New in: ring en steentjes van Melano

Melano

Inmiddels alweer een tijdje terug bestelde ik weer een aanvulling op mijn Melano collectie. Ik vond dat het tijd was voor een nieuwe ring en wat nieuwe steentjes. Benieuwd wat ik besteld heb? Kijk mee!

Melano (1)

Het begon al goed met een leuk pakketje van Jewelz & More, de webwinkel waar ik het dit keer besteld heb. Niet alle juweliers verkopen sieraden van Melano, en ik vond het dit keer wel handig om het via internet te doen. De serie die ik van Melano heb, heet ‘Twisted’. Ik vind het leuke van Melano dat ze een serie ringen hebben en een eindeloos assortiment aan steentjes. Zo kun je steeds met 1 ring toch verschillende kleuren steentjes dragen. Of meerdere ringen om mooie combi’s te maken.

Er zat een leuk bedank-briefje bij het pakketje.

Melano (2)

In het pakketje zat deze ring: een rv-stalen ring met steentjes, die is nog niet zo lang in het assortiment volgens mij, maar ik vind die echt super mooi. Hier heb ik een rose quarts steentje in de ring.

Melano (3)

Ook nieuw is dit steentje, dalmatian jasper. De ring had ik al, en de aansluitring zat ook al stiekem in mijn collectie. Ook zo’n leuke: zo heb je toch 2 ringen om, maar is er maar 1 met een steen er op.

Melano (5)

En voor mijn verjaardag kreeg ik ook al eens een rose-gouden setje: een taupe-kleurige ring met dito steen, en een rose-gouden aansluitring. Ook erg mooi!

Melano (6)

Deze steen, de snowflake obsidian, is ook nieuw: dit is een klein steentje in een rose-gouden setting.

Melano (7)

En deze heb ik ook voor mijn verjaardag gekregen, en dan het hele setje zeg maar: lekker knalroze (hou ik van!).

Melano (8)

Dit is nog een combi die ik ook graag draag: 2 ringen met een steentje, en dan een kleine en een grote steen gecombineerd. Mooi he?

Melano (9)

Een wat meer winterse samenstelling (of voor de herfst, of gewoon voor bij een zwarte outfit): met zwart en groen.

Melano (10)

Verder heb ik ook nog deze steentjes. Zoals je ziet groeit mijn collectie gestaag. Ik vind het leuk dat er verschillende groottes en vormen zijn, en verschillende kleuren, zo kun je leuk combineren.

Ik heb ook een armband van Melano, en aan het einde van de armband kun je 2 steentjes schroeven, dus zo kun je helemaal los gaan met steentjes, haha.

Op mijn verlanglijstje staan nog wel wat steentjes!

 

Kijk voor meer inspiratie op Pinterest, er is zoveel leuks te vinden!

Ken(de) jij dit merk? En ben je net zo enthousiast als ik?

xx
Loes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *