Gewoon de week door 20: lekker weer en Pepijn leert fietsen

Zo, ein-de-lijk is het tijd voor de foto’s van Gewoon de week door 20. Door Tweede Pinksterdag en een boel drukte thuis en op het werk lukte het niet om het eerder online te krijgen. Soms vraag ik me af of er echt wel 24 uren in een dag zitten. En waarom moeten we eigenlijk zoveel slapen? Anyway, het was een heerlijke week. School begon weer gewoon, en gelukkig was het nog weer heerlijk weer. In het weekend gingen we op zoek naar een fiets voor Pepijn zijn verjaardag en hij verbaasde iedereen weer met zijn vaardigheden. Ben je klaar voor de foto’s van afgelopen week?

Maandag

Gewoon de week door 20

Goedemorgen! We beginnen deze week goed met chiapudding als ontbijt. Ik vond naast blauwe bessen ook nog aardbeien en frambozen in de koelkast en dat was ook een heerlijke combi.

Tijdens de lunchpauze maken we even een wandeling. En man, wat is het weer mooi overal. Het maai-beleid lijkt overal wel wat aangepast: 2 meter uit de berm is het kaal (gras), maar daarna staan echt de meest mooie bloemen! Goed voor de insecten en de vogels, en het ziet er ook nog een prachtig uit.

Dinsdag

Ik maakte vandaag helemaal geen foto’s. ’s Ochtends werkte ik gewoon en ’s middags waren de kids weer thuis van school. Zo stom dat ik nog steeds dagen heb waarop ik geen foto’s maak.

Woensdag

Goedemorgen! We beginnen bij de VVE vandaag en het is weer een gezellige ochtend.

Daarna kunnen we door naar het ZGT in Hengelo waar ik een afspraak heb bij de plastische chirurg voor de ontsteking in het litteken van mijn keizersnede. Ze gaan nu overleggen of het hele litteken opnieuw gedaan kan worden en ik mag dus nog een keer terugkomen. We zullen het zien.

Daarna gaan we nog boodschappen doen en dat is echt een feest met die zelf-scan. Het werkt super snel, je boodschappen zijn direct in de tas gepakt en je kunt ook nog eens doorlopen bij de kassa. Pepijn en Lize vinden het geweldig om te helpen en zo is boodschappen doen met kinderen ineens ook een stuk leuker.

Als we thuis zijn, maak ik nog even deze foto voor Inge van de VVE. We kregen een tijdje terug allemaal zaadjes die we in de tuin konden stoppen. Dat hebben we gedaan en inmiddels begint het goed te groeien! Nu maar hopen dat dit de varianten voor bijen waren, dan krijgen we ook een beetje een bij-vriendelijke tuin.

Donderdag

Donderdag werk ik de hele dag en als ik thuis kom, is de tank leeg. We gaan eerst eten en na het eten willen deze 2 toppers graag mee om te tanken. Altijd feest in de auto.

Vrijdag

Vrijdagochtend werk ik weer gewoon en daarna ga ik naar het optreden van Lize’s school in de IISPA in Almelo. De school bestaat 30 jaar en er was voor 400 kinderen een soort van optreden geregeld. Ze mochten op een djembé spelen, en dat was best grappig. Het duurde alleen wel erg lang, en voor de kinderen van groep 1 en 2 was het dus lastig om de aandacht er bij te houden.

Als het is afgelopen ga ik met Lize naar Plein Westermaat in Hengelo: we gaan eindelijk de cadeaubonnen van de speelgoedwinkel inleveren en kopen ook alvast een cadeautje voor Pepijn. Daarna gaan we door naar Ikea, en ik zie weer allemaal leuke (nieuwe) dingen.

Zoals deze serie. Ok, hij past totaal niet in ons huis, maar ik vind het er echt super leuk uitzien!

Deze keuken vind ik ook zo leuk: dat bankje tegen het keukendeel, dan kun je gezellig gaan zitten kijken hoe iemand kookt.

Deze keuken vind ik ook leuk: ook hier kun je lekker even gaan zitten als er gekookt wordt: dat lijkt me nou zo gezellig! Ik maak dus even foto’s om aan Ton te laten zien.

Zaterdag

Zaterdag beginnen we bij de fietsenwinkel, waar we een fiets voor Pepijn (zijn verjaardag) kopen. Daarna gaan we door naar Enschede, voor de verjaardag van 2 neefjes. Het weer knapt ’s middags gelukkig enorm op, met 13 graden was het ’s ochtends echt koud!

Als we thuis komen, wil Pepijn nog heel graag zijn nieuwe fiets proberen en hij verrast ons echt allemaal. We moesten er in een drafje achteraan, wat een kracht heeft hij in die kleine beentjes zeg! Hij ging ook 2 keer op de kop in de berm, maar na een lach stapte hij zo weer op de fiets. Tja, wonderbaarlijk allemaal.

Zondag

Zondag beginnen we de dag lekker rustig aan en als ik even met de was bezig ben, nestelen deze 2 lieffies op de bank. Ze spelen dat het de boot is en gaan vast oefenen met slapen op de boot (omdat we deze zomer naar Schotland gaan). Ik vond het wel schattig.

’s Middags mogen we op Isa passen en die moet natuurlijk nog een keer uitgelaten worden. Helemaal geen straf, want ook vandaag wil Pepijn weer heel graag fietsen.

Het tempo ligt gelukkig iets lager vandaag en dat is voor de wandelaars ook wel fijn (ha). Maar onvoorstelbaar om te zien hoe het gaat: net of hij nooit anders heeft gedaan!

Zondagavond was het nog heerlijk weer en dus hebben we lekker in de tuin gezeten. En doordat het Pinksteren was, voelde het eigenlijk niet als zondag, omdat de dag er na ook nog vrij was. Deze week gaat de AVG dan echt in en daar moet ik voor mijn blog ook nog even wat voor doen (de laatste puntjes op i). Spannend blijft het wel, en ook erg ongrijpbaar, als ik eerlijk ben. Maar we gaan het zien!

Hoe was jouw week vorige week? En ben jij ook druk bezig met de AVG of valt het voor jou allemaal wel mee?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *