Unboxing: Echte Post is Cool #5 | Video

Het is eindelijk gelukt hoor! Net voor 24:00 uur is het bewerken van het filmpje gelukt en kan dit artikel online.. Pfoe. Vanmorgen dacht ik dat het een leuk idee was om een filmpje te maken van de Unboxing van Echte Post Is Cool, editie nummer 5, maar dat kostte even iets meer moeite dan ik dacht. Anyway, het is klaar nu en het is dus tijd om de video te bekijken.



Echte Post is Cool

Echte Post is Cool is een soort lootjes trekken 2.0 (of is het inmiddels al 3.0?). Northflix en Monsieur Mango hebben dit project een tijdje geleden gestart en ik denk dat ze het ongeveer 2 keer per jaar organiseren. Je schrijft je in, geeft op je ‘lootje’ wat feitjes over jezelf (en waar je een hekel aan hebt) en dan krijg je via de mail het lootje van iemand anders toegestuurd. Voor € 7,50 mag je dan cadeautjes kopen voor die persoon.

Op moment x moet je het pakketje dan verstuurd hebben, zodat iedereen op tijd het pakketje in huis heeft om het op de afgesproken datum uit te pakken.

Mijn ontvangen pakket

Donderdag kwam mijn pakket ‘al’ binnen, en ik moest dus tot zaterdag wachten met uitpakken. Dat lukte maar net! In onderstaand filmpje kun je zien hoe het was. Onder het filmpje heb ik ook nog wat foto’s gezet, voor als je geen zin hebt om het filmpje te kijken :-).

Jessica, ontzettend bedankt dat je zo’n leuk pakket hebt samengesteld! En super dat je ook aan Lize en Pepijn hebt gedacht. Ik heb het pakket met Lize samen uitgepakt, en kijk maar naar haar gezicht, dat spreekt boekdelen!

De foto’s

Kijk wat een mooie grote doos ik ontving! Knap he, dat ik me nog zo lang heb weten te beheersen!

En de binnenkant was al helemaal prachtig!

En er zaten zelfs 2 cadeautjes voor Lize en Pepijn in. Super lief dat Jessica daar ook aan had gedacht.

De inhoud (voor zover ik die op de foto kreeg). De Sinterklaas stickers zijn al in gebruik genomen. En leuk feitje: op Lize’s pakje zat een kleine olifantensticker, en op die van Pepijn een krokodillensticker: die zijn de hele dag mee op pad geweest. Onafscheidelijk. Echt zo leuk om te zien hoe enthousiast ze waren!

Het pakket dat ik verstuurde

Ik heb geen foto’s gemaakt van de daadwerkelijke inhoud (dat is ook niet leuk natuurlijk), maar ik heb al mijn cadeautjes ingepakt met papier van Flow. Kwam dat eindelijk eens van pas!

En zo werd de doos. Ik was wel blij met het resultaat. En Dalinka (waar ik voor mocht shoppen) gelukkig ook!

De vorige editie van Echte Post is Cool deed ik ook mee, en dat was ook al zo leuk. Ik kan dus niet wachten tot de volgende editie, want dan ben ik zeker weer van de partij!

Kende jij Echte Post is Cool al? En lijkt het je leuk om mee te doen? Ik kan het van harte aanbevelen!

xx
Loes




4 Reacties

 1. Jenn || Jennnsfigments.com
  23 oktober 2017 / 13:46

  Mooi pakket! Ik heb voor de vierde keer meegedaan deze keer, volgende keer hoop ik er zeker weer bij te zijn 🙂

  • Loes
   Auteur
   23 oktober 2017 / 21:03

   Leuk he? Ik wil de volgende keer ook heel graag weer meedoen. Het is ook zo leuk om op social media te zien wat iedereen heeft gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *