Mijn week in foto’s | 46

week in foto's | 46

Zo, het is weer tijd voor een aflevering van Mijn week in foto’s. Een gekke week, ik was zelf maandag ziek (alweer), werkte woensdag in plaats van donderdag, en als klap op de vuurpijl werd de kleine man zaterdag geveld door een buikgriep en dat duurde tot zondag. En tijdens het schrijven van deze post krijg ik de foto’s niet fatsoenlijk van mijn iPhone, dus het gaat lekker allemaal deze week. Kijk je mee?

Maandag

Maandagochtend om 4 uur word ik met knallende koppijn wakker en niet lang daarna hang ik al boven de wc: migraine… Niet fijn, en het duurt tot een uur of 8 totdat het stopt. Niet fijn kan ik je vertellen. Vervolgens slaap ik tot een uur of 2 ’s middags. Manlief gaat met de kids naar zijn ouders en daar ben ik even heel blij om.

maandag-1

Als de kleine meid naar bed gaat, verhuis ik naar de bank, en zoonlief wil graag met de treintjes met me spelen. Dat lukt me niet helemaal…

 

maandag-2

…en dus moet hij even uithuilen bij papa.. 🙁

Dinsdag

dinsdag-1

Dinsdag brengen we de kleine meid weer naar school (met meneer op de fiets) en hij wordt echt een waaghalsje. Hij wil over alle hobbels en drempels rijden, zo grappig.

dinsdag-2

Als we thuis even TV kijken valt hij bijna op schoot in slaap. Bijzonder. Ik wil hem in bed leggen, maar dat vindt hij zelf nog geen goed idee en dus gaan we maar actief spelen. Overigens voel ik me vandaag dus gelukkig een heel stuk beter (nog beetje slapjes).

dinsdag-3

’s Middags komt de post een leuk pakketje brengen en ik sla direct aan het naaien. Binnenkort meer hierover!

dinsdag-4

Onze oude wasmachine haperde al een tijdje en we waren ons al aan het oriënteren op een nieuwe. Maandagavond houdt hij er echt mee op en gelukkig konden we voor 22 uur een nieuwe bestellen bij Wehkamp die de volgende dag direct geleverd en aangesloten wordt. Een Miele dit keer! Aangezien we ongeveer 3 x per dag (!!!) wassen was het wel tijd voor een echt goede wasmachine. Ik ben er helemaal blij mee (hij is super stil!!!).

dinsdag-5

Deze lieve toppers kijken lekker TV samen.

dinsdag-6

En ’s avonds heb ik weer naailes, en maak ik de jurk voor dochterlief af. Leuk geworden he?

Woensdag

woensdag-2

Woensdag heb ik een congres van de Belastingdienst in Vianen en het was echt een super interessante dag.

woensdag-1

En die lunch.. oohh!! <3 <3 Dat was goed geregeld! Echt super lekker!

Donderdag

donderdag-1

Goedemorgen! Deze kleine topper is ‘vroeg’ wakker en ze mag lekker even in ons bed op de iPad TV kijken terwijl ik dan even kan douchen.

donderdag-2

Ze maakt nog even een mooie roos voor Koen (‘een doos voor toen’ in haar eigen woorden, haha) en we sturen ‘m per whatsapp op natuurlijk.

donderdag-3

En daarna gaan we even naar Intratuin. De draaimolen staat er weer en dat is natuurlijk altijd een succes.

donderdag-4

En die kerstversiering overal in de winkel, prachtig!

donderdag-5

donderdag-6

Deze paraplu’s vind ik dus echt te gek! (‘Zullen we die dan meenemen, mama?’)

donderdag-7

donderdag-8

Of deze oude tractoronderdelen..! I like!

donderdag-9

Voor de kleine meneer hebben we de fiets weer meegenomen en dat werkt echt briljant. We vliegen door de winkel!

donderdag-10

Och al die treintjes… Kan iemand dit bij ons in huis ook neerzetten, please?

donderdag-11

donderdag-12

Je blijft er naar kijken, zo mooi allemaal!

donderdag-13

Deze 2 vind ik ook ontzettend mooi, het ziet er zo heerlijk winters uit!

donderdag-14

donderdag-15

Nog meer plezier in de winkel in deze mini-pipo-wagen. Schattig he?

donderdag-16

Ik vind deze lamp dus echt helemaal geweldig. Hij past (helaas) niet in ons huis, dat rosegoud matcht niet echt met paars, maar ik vind het wel heel leuk.

donderdag-17

We laten voor opa en oma nog even een klein boeketje in elkaar zetten, voor hun trouwdag.

donderdag-18

Ik scoorde deze geweldige uil en die komt dus boven de schuifpui te hangen (en boven de convectorput). De warmte van de convectorput zorgt er voor dat hij heel langzaam rond draait, zo leuk om te zien!

donderdag

’s Middags kan ik nog even bij de huisarts terecht, ik heb echt enorm last van eczeem in mijn gezicht (ooglid en rondom mijn mond). Ben al weken aan het smeren met vet, vet en vet, maar ik krijg het niet weg. De huisarts wil het zelf even beoordelen, maar komt ook op eczeem.

donderdag-19

Dus naar de apotheek voor een hormonencrème. Feest. Ik vind deze medicijnen-unit altijd zo fascinerend.

donderdag-20

’s Avonds wil deze kleine meid even met opa en oma bellen. Nee, niet facetime, maar ‘echt’ met de telefoon. Moet je dat snoetje zien. Ze wordt zo groot!

Vrijdag

vrijdag

Na het maken van de Red Velvet Latte (hier) heb ik nog slagroom over en dus maak ik een heerlijke Caramel Macchiato. Yummy!

Zaterdag

zaterdag-1

Zaterdag gaan we even shoppen voor een cadeautje voor mijn zwager, die zondag zijn verjaardag viert. Hij wil ook graag een SecrID en dus gaan we weer naar Kamp Lederwaren in Almelo. Ik kijk stiekem ook even naar een zwarte tas, want ik vind dat ik die nodig heb. Van dit merk (Aunts & Uncles) heb ik een mooie gele, en ik vind de zwarte ook erg mooi!

zaterdag-2

Kijk dan naar deze toffe etalage. <3

zaterdag-3

En ja hoor, de Pietenband is in de stad!

zaterdag-4

Bij de Hema zijn ze ook al helemaal klaar voor de kerst. Love the colours!

zaterdag-5

Ik sneak er nog even tussenuit om nog een cadeautje voor in de schoen te halen en bij de boekhandel kom ik deze stelling tegen… Waaahhh!! Ik heb alleen een foto genomen, knap he?

Ik maakte in de middag helemaal geen foto’s meer, want werd plotseling ontzettend druk met zoonlief die een buikgriep had. Na zijn slaapje haalde ik hem uit een volgespuugd bed, en hij bleef maar overgeven tot zijn maag leeg was. En toen kwam de spuitluier. En na het verschonen direct nog een. Hij voelde zich zo vervelend! Manlief was volleyballen en gelukkig kwam mijn vader bij ons eten (want mijn moeder moest werken, dus hij was ook alleen), in mijn eentje was het anders nooit gelukt!

zaterdag-6

’s Avonds komt Sinterklaas natuurlijk even een cadeautje brengen (‘en hij heeft er een troep van gemaakt!!’ aldus dochterlief).

Zondag

zondag-1

Als iedereen wakker wordt, is het natuurlijk tijd om te kijken of Sinterklaas is geweest.

zondag-2

‘Wat een grote doos!’ Door het enthousiasme krijg ik geen stilstaande foto, haha.

zondag-3

Zoonlief vertrouwt het allemaal nog niet echt en is wat terughoudend. Gelukkig wil zijn zus zijn cadeautje wel uitpakken. :’)

zondag-4

Dit fotomodel heeft nieuwe snowboots gekregen, en die moeten natuurlijk direct aan. Staan prachtig bij de nieuwe jurk, haha.

De kleine man houdt een flesje ORS binnen, maar wil nog steeds niet eten. Wel drinken, dus een flesje Roosvicee gaat er ook wel in. Hij lijkt wel iets beter vandaag, gelukkig.

zondag-5

Als we ’s middags naar Enschede rijden hebben we deze lucht. Zo mooi om te zien!

zondag-6

Hee, de zon!

zondag-7

We hebben ’s avonds ook nog een etentje met mijn ouders (vanwege de trouwdag), maar als we net goed en wel in het restaurant zitten, begint zoonlief weer te spugen. Alleen maar vocht, want hij heeft niks gegeten vandaag, maar erg handig is het allemaal niet zo. Manlief gaat met hem naar huis en ik blijf met de kleine meid. Ik eet een heerlijke pizza hawaii.

zondag-8

Alle mannen aan 1 kant van de tafel!

zondag-9

En fijn: Koen had nog weer prachtige rozen voor ons meegenomen. Dat is altijd zo leuk! Die staan minstens 2 weken, want die stonden vanmorgen nog in de kas (ongeveer dan). Dus verser dan dit kun je zie niet krijgen! Thanks Koen!

zondag-10

En zoonlief heeft al wel even geslapen vanavond, maar als de kleine meid naar bed gaat, schreeuwt hij alles bij elkaar. Niet heel handig dus, en hij gaat even mee naar beneden. Je kunt gewoon aan zijn oogjes zien dat hij niet fit is. Zo zielig!

En zo komt er een einde aan Mijn week in foto’s | 46. Wat een week zo. Ik hoop dat de buikgriep niet nog meer  ‘slachtoffers’ eist deze week, want was niet van plan om me morgen alweer ziek te melden!

Hoe was jouw week?

xx
LoesSave

Save

Save

Save

Save

 

2 Reacties

 1. 21 november 2016 / 09:21

  Ook allemaal ziek hier bah! Wat veel chocolade daar bij de boekhandel erg knap van je dat je het bij een foto hebt kunnen laten!

  • Loes
   Auteur
   21 november 2016 / 12:46

   Bah bah, het is ook echt weer om ziek te zijn, maar dat maakt het niet leuker! Beterschap voor jullie.
   Ik was ook heeeeel trots op mezelf bij de boekhandel, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *