Over mij

Hoi en welkom op Gewoon iets met Loes, mijn persoonlijke blog. Mijn naam is Loes Hofstede, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen (een meisje van 9 en een jongen van bijna 5). In mijn (zeldzame) vrije tijd ben ik graag creatief bezig op alle fronten: fotograferen, naaien, haken, breien, knutselen, noem het maar op. Deze dingen deel ik op mijn stukje internet, maar ook allerlei andere dingen die ik kwijt wil, zoals fashion, dingen voor in huis en andere lifestyledingen.

Jaren geleden begon ik met bloggen op Hyggelig Mama, maar omdat mensen dat een te moeilijke naam vonden, besloot ik mijn eigen domein aan te vragen. Na een brainstormsessie (‘Het moet gewoon iets met Loes’ worden), wist ik wat het zijn moest: gewoonietsmetloes.nl! Het grappige is dat tegenwoordig heel veel mensen het Deense woord ‘hygge’ wel kennen, maar dat terzijde.

De wereld online

Dankzij het bloggen hier ben ik de wereld van fotografie ingerold en nadat mijn vader zijn oude spiegelreflexcamera aan mij uitleende, ging er een wereld voor me open. Met de artikelen die ik hier publiceerde voor opdrachtgevers heb ik mijn eigen Canon EOS 80D aangeschaft en wat een feest is dat. Tegenwoordig ben ik huisfotograaf van mijn werkgever, van de familie en maak ik op verzoek ook foto’s voor anderen. Het plan ontstond om voor de fotografie een aparte website te onderhouden en een nieuwe naam werd geboren: Pixel Loes.

Dat je veel tijd kwijt kunt zijn aan fotografie heb ik inmiddels ook geleerd: na een vakantie ben ik avonden bezig om de mooiste foto’s uit te zoeken en te optimaliseren (Lightroom) voordat er een album van gemaakt kan worden. Dat doe ik overigens met veel plezier!

Anyway, terug naar hier: wil je contact met me opnemen? Dat kan via de mail (of social media): loes[at]gewoonietsmetloes.nl

xx
Loes