Mijn week in foto’s | 28

week 28

Het is weer maandag! Dat betekent dat het weer tijd is voor een fotoverslagje van de afgelopen week. Een week waarin ik, solidair met de Tour (hihi), best veel op de fiets heb gezeten, sushi at en begon met Pokémon Go (hoe verslavend!). Kijk je mee?

Maandag

maandag (3)

Ha, een eerste keer: ik ga vandaag voor het eerst sinds ik hier werk (en dat is al bijna 9 jaar!!!!) op de fiets naar het werk! Het is 13,5 km fietsen en ik moet mijn knie dus flink trainen, en besluit dat het zo goed kan! Het is best mooi weer, en op kantoor hebben we een douche, dus ik stap zo uit bed de fiets op. Ik had pech: onderweg was er een kruispunt afgesloten en moest ik dus nog best een flink stuk om fietsen..

Dinsdag

 

dinsdag (2)

Dinsdag speel ik lekker thuis met deze kleine man. Die heeft er weer mooi een bende van gemaakt.

dinsdag (5)

We laten de auto’s door de garage rijden en hij heeft enorme pret!

dinsdag (7)

Mijn zusje had voor mij zo’n leuke cactuslamp gekocht (ik geloof bij Kwamtum), en ik stuur even een foto om te laten zien hoe het staat (ik vind ‘m dus echt geweldig!).

dinsdag (1)

Ik installeer Pokémon Go, en ga op onderzoek uit, met de kleine meid loop ik een rondje door de buurt en ontdek ik dat er wel 5 Pokéstops in de buurt zitten (jeej!).

dinsdag (2)

Woehoe, 2 stuks al! (Inmiddels heb ik er wel wat meer, hihi).

woensdag

woensdag (1)

Woensdag rij ik langs ‘mijn’ schooltje om de sleutels in te leveren. Na zo’n 7 jaar stop ik met het geven van de naailessen (of in ieder geval voorlopig). Wel vreemd, want het voelt altijd zo vertrouwd als ik hier naartoe rijdt. De directeur gaf overigens aan dat als ik ooit weer ga beginnen, ik altijd welkom ben (hoe lief!).

woensdag (4)

Daarna stoppen we nog even op het winkelcentrum, en gaat deze grote meid alleen met de roltrappen (‘Dat doe ik met papa ook altijd, hoor!’).

Donderdag

donderdag (1)

Donderdag werk ik weer op kantoor, en stuur ik manlief deze foto, om aan te geven dat onze nieuwe flessen lekken (Waaaaaahhhh!!! In mijn leren tas!! Boehoehoe). Dat blijkt alleen die van mij te zijn, want de rubberen ring in de dop mist.. Grrrmmpphhh…

donderdag (3)

Ik heb, na vele enthousiaste reviews, minerale make-up besteld (dit is van Mineralissima), en ik ben er helemaal blij mee. Deze foto maakte ik om vast te leggen welke nummers ik gebruik.

donderdag

Als ik ’s avonds nog even op zoek wil naar Pokémon zijn alle servers overbelast.. Grappig dat het zo’n hype is, dat ze de vraag helemaal niet aan kunnen. En stiekem ook wel een beetje frustrerend.

Vrijdag

vrijdag (5)

Vrijdag breng ik de kindjes naar Opa en Oma in Enschede en kijk dan hoe schattig: ze wilden allebei bij Oma op schoot.

vrijdag (4)

Later op de dag komt deze foto in de whatsapp, hoe komisch: de kleine meid had deze man verzorgd, hihi..

vrijdag (7)

Omdat ik niet zo veel zin heb om ’s avonds nog te koken, EN al in Enschede was, besluit ik langs Tao te rijden en lekker sushi op te halen.

a

Oh man, wat ziet dat er weer lekker uit.

vrijdag (10)

Kijk dan, ik krijg er gewoon spontaan weer zin in! Ik vind dit dus echt zooooo verschrikkelijk lekker!! Ik heb tijdens het eten dan ook niet veel meer gezegd dan ‘mmmmhhhh!’.

zaterdag

zaterdag (3)

Zaterdag laat deze man even zien dat hij ook uit de Trip Trap stoel kan klimmen… Man, man, wat een waaghals! Op vakantie kon hij al uit de Ikea kinderstoel komen (hij gooide gewoon zijn lichaam opzij…!), en nu lukt het hem hier dus ook..

zaterdag (9)

’s Middags poseert de kleine meid nog even met de pumps van mama, hihi, net een echte mannequin. Overigens wel 1 die net uit bed komt :-).

zaterdag (18)

En deze meneer kijkt ook zo graag in de spiegel.

zaterdag (23)

Als we lekker in de tuin willen spelen, zet ik dit dynamische duo in hun tuinstoeltjes, en tot grote frustratie van de kleine meid wil haar broer haar hand niet vasthouden.

zaterdag x (1)

En ’s middags komt deze foto nog even op de whatsapp: onze kleine meid met de kleinste aanwinst van de familie. Te schattig toch!

zaterdag x (3)

We krijgen ook nog visite, 2 meiden van de zwangerschapsgym komen met de kids spelen, en gelukkig hebben we genoeg auto’s voor iedereen.

zaterdag x (6)

Zoonlief kijkt nog wel een beetje van: ‘wat moeten al die kinderen met MIJN speelgoed’, hihi..

zondag

zondag (1)

Zondag komen vrienden van ons om lekker te fietsen met de kids, en de kleine meid krijgt prachtig haar!

zondag (3)

Onderweg gaan we lekker picknicken.

zondag (6)

Het was echt heerlijk weer en het was zo genieten om lekker buiten te zijn. Wat wonen we toch in een mooie streek!

zondag (8)

Mijn knappen mannen (waarvan de rechtse zich totaal niet lekker voelt, maar dat geheel terzijde).

 

zondag x (1)

Kijk dan, hier krijg je toch gewoon direct een vakantiegevoel van?

zondag x (2)

Even een selfie met zoonlief <3.

zondag (9)

We fietsen nog even langs Wierden, want de Wiezo is dit weekend (en dat betekent ‘Kermis’).

zondag (11)

Dus even in de draaimolen.

zondag (13)

Groot feest!

We fietsen daarna door en gaan nog even lekker op het terras zitten (in Wierden was het veeel te druk en werkte alles met muntjes, zo irritant!). Daarna gaan we lekker thuis eten en dan zit het weekend er al weer op, helaas :(.

En, hoe was jouw week? Heb je ook Pokémon Go gedownload? En vind je het leuk of vind je het toch helemaal niks?

xx
Loes

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *