Disclaimer

Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Aan de inhoud van Gewoon iets met Loes kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Gewoon iets met Loes is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van website, tutorials of de tips die er op verschijnen.

Alles wat wordt gereviewd op Gewoon iets met Loes, is berust op de waarheid en op mijn eigen mening. Dat betekent niet dat wanneer iets bij de auteur van het artikel wel werkt het bij jou ook werkt. Gewoon iets met Loes is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op Gewoon iets met Loes staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Affiliate links

Ik ben lid van het affiliate programma van Bol.com en Wehkamp. Wanneer ik naar deze webshop link en een bezoeker op zo’n link klikt, landt de bezoeker in de webshop via een speciale link met mijn code erin. Als de bezoeker dan iets in de webshop koopt, krijg ik daar een percentage van. Als bezoeker merk je hier verder niets van, de webshop en prijzen blijven altijd hetzelfde. Ik vermeld onder artikelen altijd als er affiliate links in verwerkt zitten.

Product reviews

Ik schrijf regelmatig reviews over producten die ik heb getest, en daar geef ik dan mijn mening over. Mijn belangrijkste doel is om eerlijk te zijn over producten, en die mening te delen. Soms schrijf ik over producten die ik van een merk of webshop opgestuurd heb gekregen. Dat ik die producten het gekregen, betekent niet dat ik er een positieve review over schrijf.

Samenwerking

Bij sommige artikelen kun je in de voettekst lezen dat het artikel tot stand is gekomen d.m.v. een samenwerking. Dat betekent dat ik betaald heb gekregen voor het betreffende artikel. Voor alle inkomsten geldt dat ik ze investeer om de website optimaal draaiende te kunnen houden en jou van gratis inspirerend leesmateriaal te kunnen voorzien.

Foto’s

Ik zou het enorm waarderen als je, wanneer je mijn foto’s gebruikt, een link naar mijn website (het liefst het betreffende artikel) opneemt, zodat de bron duidelijk is.

Vragen? Mail loes apenstaartje gewoonietsmetloes punt nl