Stiekem Kerst-verlanglijstje

Eigenlijk doen wij niet aan cadeautjes met kerst, maar stiekem droom ik wel van een kerstboom waar allemaal mooi ingepakte cadeautjes onder liggen. Vandaag mijn verlanglijstje!

Ik heb al allerlei ringen van Melano. Dat is zo’n prachtig systeem waar je de settings van kunt wisselen: je koopt een basis ring, en dan koop je allerlei losse ‘steentjes’ erbij. Kun je bij elke outfit een ander kleurtje kiezen zeg maar. In de loop de jaren zijn er al verschillende ringen bij gekomen, en ondertussen heb ik ook de Twisted Resin en een aansluitring. De ring op de rechterfoto heb ik nog niet, maar die vind ik wel heel erg mooi! Vooral met zo’n zwarte setting, en dan in de combi zoals die links staat: prachtig!

 

Op de website van Miss Lipgloss zag ik dit voorbij komen: Reload Parfumverstuivers. Hier zit een busje van 5 ml in, waar je zelf je eigen parfum in kunt doen, of je kunt bij Douglas van een aantal parfums zo’n klein 5 ml flesje kopen. De busjes zijn in eerste instantie alleen in zwart of wit, maar je kunt er ook zo’n prachtige skin bij kopen. Doe mij dan maar zo’n roze! Super om mee te nemen lijkt me, zonder dat je dan zo’n grote parfumfles in je tas hebt.

Nu we bezig zijn met het opleuken van onze slaapkamer zie ik overal leuke dingetjes voorbij komen. Deze kapstokjes zijn toch te schattig voor woorden?

jamie

We hebben al wel een aantal kookboeken van Jamie Oliver (like!), maar deze ontbreekt nog in de collectie. Mijn schoonmoeder heeft ‘m wel en er staan echt leuke gerechten in.

sorbetlepel

Deze prachtige sorbetlepels. Laatst had ik een toetje gemaakt in een diep/lang glas. Toen kwam ik er achter dat ik eigenlijk helemaal geen sorbetlepels had! Goed om op een verlanglijstje te zetten dus. Ik vind deze exemplaren mooi, ze zien er prachtig strak uit.

slof

Wat er met mijn oude pantoffels is gebeurd, kan ik me eigenlijk niet herinneren. Maar ik heb geen pantoffels momenteel. En dus loop ik soms heel charmant (NOT) op m’n badslippers.. Inclusief sokken ja.. Get the picture? Tijd voor nieuwe dus! Deze beauty’s zijn meer dan welkom!

geurkaars2

Zoals je eerder al kon lezen, ben ik enorm fan van geurkaarsen. Vooral na het eten brandt er 1 in ons huis. Dan raak je die kook-lucht toch een beetje beter kwijt. En ik vind het ook gewoon erg gezellig staan. Ik ben benieuwd naar deze van de Hema, ik heb ze nog niet geprobeerd.

rituals

En tot slot iets van Rituals. Eigenlijk is het flauwekul dat ik alleen dit laat zien, je kunt eigenlijk willekeurig bij een Rituals winkel naar binnen lopen en iets kopen: ik vind alles lekker! Nog niet zo lang geleden ontdekte ik de douche-olie, en man, wat is dat een lekker spul! Het ruikt heerlijk en maakt je huid super zacht! Echt een favoriet.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

xx
Loes

 

 

 

 

 

4 Reacties

  1. Neelke | The Dutch Chronicles
    16 december 2015 / 07:03

    Leuke spullies, vooral die parfumverstuivers met die perzik kleurige sleeve zijn echt heel leuk. En die geurkaarsen van de Hema zijn echt heel fijn. De ‘cedar’ geur is mijn favoriet, ik heb er al een stuk of 6,7 opgebrand. Op mijn verlanglijstje staat dit jaar een noise cancelling koptelefoon.

    • 19 december 2015 / 21:53

      Ik vond die parfumverstuiver ook echt geweldig. Als ik weer bij Douglas kom, neem ik er denk ik 1 mee. Alleen al leuk om in de kast te zetten haha. Ik hou ook van Cedar-geuren, ik had van jou inderdaad begrepen dat die kaarsen van de Hema fijn zijn. Ik ben erg benieuwd, ga ze proberen! Een noise cancelling koptelefoon lijkt me ook een goed cadeau: kun je ongestoord naar muziek luisteren (straks met een kleine soms ook wel handig hihi 😉 ;)).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *