Mijn week in foto’s | week 50

week 50

Zo, een terugblik op week 50 vandaag. Wat komt het nieuwe jaar ineens akelig dichtbij! Kerst staat ook al bijna voor de deur, zo gek dat het komend weekend al is! Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen, we kijken nog eerst even naar afgelopen week!


maandag

week 52 1

Ha, ik zie dat de foto’s niet echt representatief is geworden, maar we hebben een lichtsnoer hangen op kantoor en we vonden het wel leuk als er wat kerstballen in kwamen. Ik had er toch nog wat over en zo werd het een sfeervolle pret ๐Ÿ™‚

week 52 2

Zo jammer dit, ik kocht bij Starbucks een nieuwe thermosbeker, maar op kantoor zie ik dat er een grote barst in zat.. ๐Ÿ™

dinsdag

week 52 3

Goedemorgen! Afgelopen weekend kochten we deze nieuwe broek voor meneer en ik vind het hem zo geweldig staan. Echt zo’n manneke!

week 52 4

De kleine meid mag weer naar school vandaag en haar broertje zo ook zo verschrikkelijk graag blijven, hihi. Hij past er zo tussen!

week 52 5

’s Middags komt er een leuk pakketje per post. Ik had via Ebay allerlei leuke dingetjes besteld voor het naaien, en kwam ook deze ‘handnaaimachine’ tegen. Binnenkort een artikel over hoe het werkt (en OF het รผberhaupt werkt, ha!).

week 52 6

’s Avonds is er weer naailes en ik ga aan de slag met de broek van manlief, want die is weer eens uitgescheurd bij zijn achterzak.

week 52 7

Niet heel netjes, maar beter dan dit wordt het niet.

week 52 8

Daarnaast maakte ik ook nog deze leuke armbandjes, waar je binnenkort ook meer over kunt lezen, ha wat een teasers zo!

woensdag

week 52 9

Woensdag gaan we nog maar weer eens naar Intratuin, omdat het er zo gezellig is. De kleine meid wil wel graag in de draaimolen, zoonlief niet. Ook goed ๐Ÿ™‚

week 52 10

week 52 11

Zo leuk, al die gezellig kerststukjes!

week 52 12

Ha, er is iemand helemaal verliefd op deze tent ๐Ÿ™‚

week 52 13

En kijk dan hoe leuk deze ‘raampjes’ zijn! Dat vind ik er zo gezellig uit zien!

week 52 14

We namen uiteindelijk bij Intratuin 2 van deze lampen mee (hier kun je er over lezen).

week 52 15

Welkom in onze disco! Ik vind het dus echt zo leuk, die lampen! Manlief wordt er minder blij van haha, maar gelukkig hebben ze ook een uit-knop ๐Ÿ™‚

week 52 16

Dit is het gezicht van zoonlief als ik vraag of hij even wil lachen voor de camera. Wijs ding. <3 <3

week 52 17

Aan het einde van de middag gaan we naar de verjaardag van mijn schoonzusje. De kleine man vermaakt zich prima op deze auto, wat een stoertje.

week 52 18

En mijn zwager kookte heerlijk voor ons. Verschillende pasta’s, heerlijk!

Donderdag

week 52 19

Donderdag werk ik de hele dag op kantoor en eigenlijk is er zo veel werk te doen, dat ik er ’s avonds nog maar een aantal uurtjes thuis bij aan plak. Controleren, controleren, en nog meer controleren. Uiteindelijk vond ik het nog leuk ook. Nerd die ik ben.

Vrijdag

week 52 20

week 52 21

Lekker verstandig, om achter het stuur foto’s te gaan maken, maar de luchten zijn zo mooi ’s ochtends! Ik maak er gewoon een flink aantal en dan kijk ik later of ze gelukt zijn.

week 52 22

Op kantoor neem ik een filmpje op en die moet ge-edit worden. Dat mag op de MacBook en daar word ik altijd zo blij van. Ik werk thuis echt veel te weinig op de iMac. Omdat ie boven staat is dat niet echt gezellig, zeg maar.

zaterdag

week 52 23

Goedemorgen! We kijken gezellig Frozen op de bank (de kleine meid natuurlijk in haar Elsa-jurk).

week 52 24

En bij ‘Let it goooo’ moet er natuurlijk ook gedanst worden (hihi, lieffie).

week 52 25

Aan het einde van de middag gaan we even naar de Makro. Daar ben ik al best een tijd niet meer geweest en ik verbaas me altijd over alles wat ze verkopen. Ik vind dit servies erg leuk (dat zwarte en witte dan in elk geval).

week 52 26

En er zijn heeeel veel kerstspullen te koop. Ook heel veel onzinnig spul, haha!

week 52 27

Ik wilde voor mijn moeder anijszaad halen voor de kniepertjes, maar helaas verkopen ze dat niet meer. We lopen nog even langs de bakafdeling, kijk dan hoeveel er te koop is!

week 52 28

En die grote zakken.. Waaaah, Carrot Cake en Red Velvet.. Ik heb het kunnen laten gaan! Heb alleen de cupcakesmix meegenomen, omdat we nog iets moeten bakken voor de kerstbrunch op de peuterspeelzaal.

week 52 29

week 52 30

Het is jammer dat je deze foto’s niet kunt swipen hier.. Ik weet niet hoe dit kwam, maar ineens ging de kleine meid op de grond liggen, ‘want er lag sneeuw’, en ze moesten dus sneeuwengelen maken. Aangezien zoonlief alles doet wat zijn zus doet, had ik ineens 2 kids op de grond liggen die sneeuwengelen aan het maken waren, hahaha.

week 52 31

Aangezien manlief een volleybalwedstrijd heeft, gaan wij nog even bij Opa en Oma langs. Ze spelen dit leuke spelletje, het heet ‘met de bus naar oma’, geloof ik. En we eten heerlijke zelfgemaakte tomatensoep. Zelfs de kleine man hapt er lekker in!

week 52 32

Dit tafeltje kreeg ik mee naar huis van mijn ouders, want zij hadden er 2 gekregen. Ik was op zoek naar zoiets voor in deze hoek (als de kerstboom straks weer weg is), en ben er dus helemaal blij mee. Deze foto stuur ik naar mijn moeder.

zondag

week 52 33

Goedemorgen! Als het ontbijt zo goed als op is, wil deze meneer graag even op de iPad. Hij lijkt echt zo groot zo! <3 <3

week 52 34

Papa gaat in de tuin werken en Hello Kitty kijkt toe.

week 52 35

Want er moet natuurlijk geholpen worden.

week 52 36

En ’s middags gaan we naar Enschede, want in de Klanderij was een meet & greet met Elsa en Olaf. De kleine meid vond het erg spannend en ik moest dus mee op de foto (om vervolgens ’s avonds te horen: ‘Mam, wat doe jij nou op die foto??? Ik kon het wel alleen hoor!!!’).

week 52 37

En toen we weer naar de parkeergarage liepen, zagen we de kerstman! De kleine meid riep iets naar hem en dus wilde hij heel graag met haar op de foto (hihi). Dat vond ze toch een beetje spannend, maar de kleine man vond het gewoon eng. De kerstman bood hem een koekje aan, maar hij draaide echt helemaal weg in de kinderwagen, hihi.. Alsof ie de kerstman niet vertrouwde. Goed inzicht!

week 52 38

’s Avonds pak ik nog even wat cadeautjes in. Dit leuke papier komt van de Hema en ik zag op Shifra’s blog een artikel/filmpje over inpakken wat me inspireerde ๐Ÿ™‚ Staat gezellig toch zo?

En toen was het alweer zondagavond, lagen de kids op tijd in bed (helemaal afgedraaid) en kijken wij nog lekker even Netflix. Nog maar een weekje, en dan is het al kerst! Wat heb jij afgelopen week gedaan?

xx
Loes

Save

Save

Save

4 Reacties

 1. 19 december 2016 / 08:42

  Ik ben van de week ook naar een tuincentrum geweest. Erg gezellig nu alles in kerstsfeer is en heb ook best veel gekocht. Gelukkig was er veel afgeprijsd!

 2. 19 december 2016 / 11:49

  Oh wat jammer van die barst. En zo zoet dat gedans bij Frozen en die stoere man op zijn autootje. Wij zijn ook naar het tuincentrum geweest. Echt leuk om te zien al die kitsch.

  • Loes
   Auteur
   21 december 2016 / 21:51

   Leuk he, dat klopt zo precies: it’s the most wonderful time of the year ๐Ÿ™‚

 3. Neelke
  19 december 2016 / 11:32

  Heerlijk he, die Intratuin in deze tijd van het jaar? Supercute die foto van de kids op de vloer naast de zakken sneeuw. lol. je blijft lachen met die kleintjes. Een hele fijne week Loes!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *