Knipsels van week 48: Sinterklaas in het theater en 2 keer pakjesavond

Het is tijd voor de knipsels van week 48! Een week die volledig in het teken stond van Sinterklaas. Het was nog even spannend of alle cadeautjes op tijd binnen waren, maar dat lukte gelukkig. Ben je ook zo benieuwd of ik lief ben geweest afgelopen jaar?

Maandag

Maandag werk ik de hele dag op kantoor en ik maak helemaal geen enkele foto.

Dinsdag

Dinsdag werk ik weer een halve dag en het is me toch druk op de weg om half 2! Ik moet nog haasten om op tijd bij school te zijn om de kids op te halen.

Als ze uit school zijn, gaat Pepijn eerst slapen. Met Lize ga ik lekker met de strijkkralen aan de slag. Het lukt haar om de vlinder helemaal zelf te maken, zo knap! We strijken ‘m ook direct, want hij is zo mooi geworden! Sindsdien ligt de vlinder bij Lize in bed. Tja..

Woensdag

Woensdagochtend is het weer tijd voor de VVE thuis. Alles is lekker helemaal in Sinterklaas-sferen en we spelen het Sinterklaasspel samen.

Na de VVE ga ik met Ella en Nicole lunchen bij Hap, en Pepijn gaat gezellig mee. Hij speelt heerlijk met zijn eigen speelgoed en de beesten daar, terwijl wij gezellig zitten te lunchen. Kijk dat lieve snoetje nou.

Als ik Lize uit school haal, wil ze uiteraard het Sinterklaasspel spelen. En dat lukt heel goed samen!

Donderdag

Donderdag heb ik een afspraak in Zeist en ik mag fijn met mini. Heerlijk om in te rijden. Helaas heb ik dikke file onderweg maar ik weet een mooie binnendoorroute en dus ben ik nog op tijd voor mijn afspraak.

En ze hebben er heerlijke cappuccino. Dit was echt een vet grote bak, ik had eigenlijk mijn hand erbij op de foto moeten zetten :-).

Vrijdag

Vrijdag werk ik de hele dag op kantoor en na de tijd rij ik even langs de bakker om borstplaat te kopen voor Sinterklaasavond. Gelukkig hebben ze een heleboel (maar wat een prijzig spul zeg!).

Ik ren ook nog even door mijn favoriete winkel: Kruidvat. Catrice heeft weer een nieuwe limited edition waar ik uiteraard weer iets van mee heb genomen (waarover binnenkort meer).

Zaterdag

Zaterdag gaat Ton de laatste boodschappen doen terwijl wij ons klaarmaken voor Sinterklaas. We chillen nog even heerlijk op de bank. <3

En dan is het zo ver! Er staan een heleboel cadeautjes voor de deur!

En eigenlijk is deze foto een beetje mislukt, maar hij geeft zo fijn de sfeer weer, haha, zie je die lieve hulppietjes?

<3 <3 <3

De tafel staat helemaal vol met allemaal Sinterklaas-lekkers, heerlijk!

Pepijn krijgt een mooie baan van Hot Wheels en voor hem is het daarmee eigenlijk al direct klaar, haha. Hij gaat er meteen mee spelen. <3

Maar er zijn nog veeeeel meer cadeautjes!

Uiteraard mag ik even helpen met de mooie baan van Pepijn.

Lize mag helpen met cadeautjes uitpakken. Echt een goede hulppiet!

Zondag

Zondag slapen we uiteindelijk een beetje uit en moeten we daarna nog een beetje haasten om op tijd in Enschede te zijn. Om 13 uur is er namelijk een Sint-voorstelling is het Muziekcentrum in Enschede. Uiteindelijk zijn we er heel vroeg en dat was super leuk, want de pieten kwamen net in de foyer en we hebben dus heel gezellig met een lieve Piet zitten kletsen.

En dan is het tijd om naar de zaal te gaan. Zie je die gespannen snoetjes?

Er is een boel muziek en uiteraard staan er ook Pieten op het toneel!

Ik had van tevoren niet echt gekeken wat nu precies de bedoeling was, maar het was een toneelstuk met brutale kinderen die voor Sinterklaas de wens hadden om te kunnen toveren. Zo konden ze dan de tijd vooruit toveren (naar Sinterklaasavond) en alle cadeautjes van de wereld toveren. Uiteraard mislukte dat en ging de tijd zover vooruit dat Pakjesavond werd overgeslagen en het ineens Kerstavond was. Sint belandde op de Noordpool met de Pieten en ze moesten hard aan het werk om de tijd weer terug te draaien. Het was echt super leuk, ontzettend schattig gedaan en precies lang genoeg voor de kindjes.

En daarna vierden we Sinterklaas bij opa en oma in Enschede. Dit is eigenlijk de enige foto die ik daar maakte, ha. Veel te druk met andere dingen! (Waaronder cadeautjes uitpakken haha).

En zo komt er weer een einde aan de knipsels van deze week. Oh, en wat ik kreeg van Sinterklaas? Ik kreeg het Wetboek voor Bloggers, Gabrielle van Chanel, en nog veel meer leuke dingen, dus ik moet wel erg lief zijn geweest afgelopen jaar ha!

Hopelijk gaan we komende week ergens een keer een kerstboom kopen, want die mag er zo langzamerhand ook wel in van mij ;-).

Hoe was jouw weekend? Heb jij ook Sinterklaas gevierd? Of heb je de kerstboom al gezet? Ik ben benieuwd! Praat mee in de comments.

xx
Loes
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *