Mijn liefde voor Star Wars | DIY

header.png

Zoals je hier al kon lezen ben ik op mijn manier fan van Star Wars. Ik heb de films een aantal keer gezien, maar ben niet zo’n grote fan dat ik alle characters uit m’n hoofd ken. Wel heb ik een aantal favoriete figuren, en ik heb echt een ‘crush’ op R2D2. Gisteren werd bij Humberto de première van de film besproken, en toen maakte m’n hart toch wel even een sprongetje.

Er is namelijk een nieuwe robot… BB-8! Ik ben verliefd.. Kan er niets aan doen. Kijk dan wat een schatje:

Nu hadden ze gisteren bij Humberto van die kleine robotjes:

Hoe cool zin die??? Ik wil er ook 1!!! Mijn man is wat minder enthousiast helaas en de prijs houdt me ook wel een beetje tegen: € 169,- 🙁

Toch ben ik wel ontzettend benieuwd geworden naar de nieuwe Star Wars Film – The Force Awakens.

Op Pinterest kun je de prachtigste dingen vinden van Star Wars, de leukste 10 DIY-projecten deel ik hier met je.

Op 1: natuurlijk BB 8:

bb8

Het haakpatroon voor deze lieverd is via de link te downloaden en kost (helaas) £2.49. Misschien kun je op basis van het plaatje zelf aan de slag. Ik vind het in ieder geval een geweldig ding (verrassend he..).

BB82

2. Dit borduurwerkje is toch ook schattig. Leuk dat de borduurring ook nog een ander stofje heeft gekregen. Ik zou deze voor de kamer van zoonlief wel eens kunnen maken.. Moet toch een beetje  zorgen dat de kids ook van Star Wars gaan houden!

stormtrooper

Op 3: gehaakte muts van een Stormtrooper. Ik hou van de ‘simpelheid’, de beperkte kleuren zeg maar.

yoda

4. Deze gehaakte Master Yoda. Sorry voor de hoeveelheid haakpatronen, maar ze zijn gewoon zo leuk!

vilt poppetjes

5. Star Wars figuurtjes van vilt. Super makkelijk om te maken, en heel herkenbaar. Dat haar van Prinses Leia. Geweldig toch?

Yoda 2

6: Een naaiproject dan: deze Yoda-handdoek. Ik zou niet weten waar je precies zulke handdoeken zou kunnen kopen, want dat maakt of breekt het succes van dit project eigenlijk wel. Toch maar eens in de gaten houden, ik vind dit ook leuk voor onze kleine man.

tshirt

7: Een project waar je alleen de template en textielverf voor nodig hebt: dit leuke bedrukte t-shirt. Zo kun je een saai effen t-shirt ontzettend goed opleuken. De oorspronkelijke site is wel in het Engels (instructies dus ook, vind ik zelf niet erg, maar zeg het er vast bij).

chewy

8. Hier kun je het gratis patroon voor deze Chewy pop downloaden. Ik heb ‘m zelf al eens gemaakt van paars-witte ruitjesstof (ik weet het, cultuurbarbaar, maar het past beter in ons interieur en ik vond de pop zoooo leuk!). Was heel erg leuk (en makkelijk) om te doen.

R2D2

9. Leuk voor de kids: deze papieren R2D2. Misschien wel leuk om ‘m met magneetjes te maken op een onderbord wat magneetjes vast houdt, om zo een soort puzzel er van te maken. Of van vilt met klittenband (ooh, mijn hoofd draait overuren, waar ben ik aan begonnen???).

R2D22

En als laatste, op 10: dit leuke borduurwerkje van een vrolijke variant op R2D2. Deze zou ik dan weer voor op de kamer van m’n dochter maken. Maar dan wel op een roze ondergrond natuurlijk :).

Vind jij Star Wars ook zo leuk?

xx
Loes

11 Reacties

  1. 17 december 2015 / 12:06

    Ik geef er niks om, maar ik krijg toch wel de hype rondom de nieuwe film mee! Ik kan me voorstellen dat dit voor fans een leuke tijd is.

    • 17 december 2015 / 14:32

      Mijn man houdt er eigenlijk niet zo van. Dus ik dacht: ik hou me in dit keer. Helaas niet gelukt haha. Gelukkig wil hij wel mee naar de nieuwe film. De film schijnt hoe dan ook spannend en goed te zijn, ook als je geen Star Wars Fan bent 🙂

  2. Pingback: BB-8 van strijkkraaltjes | DIY | hyggelig mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *