Mijn week in foto’s | 14

week in fotos 14

Het is weer maandag! Dat betekent een fotoverslagje van de afgelopen week. Had ik vorige week nog ontzettend veel foto’s gemaakt, deze week is dat iets minder. Het was een beetje een rare week, met een afscheid na 6,5 jaar en een dag ziek. Kijk mee!

Maandag

Maandag werkte ik weer een dag op kantoor en daar maakte ik geen foto’s van.  ’s Avonds rijden we naar school  om mijn naaimachines op te halen. Omdat het er niet naar uit ziet dat ik voor de zomer weer kan auto rijden, stop ik met de naailessen, zaterdag is de laatste les bij ons thuis. Ik heb het 6,5 jaar gedaan en dat doet wel een beetje pijn in mijn hart. Het plan was stiekem toch al om na de zomer te stoppen, omdat 1 van de meiden gaat studeren en dan toch gaat stoppen, maar nu voelt het toch een beetje alsof het niet helemaal mijn eigen keus is.

Maandag (1)

Het zal dus de laatste keer zijn dat ik in dit lokaaltje was, waar we toch zoveel plezier hebben gemaakt. De zon scheen zo half naar binnen, dat hielp lekker mee voor het melancholische gevoel.

Maandag (2)

Tot mijn grote schrik zag ik dat ze buiten alle bomen hadden gekortwiekt! In de herfst was dit echt het meest mooie schoolplein van de hele wereld (denk ik dan he). Oranje, geel, groen, allemaal van die prachtige herfstkleuren. Echt zo jammer dat ze dat zo gekapt hebben! Maar goed, de naaimachines in de auto geladen en op naar huis.

Dinsdag

dinsdag (1)

Nieuwe schoenen voor de kleine meid! Vorig jaar hadden we in Duitsland van die geweldige sneakertjes van Adidas gekocht. Daar zitten geen veters in, maar elastiek. Die kan ze dus heel makkelijk zelf aan en uit doen. De voetjes groeien natuurlijk, dus voor dit jaar moesten er een paar nieuwe komen. We konden niet kiezen tussen deze 2 sneakers, dus we hebben ze allebei maar gehouden.

dinsdag (2)

Tussen de middag probeer ik het recept voor een mugcake van mijn schoonzusje uit. Dat was een succes! Ik heb het deze week nog 2 keer gegeten, haha.

dinsdag (4)

Ik speel even met mijn kleine vriendje. Hij vindt de boerderij van Little People zo leuk, daar spelen we heel vaak samen mee.

Woensdag

woensdag (2)

Woensdag speel ik met de kleine meid met de klei. Voor haar verjaardag had ze 4 nieuwe potjes klei gekregen, dus nu hebben we weer lekker nieuwe kleuren (en tot nu toe is niet weer alles groen, haha).

woensdag (3)

Als we een broodje eten komt altijd de vraag: ‘mogen we samen op de foto, mama?’. Dus dat doe ik dan maar. Hoewel het ontzettend lastig is om die 2 tegelijk stil te laten zitten EN een goede foto te maken.

Donderdag

donderdag

Donderdag moet ik gewoon naar kantoor (eens geen thuiswerkdag), maar iedereen is al vroeg wakker. De kleine man heeft z’n ‘mannen-pyjama’ aan, die is speciaal voor hem gemaakt, en ik vind het zo geweldig! Echt een mannetje zo he. Hij is nog wel een beetje aan de grote kant, maar lekker warm en zo prachtig!

Vrijdag

vrijdag (5)

Omdat het morgen morgen dus de laatste naailes is, heb ik dit boek voor de meiden gekocht. Zodat ze nog een beetje een naslagwerk hebben voor ‘later’ zeg maar.

Ik heb het boek nog een beetje gepimpt met washitape en stoftape, zodat het ook nog een persoonlijk cadeautje is geworden.

vrijdag (6)

En natuurlijk ook nog even ingepakt.

Zaterdag

zaterdag (1)

En zaterdag was het dan zover.. De laatste naailes.Het was erg gezellig en we hebben nog lekker gekletst. En de meiden hadden ook een afscheidscadeau voor mij, zo lief! Een heerlijk pakket met thee, chocola en haak-dingetjes, echt helemaal voor mij! Dus nu ik ’tijd over’ heb (geen naailes meer), kan ik me storten op het haken, haha.

zaterdag (4)

Tussen de middag bakt manlief een heerlijke hamburger als lunch!

zaterdag (5)

En mijn nieuwe ‘vriend’ de postbode komt maar weer een pakketje brengen: bol.com had korting op keukenapparatuur, en ik wilde al een hele tijd een foodprocessor hebben, dus nu kon ik er 1 vinden voor een mooie prijs. Het apparaat was wel iets groter dan ik had verwacht.. Nog niet in gebruik overigens!

zaterdag (6)

Manlief is volleyballen (moest ver weg vandaag), en ik had geen puf om te koken. We bestellen dus lekker kibbeling en patat. Dat was erg lekker!

zaterdag (7)

Zaterdag krijg ik deze foto nog van mijn zusje Astrid. Afgelopen week is ze ten huwelijk gevraagd door Koen!! Jaaa!! We hebben dus weer een bruiloft in het verschiet! Zo leuk! De kleine meid vroeg of ze dan een Elsa-jurk mocht om aan te doe naar de bruiloft, wat een lekker ding he. Omdat ze ver weg woont, is het niet zo makkelijk om er even langs te gaan, dus besloot een lekkere firecracker van ChocStar te sturen. Dat is toch ook een feestje om te krijgen zo?

zondag

Vandaag word ik om 6 uur wakker van de kleine man die zijn speen kwijt is, en ik weet het meteen: de hoofdpijn die ik heb is migraine. Mijn tabletjes waren net vorige week op, dus ik kan ook nog eens niets nemen om het weg te laten gaan.. Ik probeer maar weer wat te slapen, maar de kleine man had andere plannen en houdt me nog anderhalf uur wakker. Dan valt hij weer in slaap.

Dochterlief wordt dan om half 8 wakker (ook veel te vroeg voor haar doen eigenlijk) en ze gaat samen met papa naar beneden zodat ik nog even kan slapen. Dat lukt niet echt, maar ik kan in ieder geval even rustig liggen. Als ik dan een paracetamol neemt met een glaasje water, komt dat nog geen 10 minuten later allemaal weer retour, niet fijn.

Vandaag heb ik dus echt helemaal niks gedaan behalve op bed liggen en af en toe een beetje slapen. Als ik migraine heb gaan mijn gedachten altijd als een speer en soms weet ik dan niet half of ik droom of niet.

zondag

Manlief gaat vandaag nog wel even op pad voor de nieuwe tuinset die we al een tijdje op het oog hadden. Er volgt nog een betere foto, dit is even vanuit de slaapkamer van de kleine meid gemaakt. Ik kan in ieder geval als het mooi weer wordt lekker buiten zitten komende tijd!

En nu, zondagavond, voel ik me intussen een klein beetje beter, en dus had ik nog even tijd om dit verslagje te tikken. Hopelijk voel ik me morgen weer helemaal de oude.

Tot volgende week!

xx
Loes

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *