Star Wars DIY : Baby Yoda in Post-its

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik fan ben van Star Wars. Het meeste van de droids, R2D2 en BB8 zijn wel mijn lievelings. Maar ook Yoda, C3P0 en kleine Anakin Skywalker vind ik geweldig. Onlangs werd ik getipt op een project op kantoor bij kantoorartikelengigant Viking: met 1317 post-its maakten zij een superleuke stopmotion van Baby Yoda, ter ere van De Mandalorian (die dan weer op Disney+ te zien is). Ik deel de mening van hoe cute Baby Yoda eigenlijk is.  Daarom op de vooravond van de voorjaarsvakantie deze leuke Star Wars DIY.

Disney+

In de herfst van 2019 werd aangekondigd dat Nederland het eerste land was waar Disney+ beschikbaar kwam. De eerste weken kon je dat gratis proberen. Als enorme Disney-fan kon ik het natuurlijk niet laten om de app te installeren en al snel brulden we thuis mee met De Kleine Zeemeermin en Frozen (yay!). Omdat we al een Netflix-abonnement hadden, heb ik nog wel even getwijfeld of ik er nog een abonnement bij wilde hebben, maar omdat ook alle Star Wars films beschikbaar zijn op Disney+ heb ik toch niet opgezegd. Nieuw in de Star Wars-categorie is The Mandalorian.

The Mandalorian is een live-action Star Wars serie die gaat over het avontuur van een eenzame premiejager in de verste uithoeken van het sterrenstelsel, ver verwijderd van de macht van New Republic. Zelf heb ik de serie nog niet gezien, maar misschien kan ik manlief toch overtuigen om deze te gaan bekijken.

Star Wars DIY

Baby Yoda GIF Animation

Zoals ik in de inleiding al vertelde, hebben ze bij Viking op kantoor een stopmotion gemaakt van Baby Yoda. Kijk dan hoe schattig. Er waren 1317 Post-its voor nodig, wat een aantal he?

Lees ook: Ik gebruikte Post-its mijn hele leven al verkeerd!

Wil je weten hoe deze stopmotion precies tot stand is gekomen? Lees dan 1.317 Post-it Baby Yoda bij ons op kantoor. Heb je nog tijd over in de voorjaarsvakantie? Misschien kun je dan aan de slag met deze Star Wars DIY. Een maatje kleiner kan natuurlijk ook ;-).

Hou jij ook zo van Star Wars? En wat vind je van deze Baby Yoda?

xx

Loes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *