Mijn week in foto’s | 38

mijn week in foto's

Hoi! Het is weer maandag vandaag! Dat betekent dat het weer tijd is voor ‘Mijn week in foto’s’, waarin ik je laat zien wat ik de afgelopen week heb gedaan. Het was een fijne week, waarin we nog een klein beetje de verjaardag van mijn moeder vierden, we zaterdag Utrecht onveilig maakten en Neelke ontmoetten, en waarin we zondag nog even van het heerlijke weer genoten op de fiets. Kijk je mee?

Maandag

maandag-1

Maandag maakt de kleine meid een prachtige tekening van een hardloopbaan, behoorlijk waarheidsgetrouw, moet ik zeggen ;-).

maandag-2

Ik krijg de Turkse pizza niet scherp op de foto, maar hij smaakte weer erg goed!

maandag-3

Na het eten gaan we nog even wandelen, en deze ‘fiets’ doet het altijd erg goed bij de kids (en als je je telefoon met Pokémon Go aan er op legt, tellen de kilometers ook nog een beetje, hoewel, kilometers….).

Dinsdag

dinsdag-1

Dinsdag mag de kleine meid weer naar de Peuterspeelzaal en ik probeer eens iets anders met haar haar. Ze wilde dat natuurlijk zelf ook even zien en dus maakte ik er een foto van.

dinsdag-2

Ik ga nog even boodschappen doen met de kleine man, en zodra hij deze koeken van Winnie the Pooh ziet, roept hij keihard ‘DIEIEIEIE’!. Die gingen mee dus.

dinsdag-3

Tussen de middag eten we lekker een boterham, die er vandaag gelukkig weer goed in gaat.

dinsdag-4

En als de kleine meid terug is van school, spelen we lekker met de duplo. Dat betekent: beide bakken op de kop, dus totale chaos..

Woensdag

woensdag-1

Goedemorgen! Zie hier de omgekeerde wereld: de kleinste beheert de ipad. Meestal is dat andersom, hihi.

woensdag-2

We moeten nog even eieren halen bij de supermarkt, en ik kom deze flessen van Spa tegen. Nu ook water met perzik smaak! Ik heb het niet meegenomen, maar ben stiekem wel erg benieuwd!

woensdag-3

Wel namen we nog lekker croissantjes mee en die worden heerlijk opgepeuzeld!

woensdag-4

Als de kleine man in bed ligt ga ik met deze keukenprinses semi red velvet (pink velvet in dit geval) koekjes bakken voor oma’s verjaardag (en een taart natuurlijk). Het deeg smaakte ook al erg lekker!

woensdag-5

De kleine meid had de koekjes getempeld, hihi.

woensdag-6

En als de kleine meid dan ook gaat slapen, versier ik de taart voor oma.

woensdag-7

En als de kids weer wakker zijn, moeten we de koekjes natuurlijk wel even proeven. Ze vielen goed in de smaak (en ik moet ook zeggen dat ik zelf dit keer ook blij was met het resultaat).

woensdag-8

We gaan nog even wandelen, en de kleine meid wil ook graag haar zonnebril op, hihi.

woensdag-9

Ik blijf dit zo’n mooi plaatje vinden!

woensdag-10

En deze man rent heerlijk het grasveld bij de speeltuin rond.

woensdag-11

Lekkere snottebel er bij, maar wat is het toch een heerlijk ventje.

woensdag-12

En blijkbaar waren de koekjes zo lekker, dat deze kleine man het krukje bij het aanrecht schuift en er op klimt om er 1 te pakken. Wat een boef!

Donderdag

donderdag-1

Goedemorgen wederom! Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn souvenir uit Engeland: deze body butter ruikt echt zo verschrikkelijk lekker!

donderdag-2

En na het eten gaan we nog lekker even wandelen in de buurt.

donderdag-3

Gezellig zo met zijn allen!

Vrijdag

vrijdag-1

Als ik vrijdagochtend mijn horloge om wil doen, staat hij stil! En alle andere horloges in mijn la zijn allemaal leeg. Dat vind ik zo verschrikkelijk frustrerend, als je niet kunt zien hoe laat het is.. Gelukkig zie ik dat mijn adidas horloge een batterijklepje met schroefjes heeft. Ik zet er een nieuw batterijtje in, maar hij doet nog niet precies wat ik wil, dus ik neem de schroevendraaiers mee naar kantoor.

vrijdag-3

En ja hoor, hij doet het! En hij loopt nog op tijd ook, haha.

vrijdag-2

Van oma krijg ik deze schattige foto, de kleine man aan het tekenen. Kijk dat snoetje, hij voelt zich zo groot!

vrijdag-4 vrijdag-5

Mijn schoonzusje komt dus ook nog bij oma, met haar zoontje (die dus 2 dagen ouder is dan die van ons) en samen spelen ze op de glijbaan.

vrijdag-6

Kijk ze samen zitten in de duo-buggy, lekkere bekkies! <3

Zaterdag

zaterdag-2

Jaaaa!! Vandaag ga ik met Margot en de kids naar het Nijntje Museum!! Ik laat niet teveel foto’s zien, want ik wil hier nog apart een blogartikel over schrijven, maar wat was het leuk!!!

zaterdag-3

Overal op de muur van die geweldige platen (deze is uit Nijntje en Nina).

zaterdag-4

En zelfs de wc is het bezoeken waard, hihi.

zaterdag-5

De kleine man vond het ook helemaal geweldig, kijk dat snoetje!

zaterdag-6

Even zelf een kunstwerk maken met Margot.

zaterdag-7

En kijk die kluisjes dan! Die mogen zo bij mijn in huis hoor :-).

zaterdag-8

We shoppen natuurlijk nog even de nodige ‘souvenirs’. Ik vond dat bord met het snoetje van Nijn zo leuk, maar dat is van aluminium, en dat vond ik een beetje jammer.

zaterdag-9

Kijk die leuke gehaakte Nijntjes ook, die kleertjes kunnen uit, en je kunt er dus andere kleertjes voor kopen, uber schattig toch?

zaterdag-10

En aan de overkant kun je zelfs een Nijntje pannenkoek eten <3!!

zaterdag-19

Nog even een selfie met Neelke (van The Dutch Chronicles), zo leuk om haar (eindelijk) eens te ontmoeten! We hebben via onze blogs best vaak contact, maar hadden elkaar nog nooit in het echt gezien. Super leuk om op deze manier wat samen te doen. Heel veel tijd om echt bij te praten was er niet echt, met 2 kleine kids er bij, maar je moet ook wat bewaren voor de volgende keer toch?

zaterdag-11

Als Neelke naar huis gaat, slenteren wij nog even langs de Oude Gracht, zo mooi om te zien hoe de herfst toch al echt wel zijn intrede heeft gedaan (ondanks het heerlijke weer!).

zaterdag-12

Ik weet niet meer precies waar ik deze foto had gemaakt, ik wilde nog zo’n leuk lampje van The Little Company hebben voor de kleine meid, en kwam toen deze mand met knuffels tegen. Kan iemand mij de hele doos even sturen anders? Oh, wat ontzettend schattig!

zaterdag-13

En kijk dan, al die lieve spulletjes zo bij elkaar, ik word hier echt zo blij van!

zaterdag-14

Hallo Utrecht!

zaterdag-15

En natuurlijk nog even een selfie met Margot.

zaterdag-16

We wandelen nog even langs het gouden kalf en dan gaan we weer met de bus naar de P+R (fijn geregeld is dat trouwens, echt super makkelijk om te doen!).

zaterdag-17

En ’s avonds bewonder ik nog even mijn souvenirs van vandaag. Ik vind de linnen tas stiekem het leukst!

Zondag

zondag-1

Zondag lunchen we lekker buiten, gewoon omdat het kan!

zondag-2

En de kleine meid wil graag met papa op de foto.

zondag-3

We gaan nog even lekker fietsen, aangezien het weer zo heerlijk is!

zondag-4

We gaan nog even lekker spelen bij Het Maatveld.

zondag-5

Heerlijk in het zonnetje!

zondag-6

We besluiten ook wat te eten, aangezien het toch bijna etenstijd is. Het duurt alleen wel erg lang voordat we eten krijgen, het lijkt wel of ze geen rekening hadden gehouden met het warme weer.

zondag-7

Gelukkig smaakte het uiteindelijk heerlijk!

zondag-8

Na het eten fietsen we nog even door naar opa en oma en de kleine meid tekent ‘even’ een luchtballon. Komisch detail: het mandje is groter dan de ballon, hihi.

En zo vloog de week weer voorbij. Best een boel foto’s gemaakt toch? Komende week weer leuke dingen in het verschiet, waaronder het concert van The Boxer Rebellion vanavond (als je dit op maandag leest dus) in Metropool Hengelo!

Heb jij ook een leuke week gehad?

xx
Loes

Save

Save

Save

Save

6 Reacties

 1. Neelke
  26 september 2016 / 10:14

  Wat een heerlijke kiekjes weer Loes! Leuk die foto’s van de kleine man in zn okerkleurige skinny <3. En nu sta ik ook opeens in jouw week met foto's haha. Ik vond het ook super om jou te ontmoeten 😀 Fijn dat jullie nog even Utrecht hebben bekeken. Zo mooi. Zeker ook in de herfst. Veel plezier bij het concert vanavond!

  • Loes
   Auteur
   27 september 2016 / 20:47

   Haha, jaaa! Goed he, dat je er ook een keertje in staat :-). En tof he, die skinny van de kleine man, van de Hema! 🙂

 2. 26 september 2016 / 11:46

  Wat een heerlijke week weer! Die tekening klopt helemaal. En ik wil ook naar het Nijntje museum. Nog heel even wachten.. 🙂 Robin heeft trouwens zo’n gehaakte Nijntje gekregen als kraamkado. Heel blij mee.

  • Loes
   Auteur
   27 september 2016 / 20:48

   Oh ja, ik kan het Nijntje Museum echt aanraden, maar zou inderdaad even wachten totdat Robin een beetje rond kan bewegen, misschien is het wel het leukst als ze kunnen lopen. Tof dat je zo’n gehaakte Nijn hebt gekregen, kan me helemaal voorstellen dat je daar blij mee bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *