Mijn week in foto’s | 33

Hallo! Ja, maandag alweer vandaag! Dat betekent dat het tijd is voor ‘mijn week in foto’s’. Nummer 33 alweer, wat schiet het toch op met 2016…! Een week met niet zo heel veel foto’s (voor de verandering, haha), ik weet niet precies waardoor dat komt. We moesten afgelopen week met de kleine man naar het consultatiebureau (prikjes, bah!), speelden lekker buiten, wandelden wat en hadden een gezellig weekend. Kijk je mee?

Week 33Maandag

maandag-

Maandag zagen we Sanne Wevers Olympisch goud winnen op de balk. Ik vind het altijd super om turnen te kijken, en vind dit wel helemaal geweldig hoor: een Nederlandse die gewoon een dikke vette gouden plak verdient! Respect!

Dinsdag

dinsdag (1)-

Dinsdag beginnen we op het consultatiebureau. Er moeten weer 2 prikjes komen: BMR en MenC. Geen fijn vooruitzicht, maar goed. Het wegen en meten levert een groter drama op, hihi.

dinsdag (2)-

De kleine meid vindt deze prehistorische telefoon altijd zo prachtig, daar gaat ze steevast oma mee bellen.

dinsdag (3)-

Ze hadden op het cb gezegd dat meneer wel eens extra aanhankelijk kon zijn vandaag door de prikjes, dus als de kleine meid in bed ligt, besluit ik met hem te gaan wandelen, in de rugdrager (manlief werkt thuis vandaag).

dinsdag (4)-

Super gezellig zo, en hij kijkt zijn ogen uit. Wel was 5,7 km eigenlijk net iets te ver voor mij met mijn knie, maar goed.

dinsdag (5)-

Onderweg komen we steeds van dit soort besjes tegen.. Kan iemand vertellen wat dit is? Ik vind het er zo prachtig uit zien!

Woensdag

woensdag (1)-

Goedemorgen allemaal! Samen op de ipad is nog best lastig!

woensdag (2)-

We gaan even naar de kinderboerderij, want daar is een rommelmarkt. Tuurlijk moesten we ook even bij de dieren kijken. Deze kleine meneer rende overal achter aan, hihi.

woensdag (3)-

Het was druk!! En dat terwijl de nadruk stiekem best op ‘rommel’ lag…

woensdag (5)-

We hebben toch nog wat leuke dingen gescoord: houten puzzel van Nijntje, nog een boekje van Nijntje, een mooie ambulance en dat schattige zonnetje van Dick Bruna.

woensdag (6)-

En Mini Loco voor de kleine meid. Hoera! Deze had ik vroeger zelf ook!

woensdag (7)-

Het is nog best lastig, omdat deze kleine prinses nog niet kan lezen. Maar samen komen we er best uit!

Donderdag

Vandaag maak ik helemaal geen foto’s.

Vrijdag

vrijdag-

Vrijdagavond doe ik weer trouw mijn oefeningen, deze week moest het iets uitgebreider dan tot nu toe en het gaat best pittig.

Zaterdag

zaterdag (1)-

Zaterdag begint heel lekker. Manlief werkt keihard in de tuin om de plataan te kortwieken en ik help stiekem ook een klein beetje en snoei de hedera. Als alles net een beetje klaar is, komt het ineens met bakken uit de lucht! Er is 1 bui in Nederland, en die valt precies over Almelo. Joepie.

zaterdag (2)-

’s Avonds is het gelukkig droog en we wandelen nog even een rondje.

zaterdag (3)-

We komen deze auto onderweg tegen. Hoe stoer is die!

zaterdag (4)-

Als de kleine meid mag kiezen wat ze voor het slapen gaan wil zien, zegt ze ‘Frozen’! En deze kleine meneer denkt dat de knopen van Olaf knopjes zijn, hihi.

Zondag

zondag-

Zondagochtend komt neefje James met zijn papa en mama op visite, super gezellig! Deze mannetjes zijn bijna even oud (2 dagen zit er tussen), leuk he?

’s Middags komen mijn zusjes (en Koen) en we gaan lekker barbecueën. Dat gaat met het weer precies goed! Ik heb er helemaal geen foto’s van gemaakt, maar het was gezellig en lekker!

Hoe was jouw week?

xx
Loes

2 Reacties

 1. 22 augustus 2016 / 16:28

  Wat een heerlijke tuin hebben jullie! En heerlijke kinderen, maar dat wist je al.

  • Loes
   Auteur
   23 augustus 2016 / 22:23

   Thanks!!! ^-^ Dat vind ik zelf natuurlijk ook (tuin en kids overigens, hahaha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *