Mijn week in foto’s | 29

week 29

Maandag vandaag, en dat betekent weer een fotoverslag van de afgelopen week. Een week waarin het erg warm was (wat mij betreft eigenlijk wel iets te, heel eerlijk gezegd), we dus het badje buiten zetten, veel speelden en het weekend een huis vol kindjes hadden. Wat een gezelligheid zo met elkaar, maar stiekem toch ook fijn als de rust dan weer een beetje terug gekeerd is. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag

maandag (1)-

Maandag sta ik weer extra vroeg op, om naar kantoor te fietsen. Het is nog heerlijk koel buiten en de wereld is dan zo mooi, zo vroeg!

maandag (2)-

Ik merk wel aan mijn knie dat ik de kilometers van gisteren nog in de benen heb… Op kantoor kan ik lekker douchen, en dat vind ik wel fijn!

maandag (3)-

Als ik ’s avonds thuis kom, gaat deze klein man even heerlijk op de auto rijden. Hij moet zo lachen als je hem rond rijdt op het ding, zo verschrikkelijk leuk!

maandag (4)-

Als de kindjes ’s avonds in bed liggen, proberen wij een beetje Netflix buiten te kijken, maar de muggen maken het onmogelijk om buiten te zijn, en gauw vertrekken we naar binnen.

DInsdag

dinsdag (1)-

Goedemorgen wereld! Deze lieverds willen altijd lekker bij elkaar in bed als ze wakker worden. Zo schattig! Gelukkig past het allemaal net in het kleine bedje van zoonlief.

dinsdag (2)-

We moeten nog even gauw een boodschap doen en dan wil deze mooie prinses altijd even ‘wippen’. Met  haar klompjes aan, hihi.

dinsdag (3)-

Bij Kruidvat hebben ze 50% op heel veel spullen en ik scoor deze piratenboot voor in bad. Wat een leuk ding! We hadden wel erg veel meidenspeelgoed in bad en voor zoonlief mocht er ook wel wat komen. Hier kan hij leuk mee spelen!

dinsdag (4)-

In de garage kom ik nog deze leuke panda skippybal tegen (van Primark). Die moet natuurlijk worden opgeblazen, maar skippyballen is nog best lastig!

dinsdag (5)-

Ik lig even voor apegapen op de bank, want dat badje daar heb ik ook zelf op moeten blazen. Nee, niet met een pomp nee.. En het is al zo warm!

dinsdag (6)-

Na het ‘zwemmen’ komt de kleine meid ook heerlijk even chillen en een boekje lezen op de loungeset.

dinsdag (7)-

’s Middags komt mijn bestelling van Dille & Kamille: heerlijke ijsthee, en inmiddels kan ik zeggen dat ‘ie heerlijk smaakt! Er zijn al 4 kannen gemaakt!

dinsdag (8)-

Als de kleine man wakker is, mag hij ook bij het bad. En we komen Takkie ook nog tegen in de garage. Inmiddels heb ik weer wat lucht, dus die blaas ik ook nog even op.

dinsdag (9)-

Kijk dan hoe groot die Takkie is! We kochten Takkie bij de Hema, uiteraard.

dinsdag (10)-

De kleine meid wil graag ‘vliegen’ met Takkie, haha, en de kleine man wil alleen maar bij mij zitten. Dit is even een heerlijk brul-moment.. Joepie.

Woensdag

woensdag (1)-

Woensdag begin ik de dag met heerlijke pannenkoekjes. Met aardbeien, want die mogen op. Helemaal geen straf 🙂

woensdag (2)-

De kleine meid wil graag even poseren in haar nieuwe jurk, wat een modelletje he?

woensdag (3)-

En ik drink deze heerlijke ijsthee. Wat een feest zo. Het is wel erg warm in de tuin en ik blijf tussen de middag maar lekker binnen eten, met de blote voeten op de koude tegels. Ik wil niet klagen, maar ben niet gemaakt voor meer dan 30 graden.. Van mij mag het wel wat minder!

Donderdag

donderdag

Als ik donderdag op kantoor kom, zit deze ’telefoon’ nog in mijn tas, hihi.. Nieuwe telefoon van de zaak :-).

Vrijdag

Vandaag werk ik weer een dagje op kantoor en na het werk gaan we met z’n allen eten bij opa en oma, omdat die dit weekend op vakantie gaan.

vrijdag-

En als we na het eten nog even door de tuin wandelen, komen we dit muisje tegen!! Hij blijft heel rustig zitten, eigenlijk heel dicht bij mij. Buiten vind ik muisjes niet zo eng (binnen wel, waahh!!). En sorry oma, ik mocht het van opa niet vertellen ;-).

Zaterdag

zaterdag (1)-

Zaterdag is het feest voor de kids, want onze neefjes komen logeren! Van mama Leontien krijgen we dit leuke pakketje van Dille & Kamille, met maisprikkers en vuurkruiden (wanneer gaan we BBQ-en??). Zo leuk en kijk dat cadeaupapier! Bijna jammer om weg te gooien..

zaterdag (2)-

Ik bak nog even een Iers Sodabroodje voor de lunch, maar vergeet boter (of ander vet) onder in de schaal te doen.. Wat een dommie he.. Hij smaakte er niet minder om, overigens.

zaterdag (3)-

En dit dynamische trio wil natuurlijk naast elkaar aan tafel zitten.

zaterdag (5)-

Als de lunch op is en mama is vertrokken, rijden we naar Holten, naar de kinderboerderij. Dat is echt 1 groot feest. De draaimolen is druk bezocht!

zaterdag (6)-

En zelfs de kleinste man blijft er stil in zitten. Uniek!

zaterdag (7)-

De grootste man ook, en die lijkt het toch ook wel leuk te vinden :-).

zaterdag (8)-

Natuurlijk moesten we ook nog even een ijsje nemen tussendoor.

zaterdag (11)-

Wandelen met de bolderkar, ze passen er gewoon alle 3 in!

zaterdag (12)-

En nog even een foto maken, hihi.

zaterdag (13)-

Daarna sluiten we af bij Amerikaans Specialiteitenrestaurant De Gouden Bogen (hihi), en we vallen met de neus in de boter, want er zit een Mario bij de Happy Meal! Joepie!!

zondag

zondag (1)-

Na een ietwat korte nacht beginnen we lekker rustig voor de TV. Nog zo’n uniek moment: met zijn vieren op de bank (en allemaal stilzitten!).

zondag (2)-

Als we nog even naar de speeltuin wandelen houden deze schatjes elkaars handje vast. Mijn hart smolt een beetje. Ze zijn af en toe net als Jip en Janneke: kunnen niet zonder elkaar en kunnen soms ook heel kattig tegen elkaar doen (vooral als de kleine meid een beetje te vroeg wakker is…).

zondag (4)-

Gelukkig waren er 3 fietsjes en konden ze dus alle drie even hun energie kwijt. Hierna keerde de rust in huis terug, want de heren gingen weer naar huis.

zondag (5)-

Als de kindjes in bed liggen, ga ik even met dit leuke project aan de slag, waarover binnenkort meer!

zondag (6)-

We eten lekker buiten, want het is best lekker (niet te heet in elk geval).

En dan is het weekend ook al weer voorbij! Hoe was jouw week? Heb je van het warme weer genoten of was het voor jou (ook) iets teveel van het goede?

xx
Loes

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *