Mijn week in foto’s | 24

week in foto's 24

Een beetje een raar verslag deze week, want het bevat maar een deel van de week! Afgelopen maandag begon mijn vakantie en ik moet zeggen dat ik nog maar weinig ‘vakantie-gevoel’ heb. Ik ben druk geweest met allerlei voorbereidingen, want als dit online komt, zitten we in Engeland! Ik zit dit dus te typen op vrijdagavond en als deze tekst er staat, betekent dat dat ik niet meer in staat was om de foto’s van zaterdag en zondag toe te voegen. No worries, die hou je echt te goed, maar over 2 weken dan pas! Kijk in elk geval mee naar mijn week tot zo ver!

Maandag

maandag (1)

Hoera! Mijn eerste vakantiedag! Hoewel het dus nog niet zo voelt: kijk maar naar mijn eetkamertafel.. Ik ben nog bezig met een project voor een samenwerking en daar gaat (natuurlijk) toch iets meer tijd in zitten dan gepland.

maandag (2)

En als mama aan het naaien is, wil de kleine meid ook lekker met stof spelen: knippen en plakken. Heerlijk toch!

maandag (3)

Even naaien dus, mooi stofje he?

maandag

Mijn telefoon is helemaal de weg kwijt: hij denkt dat het sneeuwt??? Ik vind dat zo komisch om te zien, maar het was 17 graden, dus ECHT geen sneeuw!

Dinsdag

dinsdag (1)

Dinsdag lopen we weer samen naar de peuterspeelzaal. Kijk dan wat een mooie ballerina zo! Ik vind haar zo groot worden!

dinsdag (2)

Ik ga met de kleine man een paar boodschappen doen en kom deze beauty’s tegen.. Oh wat baal ik dat we op vakantie gaan (maar niet heus natuurlijk, maar nu konden deze niet mee naar huis, boehoe!).

dinsdag (3)

En ’s middags demonstreert deze boef even hoe je kunt zitten op een stoel. Schattig he?

dinsdag (4)

En de kleine meid kijkt ondertussen TV (iets met de poppendokter) en ze begint nu te roepen: ‘Mama, dit is een noodgeval!’. De kleine man moet er hartelijk om lachen.IMG-20160614-WA0005

En hij klimt vervolgens doodleuk zelf weer van de stoel af. Hoe bedoel je, noodgeval?

Woensdag

woensdag (1)

Woensdag gaan we even de tuin in en dan kijk ik naar onze voeten. Lief he, die glitterslippers met strikjes?

woensdag (2)

Kijk dan hoe hard die aardbeien gaan! Jeej!

woensdag (3)

En dan komt er weer eens een dikke vette bui voorbij.

woensdag (4)

Gelukkig zitten we lekker binnen, maar hier word ik niet echt vrolijk van.

woensdag (5)

Ik besluit om koekjes te gaan bakken, en zie dan dat mijn kleurstof ontzettend gelekt heeft. Bah!

woensdag (6)

De kleine meid vindt het beslag ’te zoet’.. Dat kan toch niet???

woensdag (7)

Spoileralert!!! Binnenkort het recept voor deze lekkere koekjes online hoor! En ze smaakten echt geweldig!

woensdag (8)

Zoonlief heeft Nijntje ontdekt. Hij zit de hele tijd naar die boekjes te wijzen: ‘DIE!’ Zo schattig!

woensdag (9)

’s Middags komt dit prachtige bloemetje, gekregen van mijn werk omdat ik een nieuwe functie heb. Mooi he? Omdat ze bezorgd werden, zat er een prachtige doos bij omheen en vandaag (vrijdag dus) hebben we deze bos maar naar Oma gebracht. Mee op vakantie is echt geen optie.

woensdag (10)

En ’s avonds begin ik met dit project. Ik weet nog niet precies of ik er nou blij van word of niet. Wordt vervolgd!

Donderdag

donderdag (2)

Donderdag beginnen we lekker met een zelfgebakken koekje. Ook deze man kan ze wel waarderen.

donderdag (3)

En we drinken lekker koffie buiten, want manlief heeft vandaag ook zijn eerste vakantiedag, jeej!

donderdag (4)

’s Middags gaan we nog even kijken hoe het met ons minineefje is en deze 2 ‘vriendjes’ willen natuurlijk ook spelen (ze zijn soms echt net Jip en Janneke, haha).

donderdag (5)

En zoonlief mag even op de loopauto.

donderdag (6)

Dat is wel erg lastig hoor, staan lukt wel!

snapchat Collage

Verder zijn we lekker snapchat aan het ontdekken, haha, en lachen we ons kapot.

snapchat 2 Collage

Vooral manlief, die kon het ook echt waarderen (sorry lieverd!). De kleine meid vindt het prachtig, en ik zie er de humor ook wel van in.

Vrijdag

vrijdag (2)

Vrijdag krijgen we deze prachtige foto van een papegaaienduiker op de familiewhatsappgroep (is dat een woord?). Mijn zusje en zwager zijn in Schotland op vakantie en vandaag hebben ze een boottocht gemaakt waarbij ze deze puffins (zoals ze in het Engels heten) gezien hebben. Ik vond het zo’n indrukwekkend foto! Wat een mooie vogel he?

vrijdag

En verder zijn we eigenlijk de hele dag druk met het inpakken van de tassen. De kids zijn bij opa en oma (lekker even) en wij schieten mooi op. ’s Avonds maak ik nog gauw mijn cameratas af (jeej!) en nu zit ik deze blogpost af te maken. Morgen vertrekken we dus en ik weet niet precies hoe het met internet gaat daar. Dus als het hier stopt: ik het artikelen gepland voor de komende 2 weken, alleen volgende week maandag dus geen fotoverslag!

Fijne week en tot over 2 weken!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *