De leukste dekbedjes voor kids! | Interieur

de leukste dekbedjes voor kids

Toen ik zwanger was van zoonlief, werd het tijd voor de kleine meid om naar een groter bed te gaan. Dat ging zonder problemen, want we hebben toen samen met haar een nieuw bed uitgezocht en alles prachtig mooi (roze, hihi) gemaakt. Zoonlief wordt nu ook steeds groter, en momenteel slaapt hij nog in een slaapzak. Stiekem kan ik niet wachten tot hij onder het dekbedje kan, want dat betekent dat we weer leuk kunnen shoppen voor zijn slaapkamer. Vandaag laat ik dan ook de leukste peuterdekbedjes zien (voor jongens en voor meisjes!). Kijk je mee?

Kinderdekbed

Ik ging er even vanuit dat alle dekbedjes voor een peuterbedje eenzelfde formaat hadden. Net zoals een standaard een-persoons-dekbed dat heeft. Nu blijkt echter dat er overal verschillende maten zijn. Dat maakt het allemaal wel wat lastig, moet ik zeggen. Zelf heb ik een dekbed van Ikea, in de afmeting 110 cm x 125 cm (terwijl ik dacht dat die dus 120 cm x 150 cm was…). Uiteindelijk maakt de lengte niet zo heel veel uit, als het dekbedovertrek langer is dan het dekbed zelf, dan heb je gewoon een extra stuk om in te stoppen. Toch is het handig om even goed te kijken naar de maten bij de verschillende overtrekken.

De leukste dekbedjes

  1. 120 cm x 150 cm, van Leen Bakker.

2. 120 cm x 150 cm, van Leen Bakker.

3. 120 cm x 150 cm, ook van Leen Bakker.

4. 100 cm x 140 cm, via Little Fashion Addict.

5. 140 cm x 200 cm (toch stiekem een grote, maar ik vond ‘m zo leuk!), via Little Fashion Addict.

6. stiekem ook 140 cm x 200 cm, via Litte Fashion Addict.

kinderdekbed

7. 100 cm x 140 cm, via Cozy Kids.

kinderdekbed

8. 100 cm x 140 cm, via Cozy Kids.

kinderdekbed

9. 110 cm x 125 cm, via Lidor.

kinderdekbed

10. 110 cm x 125 cm, via Lidor.

Oh leuk he, al die dekbedden? Ik vind stiekem die een-persoons-dekbedden ook zo leuk (die met de werkauto’s of de safaridieren <3 <3!!). Mijn favoriet voor het kleine bedje is nummer 9, met die leuke snoetjes. Die mag van mij zo op het bedje van zoonlief!

Wat is jouw favoriete dekbedovertrek voor kids? Laat het weten in de comments!

xx
Loes

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *