Interieurshoppen bij Blokker | Interieur

interieurshoppen bij Blokker

Bij ons op het winkelcentrum zit een Blokker winkel. Al zo lang ik mij kan herinneren. Vaak als ik boodschappen doe, loop ik er wel even binnen, want ik vind het altijd een leuke winkel om even te neuzen. Onlangs hebben ze een verbouwing gehad en is de winkel echt zo ontzettend mooi geworden! En vorige week liep ik er langs, en toen spotte mijn ook een geweldig schap, met allemaal leuke (cactus)spullen. Ik kon dus niet anders dan even binnen lopen en heb dus maar direct 3 cactussen aangeschaft. En eenmaal binnen zag ik nog veel meer leuke dingen. Vandaag dus mijn shopping-tip voor dit weekend: ga interieurshoppen bij Blokker!

interieurshoppen blokker (1)

Dit was dus het eerste wat ik zag toen ik de winkel in keek.. Mijn hart maakte een sprongetje: cactussen!! En kijk dan, al die andere dingen die er nog bij staan, die goudkleurige terrarium-dingen, geweldig!

interieurshoppen blokker (2)

En een etage lager nog meer leuke dingen, zie je ook die draadmandjes achter de cactussen? En dan die koperkeurige kandelaars, mooi he?

interieurshoppen blokker (4)

De cactussen waren echt helemaal niet duur, en dus heb ik alle 3 de exemplaren gekocht die ik kon vinden, en ik vind ze zo leuk!

Cactus

Ik kon de andere 2 cactussen die ik heb gekocht niet vinden op de website van Blokker, maar hoe cool is deze vaas? Ik heb er momenteel zelf nog niets in staan, maar daar wil ik nog wel verandering in brengen (het het niet voor niets een vaas he..).

vaasjes

Een hangsysteem van vaasjes voor bijvoorbeeld vetplantjes. Ik vind dit dus echt heel schattig! Ik denk dat dit ook erg leuk is voor van die plantjes die alleen maar lucht nodig hebben (Tillandsia).

Hangende vaas

En deze hangende vaas is daar ook helemaal geschikt voor. Ik kom op allerlei leuke blogs van die schattige plantjes tegen (Tillandsia), maar ik wist tot nu toe niet zo goed waar je die in kwijt moest: bij Blokker hebben ze er dus vanalles voor!

Flesvaas

Helaas hebben wij een paars interieur, maar ik vind de stijl van deze fles zo prachtig! En de kleur overigens ook.

Decoratieladder

En deze decoratieladder, die vind ik ook al zo leuk! Voor hoekjes in de kamer waarvan je eigenlijk niet zo goed weet wat je er mee moet: zo’n leuke lichtjesslinger er aan en het is eigenlijk al direct sfeervol.

Hexagon terrarium

En tot slot dit terrarium wat je op kunt hangen: grappig he? Ik kan deze op de website niet terugvinden, maar in de winkel van Blokker is die nog wel te vinden (of in ieder geval, in de winkel waar ik vandaag was nog wel, ha).

Nog meer leuks

blokker folder

En een beetje lastig, maar ik kon dus geen fatsoenlijke Nederlandse folder online vinden. Dat hebben ze dan in België beter voor elkaar: dit kon ik wel vinden. Er staan namelijk nog veel meer leuke dingen in de folder die ik helemaal niet kan vinden op de website van Blokker.. Zie bijvoorbeeld (linksbovenin) die sieradenhangers in de vorm van een cactus, of onderin (midden op de pagina), een marmeren &-teken, die zag ik vandaag ook nog staan.

In de winkel

interieurshoppen blokker (3)

Ik maakte ook nog deze foto in de winkel, kijk dan naar die ananaslamp en flamingolamp! Waaaahhh!! Die zijn toch helemaal geweldig?? Ook die kon ik niet online vinden, maar dat maakt eigenlijk ook niet uit.

Jammer dat de website niet al die leuke items ook heeft, maar wel een dikke pluim voor Blokker dat ze zoveel leuke (en vooral betaalbare) deco-spullen hebben!

Ben jij de laatste tijd nog bij Blokker geweest? En heb je er ook zulke leuke dingen gevonden? Ik ben benieuwd!

xx
Loes

 

4 Reacties

 1. Mirthe | MissGirlsCorner
  18 juni 2016 / 11:46

  leuk! Ik vind het ook altijd leuk om even bij de blokker te kijken!

  • Loes
   Auteur
   20 juni 2016 / 21:45

   Thanks! Dat vind ik ook, maar waar het voorheen bij kijken bleef, kan ik dat nu niet meer garanderen, hihi.

 2. 20 juni 2016 / 15:07

  Ik heb de cactusvaas gekregen van mijn mams en vind ‘m ook zo leuk! Blokker heeft tegenwoordig veel leuke dingen voor in huis, die flamingolamp vind ik ook geweldig maar denk dat mijn vriend er minder blij mee zou zijn 😉

  • Loes
   Auteur
   20 juni 2016 / 21:45

   Haha same here. Ik ben enthousiast, mijn man zegt: wat moet je er mee? Dus helaas, ik maak er alleen foto’s van. Ach ja, blijft leuk om naar te kijken, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *