Mijn week in foto’s | 13

week in fotos 13

Het is weer maandag! Dit keer een extra lange ‘mijn week in foto’s’, omdat ik vorige week in verband met Pasen al op zaterdag gestopt was. 1e Paasdag zit hier dus lekker bij in. Ik heb een boel foto’s gemaakt deze week, dat is wel eens anders, haha. Lees en kijk mee!

Zondag 1

zondag 1 01

1e Paasdag staan we op tijd op, omdat we naar mijn zusje in Berkel en Rodenrijs gaan. We gaan daar, samen met mijn andere zusje met z’n alles brunchen. Margot had lekkere paashaasbroodjes meegenomen, die net zo groot waren als Hello Kitty, haha. Ze had ook voor iedereen zo’n leuk ei-hoedje gehaakt. Schattig he? En dochterlief nam zo ineens een hap uit de oren van de haas: ‘Kijk, geen oren meer!’.

zondag 1 02

Vaste prik in B&R: even kijken in de rozenkas. Dat blijft zo fascinerend om te zien! Mijn zwager heeft zo’n mooie step om in de kas op en neer te gaan en dat is natuurlijk leuk speelgoed. Zoonlief vond Hummer (de Berner Sennenhond) ontzettend interessant. En andersom natuurlijk ook. Hummer liep hem de hele tijd achterna.

 

zondag (25)

Verder was het erg gezellig: er werd gespeeld (met de hond) en gehaakt (zie Margot, haha).zondag (29)

We voeren nog even de schaapjes, maar dat vindt de kleine meid nog wel een beetje spannend. Ze mogen niet uit haar hand eten: ze gooit het eten heel verstandig voor de schaapjes op de grond, hihi.

Maandag

maandag 01

Maandag rijden we door naar vrienden in Amersfoort. Zij hebben een zoontje wat precies een maand ouder is dan onze kleine man, dus dat was erg gezellig. En hij had lekker veel speelgoed, voor alle leeftijden leuk ;). We begonnen lekker met bubbels en gingen later nog uit eten.

maandag 02

Het ging eigenlijk best goed, met 3 kleine kinderen uit eten. Gelukkig vonden ze het geen probleem in het restaurant om 2 potjes voor de ‘baby’s’ op te warmen. Even gekke bekken trekken met de kleine meid. Linksonder ons uitzicht: leuk he? En rechtsonder mijn hoofdgerecht: als we uit eten gaan eet ik vaak vis, omdat we dat thuis nooit eten (manlief lust het niet, helaas). Het was echt superlekker!

Dinsdag

dinsdag 01

Dinsdag lunch ik thuis lekker met een eitje. Dochterlief tekent een olifant (met een lange slurf hihi), speelden we met stickers en werd er nog meer getekend (dat laatste is een meisje van haar peuterspeelzaal, er komt later nog haar bij). Ik ben echt een beetje verbaasd over het tekentalent van de kleine meid: ineens maakt ze poppetjes, gezichten en dieren. Zo knap!

dinsdag (6)

’s Middags wordt het steeds donkerder en het levert inderdaad een regenbuitje op.

Woensdag

woensdag 01

Woensdag begint de kleine man zomaar te lopen achter de stoel: die schuift hij vooruit en hij zet er lekker pasjes achteraan. Hij kwam tot in de keuken. Dat gaat me allemaal wel een beetje te snel hoor, van mij mag hij nog lekker even op zijn luie gat blijven zitten. Mijn schoonmoeder komt en samen gaan we naar Intratuin. We lunchen er lekker en halen even wat bloemen en wat plantjes voor buiten. De kleine man vond de konijntjes wel interessant haha.

woensdag (5)

’s Avonds gaat manlief trainen en om mij te helpen verhuizen we dan met z’n alles naar boven, zodat ik niet alleen met de kids op de trap hoef. Zo kijken we nog lekker even TV en drinken we een flesje melk. Lekker gezellig in het grote bed van papa en mama.

Donderdag

donderdag (1)

Donderdag werk ik weer een dagje thuis, en dit is mijn bureautje.

donderdag (2)

Ik had vorig weekend tegen mijn zusje Margot gezegd dat ze, met al haar creatieve uitspattingen, zo een gastblog kon schrijven, en ik had zo ineens een mailtje met een voorstel voor een artikel! Die heb ik dus gebruikt, want ik vond het super lief en ook nog super schattig gemaakt.

vrijdag

vrijdag (1)

Vrijdag zijn de kids weer bij opa en oma en ik krijg dit plaatje op mijn werk: ze zijn heerlijk naar de kinderboerderij. Of in ieder geval, met 3 kids. Leuk toch.

vrijdag 01

Verder gaat de kleine man voor het eerst op de fiets (met opa!). Wat een glimworm, volgens mij vond hij het prachtig. Als we de kids ’s avonds op komen halen ligt de hele tafel bezaaid met kunstwerken. Ze hadden lekker geschilderd. We blijven fijn eten en eten lekker een broodje shoarma. En voor de kleine meid natuurlijk een pitabroodje met kaas.

zaterdag

zaterdag (4)

Zaterdag was het feest. Ik had wat spullen online besteld en de postbode kwam het letterlijk met een steekwagen naar binnen rijden.. Oeps! In de doos van iets breekbaars zaten deze prachtige plastic kussens. Daar konden we natuurlijk heerlijk mee spelen.

zaterdag (5)

De TV blijft ook fascineren. En de kleine meid heeft echt de hele dag in haar prinsessenjurk gelopen (zelfs met boodschappen doen, hihi).

Zondag 2

zondag 2 01

En vandaag zijn we lekker veel buiten geweest. Er moest vanalles gebeuren buiten en het was ook echt lekker om buiten te zijn. De glijbaan is weer schoon en die kon dus weer gebruikt worden. En onze ‘kersenboom’ groeit ook echt goed, en er zitten groene knoppen aan!

zondag 2 (5)

Manlief heeft het terras schoongemaakt, wat een werk altijd.

zondag 2 (7)

En ondertussen probeerden wij de stoeltjes uit. Schattig he?

zondag 2 (9)

De kleine man vond de glijbaan ook bijster interessant.

zondag 2 (4)

En ik moest nog wat tekeningen maken voor de kleine meid. Zoals je ziet heb ik daar niet echt talent voor, maar goed, ze herkende alles wat ik tekende wel, haha.

zondag 2 (3)

Ik vind deze kleur wel zo verschrikkelijk mooi! Staan sinds woensdag dus en blijven nog wel een paar dagen mooi.

zondag 2 (11)

Het blijft lekker buiten en manlief besluit om ook nog ‘even’ een nieuw bankje te maken, voor mijn moestuin-potten straks. We hadden al 1 bankje, maar het is wel handig om er nog 1 bij te hebben.

zondag 2 (15)

En gelukt! Hier komt een (nieuwe) tuinset voor te staan, en dan kunnen alle potten er straks mooi op staan. Dit is namelijk de zonnigste plek in de tuin en die wilden we niet teveel delen met onze moestuin zeg maar. En fijn he, zo’n man die dat gewoon even in elkaar zet.

zondag 2 (13)

’s Avonds hadden we geen zin om te koken en eten we lekker een diepvriespizza. 1 Hawaii en 1 met mozzarella. Beiden erg lekker!

En dat was het alweer, best veel te kijken toch?

Tot volgende week!

xx
Loes

 

3 Reacties

 1. 4 april 2016 / 12:21

  Wat een leuk weekoverzicht. Ik heb genoten van de foto’s.

  En je hebt een gezellige werkplek vind ik. Leuk met dat uitzicht!

  • Loes
   Auteur
   4 april 2016 / 20:21

   Thanks! Ik ben er ook blij mee. We hebben op onze slaapkamer een soort uitbouw, met dus 6 ramen. En dan kun je inderdaad heerlijk weg kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *