Trend: Ibiza armbandjes | Fashion & DIY

Overal zie ik ze voorbij komen: van die prachtige, kleurrijke (Ibiza) armbandjes. Nu is het al leuk om ze te kopen. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om ze zelf te maken! Via de nieuwsbrief van Puck & Pol zag ik allemaal leuke doe het zelf pakketten voorbij komen en vandaag laat ik er een aantal zien.

Vintage Roze

Allereerst dit mooie exemplaar in vintage roze kleuren. De kleuren zijn lekker neutraal, zodat je het overal bij kunt combineren. Ik vind vooral de hangertjes erg leuk.

Overigens worden het 3 losse armbandjes, zoals je in dit plaatje kunt zien:

En dat vind ik ook wel weer handig, zo hoef je niet altijd per se deze combinatie te dragen: als je 1 armbandje om wilt, kan dat ook. Of je combineert ze met andere kleuren.

Turquoise en beige

Als ik turquoise accessoires zie, moet ik altijd aan de zomer denken. Ik weet niet precies waarom, maar ik vind het zo’n magische kleur! Deze combinatie met beige vind ik ook erg leuk.

Ook dit zijn weer losse armbandjes, waardoor je dus lekker kunt combineren (of er 1 los kunt dragen).

Blauw en Bruin

Houten kralen blijven ook altijd prachtig. En helemaal in combinatie met zo’n leer-look ‘gevlochten’ armband. Ik vind die zilverkleurige bedelhouders die om de dikkere armbanden passen ook zo leuk, het maakt het net wat stoerder.

En ook hier weer 3 losse bandjes, die je prima samen kunt dragen, maar ook apart van elkaar.

Zwart en Fuchsia

Deze armbandjes zijn wat meer in de hippie-sfeer. En I <3 Fuchsia! Ik vind vooral die koeienprint op dat zwart-witte bandje schattig.

In theorie zijn dit ook weer 3 bandjes, maar zoals je kunt zien, bestaat elk bandje eigenlijk al uit meerdere ‘draadjes’. Persoonlijk vind ik alle bandjes samen net iets te druk om de pols, dan is je halve onderarm bedekt met bandjes. Ik denk dat ik er 1 zou combineren met wat kralenarmbandjes.

Paars en zilver

Ik vind de zilveren bandjes echt prachtig staan bij dat zachte paars, grijs een groen. Door een klein glittertje maakt het de armband net wat meer af.

Ook hier weer 3 bandjes, die eigenlijk uit meerdere strengen bestaan. Leuk om ook weer met andere armbandjes te combineren.

Ik kan niet kiezen welke ik het leukste vind, en het ergste is ook nog dat er nog veel meer bandjes te kiezen zijn. Welke zou jij bestellen?

xx
Loes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *