Knipsels van week 42: nieuwe visitekaartjes, echte post is cool en Hof van Eckberge

Zo, het is weer tijd voor de knipsels van week 42! Het was best een drukke week, nu ik er zo op terugkijk. Mijn pakketje voor #echtepostiscool ging op de post, en ik ontving die voor mijzelf (jeej!) en we zagen de roze zon. Verder kwamen mijn nieuwe visitekaartjes (eindelijk) binnen, speelde ik voor elektricien en vierden we de verjaardag van Opa.Maandag

Als ik maandagochtend naar het werk vertrek en de snelweg op rij, zie ik deze lucht. Zo mooi! Helaas rij ik direct de file in. Dom idee om weer eens via de snelweg te rijden. *zucht*

’s Avonds na het eten zit Pepijn nog even lekker bij Ton op schoot. Zo lastig om dan iedereen ‘stilzittend’ op de foto te krijgen. Hier is de kikker ontzettend ondeugend, dat zie je wel.

Dinsdag

Dinsdag werk ik een halve dag op kantoor en als Pepijn in bed lig, speel ik voor elektricien in huis. Hier zat een dimmer (op de lamp boven de eetkamertafel), en die was kapot. En eigenlijk vonden we het al irritant om er een dimmer op te hebben, een schakelaar zou mooier zijn, en dus sloop ik de dimmer er uit.

Kreeg het wel enigszins benauwd, want die dimmer bestond uit ongeveer 50 stukjes.. Als het niet zou lukken, dan kreeg ik die dimmer er ook niet meer in. Mmh.

Maar gelukkig was het helemaal niet moeilijk en zit de schakelaar er nu in (en voordat er grapjes worden gemaakt: hij werkt ook!).

Lize maakt ondertussen een plankje met allemaal lekkere dingen voor me en we picknicken op de bank. <3

Als Pepijn weer wakker is, gaan we nog even naar de Gamma om een nieuwe TL-lamp voor de garage te halen. Die is ook al weken stuk en als we toch bezig zijn..

Altijd feest in de bouwmarkt, haha.

Ik had deze prachtige zon al gespot, die zo mooi roze is vanwege het saharazand van de storm en as van de bosbranden in Portugal. Het vastleggen op camera is nog een hele opgave.

Het zoomen maakt het niet echt beter, maar gelukkig heb ik het plaatje goed op het netvlies opgeslagen. Zo mooi om te zien!

En als we dan weer thuis komen, komt de postbode mijn pakketje brengen met nieuwe visitekaartjes! Jeej! Ik ben helemaal blij met het design en de kleur. En zo leuk ook, dat zilveren houdertje erbij. Nu uitdelen maar!

Woensdag

Woensdag beginnen we de dag bij de VVE Thuis waar Pepijn heerlijk kan spelen.

De mama’s gaan fijn aan het knutselen: het werd een weerkaart deze keer (met een splitpen in het midden, zo leuk!). Die hangt nu bij ons in huis.

Ons pleintje is al zo heerlijk herfstig, ik vind de herfst echt wel een mooi seizoen hoor.

We blijven weer over op school en Pepijn speelt met dit gekke ding.

’s Middags pakken we mijn pakketje voor #echtepostiscool tot slot in, hij moet voor 5 uur op de post.

En dat lukte. Vond het wel een gezellige doos geworden.

En nu het nog een beetje licht is, maak ik nog wat productfoto’s in de tuin. Hier binnenkort meer over! (Sneakpeek!)

Donderdag

Donderdag werk ik de hele dag en als ik dan thuis kom, staat dit pakket op me te wachten!! Waah, en we moeten nog tot zaterdag wachten met uitpakken.. Hoe dan?

Vrijdag

Vrijdag werk ik ook een halve dag en ’s middags gaat Lize bij een vriendinnetje spelen. Omdat Pepijn in Enschede is, heb ik dus 2 uur voor mezelf. Ik ga eerst even naar de Bolletje winkel om wat Bolletje pakketten op te halen.

En ik vind dat altijd zo’n leuk pand!

Ik ga nog even lekker de stad in en loop even door de Sting. Man, wat hebben ze daar weer veel leuke kleding! Ik zag onder andere deze prachtige stof (beetje Harry Potter-thema, ha!). Het was zo’n leuke jurk, maar ik kon de verleiding weerstaan om ‘m te kopen.

Nadat ik Lize ophaal bij haar vriendinnetje, rijden we naar Enschede om Pepijn op te halen. Daar wordt nog fijn aan tafel met de Lego gespeeld, heerlijk!

Zaterdag

Eindelijk is het dan zover: we mogen het #echtepostiscool pakketje uitpakken!! Samen met Lize maakte ik er een filmpje van, zo leuk om te zien wat er allemaal in zat. Ik vond het een geslaagde editie!

Daarna gaan we winkelen naar Enschede en lunchen bij SamSam. Ik wilde zo graag de Pokébowl proberen! Hij viel eerlijk gezegd een beetje tegen..

Lize wilde graag even poseren op de bank, haha, hij was alleen een beetje nat!

’s Middags wil ik het filmpje van de unboxing van #echtepostiscool bewerken en heb ik dit uitzicht. <3

Het duurt uiteindelijk nog letterlijk tot 5 voor 12 dat ik de video klaar heb. Mijn iMac is aan het einde van zijn leven (boehoe) en wilde eerst totaal niet meewerken. Na wat kunst- en vliegwerk lukte het uiteindelijk nog, maar man, wat werd mijn geduld op de proef gesteld.

Zondag

Zondag gaan we naar Hof van Eckberge om de verjaardag van Opa te vieren en deze 2 toppers maken weer leuke grapjes op de achterbank. Ik vind dit zooo schattig!

Als we na het eten nog buiten willen kijken, blijkt dat de dieren na 17:00 u niet meer te bezoeken zijn. Jammer, maar we lopen nog even een rondje door de speeltuin.

Dat blijft toch mooi, ook als de zon niet schijnt.

Ik wilde nog graag de rendieren zien, gelukkig konden we er in de verte toch 1 spotten.

De stekelvarkens lagen heel gezellig dicht tegen elkaar aan in hun verblijf. Dit zijn zulke grappige dieren!

En zo zit deze week er al weer op. Komende week heeft onze regio (Noord) herfstvakantie en dat is eigenlijk best lekker, ondanks dat ik zelf gewoon moet werken. De hond van mijn schoonouders komt 3 dagen bij ons logeren en dat vind ik wel erg gezellig. Hopelijk hebben we nog een beetje mooi weer en kunnen we nog een keer lekker naar het bos.

Zit jouw vakantie er al weer op of heb jij ook komende week vakantie? En staat er nog wat leuks op de planning?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *