Huishoudelijke mededeling! | Persoonlijk

zomerrooster

De zomervakantie staat voor de deur, en ondanks dat ik zelf al vakantie heb gehad, heb ik ook wel wat behoefte aan ‘vrije tijd’. Dat heb ik natuurlijk altijd (die behoefte), maar soms iets meer dan anders. Jullie bezoekers gaan de komende tijd wellicht ook met vakantie en dan is het wat minder interessant om de hele dag blogs te lezen, en daarom schroef ik de frequentie van artikelen een klein beetje naar beneden. Zo heb ik tijd over om weer wat vooruit te werken als het straks weer miezerig weer is en iedereen zin heeft om weer lekker binnen te knutselen, en kan ik af en toe zelf ook nog van het mooie weer genieten (als dat nog komt in elk geval).

Ik zal de komende weken (vanaf 18-7) alleen artikelen plaatsen op maandag, woensdag en vrijdag. In de week van 29 augustus (als bij ons de scholen weer beginnen), zal ik mijn ‘oude’ rooster weer op gaan pakken (of misschien eerder als ik daar zin in heb).

Fijne vakantie allemaal!

xx
Loes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *