Cadeau voor Vaderdag: foto op textielposter

Het duurt niet meer zo heel lang of Vaderdag staat voor de deur. Heb jij al een leuk cadeautje geregeld? Ik vind het altijd wel lastig om elk jaar iets creatiefs en unieks te vinden, hoor. Dit jaar heb ik een leuke tip voor je: laat een foto op textielposter afdrukken. Dan heb je wat leuks voor aan de muur, en een heel persoonlijk cadeau!

Lang leve het digitale tijdperk

Sinds ik begin dit jaar een nieuwe spiegelreflex-camera heb gekocht maak ik nog meer foto’s dan voorheen. En hoe leuk dat meestal ook is, soms is het ook enorm frustrerend. Inmiddels heb ik zoveel foto’s, dat ik het maken van albums bijvoorbeeld niet meer bij kan houden. Met een digitale fotocamera schiet je gewoon 5 keer eenzelfde foto en dan kun je achteraf bepalen welke foto het beste. Super handig natuurlijk: zo zit er altijd wel 1 goede foto bij, maar het zorgt ook voor een flinke hoeveelheid foto’s.

In Lightroom heb ik best een mooi systeem voor het sorteren van foto’s, per maand hou ik in albums bij wat ik maak. En toen ik werd gevraagd om een  mijn favoriete foto op een textielposter te reviewen, leek me dat een goed idee om een mooie foto uit te kiezen. Bij ons aan de muur hangen niet zoveel foto’s, dus tijd om dat te veranderen!

Foto op textielposter

Pas geleden gingen wij wandelen in de buurt waar mijn man is opgegroeid. We wandelden bij ‘de bruggetjes’ en het was heerlijk weer. Ik had mijn camera meegenomen en natuurlijk maakte ik wat foto’s. Eén van de foto’s van deze dag koos ik uit om af te drukken een textielposter.

vaderdag foto op textielposter (3)

Het werd deze foto en kijk hoe mooi dat is geworden. Het systeem doet een beetje denken aan die schoolposters van vroeger. Een foto op textielposter kan je in verschillende maten krijgen: zowel vierkant als rechthoekig is mogelijk (staand of liggend). Mijn foto is 60 x 60 cm geworden.

vaderdag foto op textielposter (3)

Als afwerking kun je 2 opties kiezen: zo’n ronde stok of platte latten. Ik koos voor de ronde stokken.

vaderdag foto op textielposter (3)

De foto wordt gedrukt op een dik katoenen doek.

vaderdag foto op textielposter (3)

Standaard is er een koordje meegeleverd om de poster mee op te hangen, maar die vond ik stiekem te kort. Knutselaar als ik ben, had ik een ander koord liggen dat ik op maat heb gemaakt.

vaderdag foto op textielposter (2)

En zo ziet dat er dan uit aan onze muur. Leuk geworden he? Ik ben helemaal blij met deze foto op textielposter.

Vaderdag

Heb jij al een cadeautje voor Vaderdag geregeld? Zo niet, geef je foto’s een leuke bestemming (aan de muur) en bestel zo’n poster al vanaf € 35,95.

Liever een wereldkaart aan de muur? Kijk dan hier. Die zijn nu tijdelijk te krijgen met 50% korting. Bestel op tijd, zodat je je bestelling voor Vaderdag in huis hebt.

Wat zou jij aan de muur willen hebben? Een mooie foto of een wereldkaart?

xx
LoesDit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *