Hello August, Goodbye July! | Bloggen

hello august

Ok, ik weet dat het vandaag ‘al’ 2 augustus is, en dat het eigenlijk een dag te laat is voor een maandoverzichtje, maar omdat het gisteren maandag was, en het dus tijd was voor ‘Mijn week in foto’s’, heb ik besloten om het maandoverzicht maar even een dagje op te schuiven. Het is al weer een tijdje geleden dat ik maandoverzichten maakte, met doelen voor de betreffende maand. Dat had onder andere iets te maken met een ski-ongeluk en de knie-ellende die dat opleverde, waardoor ik minder mobiel was dan ik zou willen. Langzaam aan gaat mijn knie een beetje de goede kant op (kan je nagaan, sinds de laatste dag van februari loop ik er mee..), dus kom maar op met die doelen!

Bye July

Allereerst even een overzichtje van de 3 meest gelezen artikelen op mijn blog in de maand juli. Ik zie bij veel bloggers voorbij komen dat het echt vakantietijd is, en dat het in de aantallen te zien is, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik, ondanks dat ik minder artikelen ben gaan publiceren, daar gelukkig geen last van heb. Misschien komt het omdat ik überhaupt nog niet zoveel bezoekers heb, maar ik groei gestaag!

  1. Winactie cactus-wannahaves en leuke stickers (inmiddels gesloten).
  2. Dagje uit in Twente: de Manderveense Aardbei.
  3. Een festivalkleed naaien.

Leuk om te zien dat, buiten de winactie, de ‘zomeronderwerpen’ ook echt gelezen worden.

Come in august

Augustus dus alweer, dat betekent eigenlijk dat we richting het najaar gaan! Met de temperatuur van vandaag voelt dat ook echt zo, terwijl het nog eigenlijk gewoon zomer is. Ik weet niet hoe het kan, maar mijn hoofd staat ook al wel een beetje naar herfst. Hopelijk komen er nog wat mooie dagen met fijne temperaturen (zonder al te veel muggen!!!).

Doelen

Photo-Apr-14-12-24-15-PM

  • Ik wil graag voor 1 september beslissen wat ik qua artikelen in de week ga publiceren. Ik had aangekondigd dat ik in de zomer ‘maar’ 3 artikelen per week schrijf. Daar ga ik dus deze week alweer over heen, en wil toch graag een vast schema hanteren.
  • Laagdrempelige(re) DIY projecten delen: ik merk dat de DIY-artikelen die ik publiceer een wat beperkter publiek aanspreken, omdat je er voor moet kunnen haken of naaien (en dat kan niet iedereen, no blame!). Ik wil dus kijken of ik een soort DIY voor Dummies kan maken.
  • Ik moet weer eens even aan het lezen.. Dat is er de laatste maanden echt bij in geschoten, dus doel voor deze maand is weer: 1 boek lezen!
  • Mijn ‘geheime’ projectje uitwerken, zodat je mee kan lezen wat ik aan het doen ben. En meer kan ik er nog even niet over zeggen.

En dat mag het wel even zijn voor deze maand. Volgende maand dus een update of het behaald is en hoe het is gegaan.

Ha, leuk, ik ben blij met weer wat structuur.

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *