het vast beter.

Dinsdag

Dinsdagochtend werk ik op kantoor en als ik in de auto stap, is het warm: 25,5 graden.

Ton werkt thuis vandaag, en als ik Lize en Pepijn uit school haal, wil Pepijn ab-so-luut niet slapen. Dat hoeft ook niet van mij, en dus gaan we in de stad lekker een ijsje halen.

Weer thuis wil ik graag dat Ton een foto van mijn rokje maak (nadat Pepijn vanmorgen aan mij had gevraagd: ‘Mama, kun je nu ook dansen?’. Mijn 2 favoriete fotomodellen willen ook graag bij op de foto, en uiteraard mag dat.

En er wordt ook nog een beetje gedanst :-).

Op het werk zijn we met leuke dingen bezig, maar als parttimer lukt het me soms niet om alles op kantoor af te krijgen. En dus werk ik vanavond lekker thuis. Ik mag filmpjes monteren, en vind dat helemaal niet erg.

Woensdag

Goedemorgen! Woensdag slaapt deze meneer uit. Tot wel na negen uur. Blijkbaar had hij het nodig. Daarna zitten we gezellig samen te ontbijten.

Even gek doen voor de camera 🙂

We gaan even een boodschap doen en de kikker mag mee. Kikker had het koud, en dus krijgt hij een sjaal om. Hij was ook nog verdrietig, maar gelukkig kan Pepijn heel goed troosten. Zo schattig!

Bij Kruidvat wil Pepijn heel graag lippenstift op: ‘Want dan kan ik jou lekkere kusjes geven, mama!’. Dat vind ik uiteraard geen probleem!

Met eten ’s avonds wil Lize graag dat ik de boot van Vaiana maak (…). Dat is gewoon een cracker met een plakje kaas op een stokje trouwens.. Vaiana moest er ook bij en dus maakten we haar van een komkommer met stokjes, hahaha.

Donderdag

Donderdag bij ik al om half 8 (’s ochtends ja) bij Van der Valk in Assen voor een klantevenement van mijn werk. Ik ben helemaal in mijn element, want ik mag filmen en foto’s maken vandaag. Blijer kun je me uiteraard niet maken.

’s Avonds thuis gaan deze 2 toppers lekker in bad en voor het slapen lezen we nog even een verhaaltje. Pepijn heeft die gele kever (de ‘Pever’) van mijn moeder gekregen, en hij is helemaal verliefd. Pever gaat zelfs mee naar bed.

Vrijdag

Tijd voor een dagje kantoor vandaag. Wel gaan we lekker even een rondje lopen met de lunch.

Die mooie velden met wilde bloemen blijven prachtig om te zien. Bij ons in de buurt hebben ze inmiddels alles gemaaid, en dat vind ik toch wel jammer hoor.

’s Avonds maak ik nog even een foto voor de campagne van Oenobiol. Ik ben inmiddels ook gestart met de Oenobiol Sun Sensitive Skin, en ik moet zeggen dat ik daar best al wel een beetje blij mee ben. Ik ben nog helemaal niet verbrand en mijn armen zijn best bruin (voor de Nederlandse zon). Meestal verbrand ik alleen maar, maar dat is dit jaar nog niet gebeurd.

Zaterdag

Goedemorgen! We ontbijten met aardbeitjes vandaag (hoe heerlijk zijn die) en ik deel nog even mijn tip over aardbeienvlekken in de kleding op Instagram :-).

We gaan even proefrijden in een Citroen C3 en stoppen in Bornerbroek om even een ijsje te halen.

’s Avonds kruip ik eindelijk weer eens achter de naaimachine om een picknickkleed voor ons neefje James te maken. Dat moet uiteraard weer op de laatste avond dat het kan… Overigens lukte die prima en kreeg ik het ook nog voor elkaar om een tasje voor Pepijn uit dezelfde stof te maken.

Zondag

Zondag is James dus jarig (die werd ook 3 jaar, 2 dagen eerder dan Pepijn) en Jolijn had gevraagd of ik foto’s wilde maken. Dat doe ik met super veel plezier en zo knipte ik er zondag dus flink op los :-). James had echt een geweldige taart. Hij zag er niet alleen prach-tig uit, maar smaakte ook nog eens heel erg goed!

Het was super lekker weer en dus konden we lekker buiten spelen.

En deze twee jochies schelen dus maar 2 dagen. Zo leuk! Net als Lize en Lenn zijn ze een beetje Jip en Janneke (of dan Jip en Jip): ze kunnen heerlijk samen spelen, maar soms ook echt ruzie maken.

Bij een verjaardag horen uiteraard ook cadeautjes en die vielen goed in de smaak :-).

Daarna was het tijd voor iets heel anders: mijn zwager en zusje hadden Royal Fitment georganiseerd bij Het Everloo in Rossum. Dat was een auto-event waar dus allemaal vette wagens waren. Deze kever vond Pepijn wel erg indrukwekkend (en ik zelf ook ;-)).

Natuurlijk kon ik het niet laten om een ‘spot de fotograaf’-foto te maken.

Pepijn vond ook heel veel auto’s ‘niet mooi’, haha, wel grappig om te zien.

Gelukkig vond hij zijn nieuwe T1-bus wel mooi en kon die ook nog ergens rijden.

Er was een heuse prijsuitrijking, maar Pepijn vond zijn eigen wagen interessanter.

Oma was er ook, en zelfs baby Benthe en daar moesten we natuurlijk even een foto van maken.

Na afloop liep het terrein leeg, wel super om al die dikke wagens bij elkaar te zien hoor!

En zo kwam er een einde aan deze drukke week. Zoals je hebt gemerkt lukte het wederom niet om maandagmorgen een blog online te hebben. Ik snap niet zo goed waar de tijd blijft elke avond, maar het lukt gewoon even allemaal niet. Ik blijf mijn best doen om de weekoverzichten te maken, en hoop dat het volgende week weer op tijd online is. Deze week is Pepijn jarig, zaterdag vieren we het feest. Verder hoop ik dat de temperatuur onder de 30 graden blijft, want dat vind ik echt niet te doen, zo heet.

Anyway, bedankt voor het lezen en een fijne week!

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *