Mijn week in foto’s | 16

week in fotos 16

Het is weer tijd om een kijkje te nemen in mijn leven! Afgelopen week was een bewogen week: ik werkte andere dagen dan normaal, moest naar de orthopeed voor mijn knie en we gingen het weekend lekker naar Nijmegen. Kijk mee!

Maandag

maandag

Maandag werk ik de hele dag op kantoor, en manlief heeft een lastige dag thuis, dus geen boodschappen gedaan. Als ik thuis kom, heb ik nog genoeg energie om even mee te gaan om boodschappen te doen. Het kleine mannetje mag in de wagen, lief he zo.

Dinsdag

Dinsdag werk ik thuis, mijn schema is deze week omgegooid omdat mijn ouders met vakantie gaan donderdag. En dan werk ik vandaag, zodat ik donderdag vrij ben.

dinsdag (1)

Ik moet nog wel weer naar de fysio vandaag, en zie dit toepasselijke plaatje in de bus. Hij mist een stok! 😉

dinsdag (2)

Als ik thuis kom, zie ik de paarse bloemetjes aan de voorkant ook langzaam aan het bloeien. Het ziet er nog wel een beetje armoedig uit, vind ik.

Woensdag

woensdag (2)

Het is tegenwoordig heel lastig om dit meiske stil te laten staan voor een foto, en mijn telefoon kan het niet zo snel af knippen, dus een fijne bewogen foto. Moest even Oma laten zien hoe mooi de geshopte kleren van vorige week staan. Een echte dame zo!

woensdag (4)

Manlief werkt thuis vandaag en dus bak ik een Iers Sodabrood tussen de middag. Hij was erg lekker gelukt! Ik had iets meer zou toegevoegd dan de vorige keer en vond het deeg eigenlijk te zout, maar het brood was echt lekker.

woensdag (6)

Deze man zag wat onder het dressoir liggen en hij ging er mooi op af. En hij kruipt dus gewoon met die kikker in z’n hand, zo schattig!

woensdag (7)

Als dochterlief aan het einde van de dag nog even met papa gaat fietsen, komt ze thuis met dit prachtige boeket. Lief he? Het ‘vaasje’ had ze ook al ‘zelf’ geknutseld. En ze is er zo trots op!

Donderdag

Donderdag ga ik naar OCON voor een afspraak met de orthopeed voor mijn knie. Daar heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s gemaakt. Ik vond het best even spannend, omdat we zouden kijken hoe ver het met mijn knie is. Nu is het goede nieuws dat mijn binnenste knieband (redelijk) hersteld lijkt, en mijn breuk ook, maar de orthopeed was niet blij met het gebrek aan mobiliteit in mijn knie. Ik had allang moeten kunnen strekken en beter moeten lopen. En dat terwijl de fysio juist zei dat ik niet mocht strekken, vanwege de breuk. Dus nu gaan we over 6 weken opnieuw kijken hoe het er voor staat. Aan de ene kant dus een flinke domper, omdat we nu 6 weken achterlopen qua revalidatie, maar we gaan er gewoon keihard voor werken. Het feit dat het een ‘meervoudig knieletsel’ is, maakt communicatie erover ook gewoon heel lastig.

Vrijdag

vrijdag (1)

Alleen maar foto’s van eten vandaag, haha. Ik heb een etentje vanavond, en omdat ik begonnen ben met Weight Watchers deze week, ben ik dus een beetje aan het zoeken hoe ik dat het beste kan combineren. Ik ontbijt in elk geval met een gebakken ei met spinazie en champignons, heerlijk!

vrijdag (2)

’s Avonds dus een etentje met een heleboel dames van de naailes. We wilden Ella (de ‘naai-juf’ een keer in het zonnetje zetten en hebben haar dus meegenomen). We hadden een menu bij Op de Proef in Almelo en het was zo leuk en lekker! Als voorgerecht een proeverijtje van paprikasoep, een gamba, serranoham, en een paprikamousse op een bedje van sla. Jummie!

vrijdag (3)

Het hoofdgerecht ben ik vergeten te fotograferen, maar ik had zonnevis. Ook al zo heerlijk. En dit was het dessert: ook een proeverijtje! Crème catalan, ijs van een of andere bijzondere Italiaanse praline en witte chocolademousse met karamel en zelfgemaakte bros. Oh oh, wat was dat lekker! Echt een feestje hoor!

Zaterdag

zaterdag (2)

Zaterdagochtend brengen we de kids naar Enschede, omdat we dus naar Nijmegen gaan. We zijn (bijna) 2 jaar getrouwd en wilden dat lekker samen vieren. Zoonlief wilde de kat aaien, maar die vond dat niet zo’n succes. Hij ging uiteindelijk zo liggen, vond z’n pootjes zo fascinerend, haha, je ziet gewoon dat hij het niet helemaal relaxed vindt. Arme poes.

zaterdag (4)

We rijden eerst naar Apeldoorn, want manlief moet nog even de laatste wedstrijd van het seizoen spelen. Wat een enge tribune was daar, zo verschrikkelijk steil! Ik ben dus lekker in de kantine op de barkruk blijven zitten, want daar kon ik het ook prima zien. Helaas 3-1 verloren, met dank aan de lieve scheids.

Daarna rijden we door naar Nijmegen.

zaterdag

We logeerden in Hotel Credible, en daar ga ik later deze week nog wat meer over schrijven, want het was zo ontzettend leuk! We kwamen vrij laat aan en deden eerst een drankje in de bar. Daarna gingen we uit eten bij Het Vlaams Arsenaal en om 10 uur luisterden we nog even naar de DJ in ons hotel, om vervolgens om 11 uur volledig afgedraaid op bed te knallen.

Zondag

zondag (2)

Zondag ontbijten we in ons hotel (check die ontzettend leuke muur!) en vanaf 12 uur is het koopzondag. Gisteravond hadden we al wat leuke winkels gezien, dus we gaan gezellig (met rolstoel en al) op pad.

zondag (5)

Jeej! Een Flying Tiger winkel!! Ik koop er een ‘Plant calender’ voor mijn moestuin en tuingereedschap voor de kleine meid (die was helemaal gelukkig, zo schattig!).

zondag (6)

Het was een beetje raar weer vandaag, we liepen tussen de buien door door de stad. Ik kon het, als übertoerist even niet laten om even een foto te maken op de Grote Markt, haha. En ik was niet de enige!

zondag (9)

Als we terugrijden hebben we af en aan buien. Zo raar om te zien dat je soms haast in een wolkentunnel van regen rijdt. Hier gaan we net de blauwe lucht tegemoet.

zondag (11)

Als we bij Opa en Oma komen eten we lekker asperges (jeej!) en zijn de kids teleurgesteld dat ze weer met papa en mama mee naar huis moeten, hihi. Deze kleine man ziet een milky way en roept z’n favoriete uitspraak als hij honger heeft: ‘UHHHHHHH’ (denk aan een neanderthaler die een oerkreet slaakt), en als hij de milky way in handen heeft, is ie binnen 3 happen op. Wat smikkelen. En dan zo’n lekker chocoladesnoetje. Schattig he?

En zo zit deze week er al weer op. Komende week een lekkere week qua werk, want ik werk maar 2 dagen omdat mijn ouders dus op vakantie zijn.

Hoe is jouw week geweest?

xx
Loes

3 Reacties

 1. Anne
  25 april 2016 / 12:03

  Ah wat leuk, je was in Nijmegen. Mijn oude stadje! Credible is inderdaad een hele toffe plek, je kunt er ook zó lekker eten 🙂

  • Loes
   Auteur
   25 april 2016 / 15:13

   Yes! Dat zagen we eigenlijk te laat. Toen hebben we maar vast een pre-voorgerechtje gegeten (nachos! mjam!). Dat was een succes. En het ontbijt de volgende dag ook overigens. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *