Knipsels van week 7: cake smikkelen, buiten spelen en op wintersport

Het is weer maandag! Dat betekent dat het weer tijd is voor een fotoverslag van de afgelopen week. Een week waarin we nog wat taartjes aten (overschotje van de verjaardag), we voor het eerst dit jaar lekker buiten speelden (op vieze speeltoestellen) en ik nog een extra dagje vrij was, omdat de ‘oppas’ op vrijdag al op Wintersport vertrok. Wij zelf vertrokken zaterdag en gelukkig hebben we (traag) internet in ons huis, waardoor ik toch een overzicht van afgelopen week kan laten zien.

maandag

maandag (1)-

Goedemorgen! Het is zo jammer dat deze foto totaal niet tot zijn recht komt. In real life had ik hier echt prachtig uitzicht op de zon die door de bomen scheen. Dat ziet er zo prachtig uit!

maandag (2)-

Ik werkte de hele dag op kantoor en ’s avonds zitten de mannen eens naast elkaar aan tafel (de plek aan tafel wisselt hier nog wel eens). <3

Dinsdag

dinsdag (1)-

Deze foto stuurde ik naar manlief. Hij was maandag met 2 kids en een kikker naar school gegaan, en maar thuisgekomen met 2 kids (zonder kikker dus). Gelukkig had de kikker op school ‘geslapen’ en konden we ‘m dus zo ophalen.

dinsdag (2)-

Als de kids geslapen hebben is het eigenlijk best nog lekker weer buiten. We besluiten om nog even buiten te spelen: de loopfietsjes mee en kijken hoe het bij de speeltuin is!

dinsdag (3)-

Alles is een beetje ranzig. De hele glijbaan zat onder de modder en de kleine meneer was al bovenaan, voordat ik er iets aan kon doen. Hij kwam dus zwart weer naar beneden…

dinsdag (4)-

Maar een schik dat hij had! En hij lijkt ineens zo groot!

dinsdag (5)-

We hadden nog lekker cake over van mijn verjaardag en toen we weer thuis kwamen was het tijd voor cake. Hello Kitty kreeg ook een stukje.

dinsdag (5)-

En mama kreeg ook een stukje, gelukkig.

dinsdag (7)-

En dan is het tijd om tv te kijken. Er wordt druk overlegd wat er op Netflix moet, hihi.

Woensdag

woensdag (1)-

Goedemorgen! Als ik me ga opmaken, staan deze 2 toppers klaar om ook te make-uppen, hihi.

woensdag (2)-

De wereld is zoveel mooier als de zon schijnt… Zie die zonnestralen zo heerlijk in onze woonkamer naar binnen schijnen, ik word er helemaal blij van. <3

woensdag (3)-

We gaan even shoppen bij de Action, en ik zie dat ze ook een naaimachine verkopen. Dat wist ik helemaal niet, en ik moest er natuurlijk even een foto van maken.

woensdag (4)-

Deze meneer heeft een nieuwe rugzak gekregen die natuurlijk direct op moest.

woensdag (5)-

Ik kreeg voor mijn verjaardag een bosje prachtige rozen van mijn zwager en schoonzusje (eigen kweek) en ze zijn zo verschrikkelijk mooi! Allemaal pasteltinten en ik word hier ook helemaal blij van (wat een blije week he).

woensdag (6)-

En als ik ’s avonds pannenkoeken sta te bakken, maak ik deze blije selfie met mijn zelfgemaakte schort.

woensdag (7)-

En de pannenkoeken dus: spek en kaas om mee te beginnen.

Donderdag

donderdag (1)-

Goedemorgen deze donderdag! De zon schijnt weer heerlijk en het is druk op mijn route. Dat ben ik niet zo gewend, ik moet twee keer wachten voor het verkeerslicht en ‘verlies’ dus veel domme tijd.

donderdag (2)-

Ik moet een filmpje opnemen vandaag (laatste dag voor de vakantie) en heb mijn ‘filmstudio’ hier opgezet, haha.

donderdag (3)-

’s Avonds wordt er met Thomas de Trein gespeeld. Zo grappig om te zien dat het ’treinen’ van 3 zijn geworden.

donderdag (4)-

En deze kleine meid vindt ’s avonds een gympakje in haar kast. Die moest natuurlijk aan, met mooie kniekousen. Natuurlijk moest er ook ‘geturnd’ worden, hihi (‘mama, maak jij even een hoge staart, want dat hoor!’).

Vrijdag

vrijdag (1)-

Ik ben vrij vandaag, omdat we morgen op skivakantie gaan, en opa en oma alvast zijn vertrokken (die passen normaal op vrijdag op). Dat komt goed uit, want ik kan vandaag lekker de laatste boodschapjes doen en alvast wat tassen pakken. Bij de supermarkt kom ik deze prachtig gekleurde tulpen tegen. Ik neem ze niet mee, want we gaan toch weg.

vrijdag (2)-

Aan het einde van de middag maken we ook nog even gauw een stop bij de AH en kijk dan hoe leuk deze serie van Blond is: van de Efteling! Als ik dit soort dingen zie, krijg ik altijd de neiging om het hele schap leeg te kopen, haha.

vrijdag (3)-

En ook hier weer prachtige bloemen: ranonkeltjes bij in het boeket. I <3 ranonkels!

Zaterdag

zaterdag (1)-

zaterdag (2)-

Goedemorgen! We vertrekken vandaag naar Oostenrijk en ik vond dat dit wel leuk was bij de koffie (haha). Ik kende deze smaak nog niet, en MAN, wat was hij lekker. Van mij mocht de knettersuiker nog wel iets harder knetteren (vind ik leuk).

zaterdag (3)-

Ik was hoe dan ook helemaal in mijn element met mijn catering-rol: ik smeerde lekker broodjes voor manlief. Ziet er gezellig uit toch zo?

zaterdag (4)-

Het gaat super voorspoedig en aan het einde van de middag rijden we Oostenrijk al binnen.

zaterdag (5)-

zaterdag (6)-

Ik kan er niets aan doen, maar het blijft zo fascineren, sneeuw en bergen. Daar raak ik echt niet op uitgekeken.

zaterdag (7)-

En kijk dit dan: een HANGbrug tussen 2 bergen. Zag er erg spannend uit.

Zondag

zondag (1)-

Guten Morgen! Als we wakker worden vandaag is dit ons uitzicht. Heerlijk!

zondag (2)-

Deze 2 lieffies hebben een korte nacht gehad. En gisteren in de auto ook al niet zoveel geslapen dus het wordt een dagje afzien.

zondag (3)-

Leontien en ik besluiten vandaag lekker te gaan skiën. De mannen passen op de kids en wij gaan even het gebied verkennen.

zondag (4)-

Even een selfie met die charmante helm op mijn hoofd.

zondag (5)-

Kijk dat uitzicht dan. Zo mooi! De sneeuw is niet heel fijn vandaag. Er licht heel veel ijs met zo’n gek laagje sneeuw er over. Het is dus keihard werken en ik vind het allemaal wel een beetje spannend. Vandaag is de eerste keer na mijn ski-ongeluk dat ik weer op de ski’s sta en ik vind de sneeuw zo niet leuk.

zondag (6)-

Met Leontien is het erg gezellig en we maken natuurlijk ook even samen een selfie.

zondag (7)-

We besluiten het er ook maar even van te nemen zo zonder kids en gaan heerlijk in het zonnetje zitten met een kaiserschmarrn en späzi. #genieten

zondag (8)-

Ze hebben hier van die heerlijke ligbedjes. En de jas kan echt uit in de zon!

zondag (9)-

Aan het einde van de middag gaan we met de kids nog even naar de ‘sneeuwspeeltuin’. Dat valt goed in de smaak, ondanks dat het nu echt wel snel kouder wordt.

zondag (10)-

Ze hebben zo’n briljante ‘paardslee’ en die doet het erg goed bij de kindjes.

’s Avonds even we lekker in ons huis en de kids gaan vroeg op bed. We hopen maar op een rustige nacht. Ik hoop op wat sneeuw en kou, want als het zo blijft ga ik niet meer skiën op deze plek in elk geval.  We kunnen nog naar 2 andere plekken in de buurt en dan moeten we daar maar eens even kijken of de sneeuw beter is.

Dat zie je volgende week, ik zal mijn best doen om veel foto’s te maken!

Heb jij nog wat leuks gedaan afgelopen week?

xx
Loes2 Reacties

  1. 20 februari 2017 / 09:34

    Wowzie, die rozen lijken wel nep! Fijn dat Hello Kitty en jij ook een stukje cake mochten.
    Geniet van je vakantie lieve Loes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *