Mijn week in foto’s | 30

Week 30

Yes! Het is weer maandag. Wat vliegen de weken toch voorbij, de tweede helft van het jaar is echt alweer een eindje op weg. Afgelopen week deed ik vooral veel leuke dingen, naast werken natuurlijk. Er was rommelmarkt in Almelo en daar zijn we goed geslaagd! Ondanks het regenachtige weer waren we toch ook nog wel even lekker buiten afgelopen weekend. Kijk je weer mee?

Maandag

maandag-

Ik fiets weer naar kantoor vandaag en kom onder in mijn tas nog een rolletje Polo pepermunt tegen, souvenirtje uit Engeland. Die zijn zo ontzettend lekker!

dinsdag (1)-

Dinsdag werkt manlief ’s ochtends eerst thuis en om hem wat rust te gunnen gaan wij de hort op. We gaan even de stad in, en meestal zit dit dynamische duo andersom: zoonlief in de wagen, en dochterlief op het plankje. Nu was zoonlief een beetje jengelig, en dus heeft ie eerst een stukje gelopen, en toen wilde hij wel op het plankje. Ziet er gek uit zo 🙂

dinsdag (2)-

We houden het lekker jengelig vandaag, als ik eten probeer te koken begint de kleine man steeds te brullen. De oplossing is dus om zijn stoel bij mij bij het aanrecht te zetten. Deze foto stuur ik naar manlief om te laten zien hoe gezellig het is thuis.

dinsdag (3)-

‘s  Avonds gaan we nog even naar opa en oma en zitten we nog lekker in de tuin.

Woensdag

woensdag (1)-

De rommelmarkt vandaag! Vorige week was er ook al rommelmarkt, maar toen vond ik het zo belachelijk warm dat ik geen zin had om te gaan. Nu was het lekker qua temperatuur, hoewel soms nog best warm in de zon! Er waren niet echt heel veel kraampjes vond ik, maar het was wel erg leuk!

woensdag (2)-

We halen nog even popcorn want dat vinden de kids echt super lekker.

woensdag (3)-

En mijn wagen was maar net groot genoeg! Helemaal bepakt en bezakt gaan we terug naar de auto.

woensdag (4)-

We hebben onder andere deze prachtige bril van Charmy Kitty gescoord, geweldig he?

woensdag (5)-

Dit is de opbrengst: Veel Nijntjespullen, een mooie houten brandweerkazerne veel verkleedkleren en van die handige ‘krijtstiften’ (van die plastic units waar je stoepkrijt in kunt doen, zodat je geen vieze vingers krijgt).

woensdag (6)-

En toen begon het spektakel natuurlijk: de ’trouwjurk’ moest aan.

woensdag (7)-

En toen de spaanse jurk met de prachtige handschoenen.

woensdag (8)-

En de Tinkerbell jurk.woensdag (9)-

Als papa ’s avonds in de tuin gaat werken, wil deze mooie prinses helpen: ze doet gewoon haar laarzen onder de jurk. Kan best toch!

Donderdag

donderdag (1)-

Als ik donderdag naar huis rij, zie ik deze lucht. Het ziet er een beetje duister uit.

donderdag (2)-

Zoonlief kan sinds deze week lopen! We oefenen dus steeds door hem tussen ons heen en weer te laten lopen. Opa is er maar druk mee. De kleine meid wil namelijk ook steeds meedoen, haha.

Vrijdag

vrijdag (1)

Het blijft toch leuk om naar jezelf te kijken in de telefoon, hihi, vindt deze kleine man, hij kan er alleen niet stil bij blijven zitten.

vrijdag (2)

Dat kan de kleine meid dan weer wel. <3

vrijdag (3)

’s Avonds begin ik aan een nieuw project, waar ik binnenkort meer over vertel.

zaterdag

zaterdag (1)-

Als ik zaterdagochtend beneden kom, staat dit ontbijtje op me te wachten, heerlijk!

zaterdag (2)-

We kijken naar de buienradar, en besluiten het winkelen maar even in Enschede te doen, want daar gaat het niet zo regenen als in Almelo. We pakken wel even een klein buitje mee, maar dat is te doen. Deze pokéstop pakken we even mee.

zaterdag (3)-

Hoera! Er zit een Flying Tiger in Enschede! En natuurlijk gaan we even kijken. Kijk die koffertjes met die panda’s, geweldig toch?

zaterdag (4)-

Deze 2 belhamels willen graag even in de draaimolen en ze vinden het helemaal leuk. Lieve snoetjes he?

zaterdag (5)-

Het is best druk in de stad.

zaterdag (6)-

We gaan lekker lunchen op het terras, wel onder een parasol overigens, als het dan gaat regenen, zitten we in elk geval droog! Deze topper krijgt een lekkere pannenkoek (zelf eten met de vork, hihi).

zaterdag (7)-

Na de lunch lopen we even door naar Pico. Ik sta me lekker te vergapen aan de newborn collectie van Z8. Milk & Cookies! Echt te schattig! Bijna jammer dat zoonlief er niet meer in past.

zaterdag (8)-

We scoren nog een paar prachtige schoenen voor de kleine meid in de opruiming en die moesten natuurlijk ook even op de foto.

zaterdag (9)-

We lopen langs deze leuke muziekwinkel, met allemaal leuke gitaartjes in de etalage. Nodigt uit om naar binnen te gaan!

zaterdag (10)-

We lopen ook nog even langs het nieuwe plein bij het MST. Dat is echt mooi geworden, hoewel je dat op de foto niet zo ziet.

zaterdag (11)-

Dus maar even zo: het hele plein heeft dit soort prachtige bloemen, mooi he?

zaterdag (12)-

We parkeerden in de Zuidmolen en daar heb je van die leuke roltrappen. We moesten dus eerst even een tripje naar beneden maken voordat we naar boven gingen om de auto op te halen.

zondag

zondag (1)-

Zondag bak ik lekker ‘gezonden’ pannenkoeken.

zondag (2)-

Deze kleine meid wil graag even schilderen en maakt mooie afdrukken van haar handen, hihi.

zondag (3)-

Er is koopzondag op de woonboulevard en ik ga met de kleine man even winkelen. Bij de Kwantum verkopen ze deze leuke cactussen. Ze zijn nep! Zien er goed uit he?

zondag (4)-

Ook kom ik deze leuke plaatjes tegen, ik neem de linker 2 mee.

zondag (5)-

En oh, wat verkopen ze toch leuke stof bij Kwantum. Ik neem van deze 3 stoffen een stukje mee.

zondag (6)-

We kijken ook nog even bij Leen Bakker en daar zie ik dit leuke bed. Ik vind het zo leuk dat ik er maar even een foto van maak.

zondag (7)-

En de deco-afdeling bij Leen Bakker is ook al zo leuk. Allemaal leuke spulletjes. Het past niet bij ons interieur en dat is maar goed ook :-).

zondag (8)-

Manlief maakt nog even een rolhor voor het raam van de kleine meid, een projectje dat al enige tijd op de planning stond, en nu gelukkig klaar is.

zondag (9)-

Oh kijk dan, ik ben echt verliefd op deze leuke schoentjes van Adidas die we hebben we gekocht voor de kleine man. Nu hij kan lopen kunnen dit soort schoenen ook eindelijk, haha!

zondag (10)-

Wat een blijfhoofd he. Het kostte nog wel wat moeite om hem stilzittend op de foto te krijgen, haha, kleine druktemaker.

zondag (11)-

Na het eten gaan we nog even wandelen en Prinses Anna mag op de fiets.

zondag (12)-

Selfie-time! Beetje zielig dat zoonlief in de wandelwagen zit en er dus niet op paste :-).

zondag (13)-

Langs de paardjes, want daar ging het dan even om (wandelen langs de paardjes).

zondag (14)-

En zondagavond hang ik dit schema op. Ook dit is voor het project waar ik binnenkort hopelijk meer over kan vertellen. Het is iets waar ik morgen (of dus vandaag als je dit leest) mee begin!

En, hoe was jouw week? Heb je ondanks het slechte weer af en toe nog wel lekker buiten kunnen zijn? Laat een reactie achter in de comments!

xx
Loes

4 Reacties

 1. Neelke
  1 augustus 2016 / 16:41

  Hihi, leuk die foto van de kleine man met de geimproviseerde slab. Hij word echt al weer groot! Ik ben benieuwd naar je nieuwe projectje!

  • Loes
   Auteur
   2 augustus 2016 / 09:38

   Goed he, die geïmproviseerde slab.. Soms vergeet ik een slabbetje mee te nemen, en hij wil zo graag zelf eten.. In dit geval was een hydrofiel ook beter dan een slab, want die is een stuk groter, haha, hij zat helemaal onder de stroop! Oh erg he, dat ze zo snel groot worden! Ik verbaas me er ook eigenlijk iedere week over, haha.

 2. 2 augustus 2016 / 09:30

  Wat een leuke kids heb je toch! Zo schattig je dochter in de verkleedkleren.

  • Loes
   Auteur
   2 augustus 2016 / 09:39

   Thanks, dat vind ik zelf ook, haha (trotse mama hier *raises hand*). En die verkleedkleren zijn ook echt geweldig, het is elke dag feest hier hoor, 26 keer per dag een andere jurk aan, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *