Knipsels van week 6: Gewoon werken, volleybal kijken en jarig zijn

knipsels van week 6

Vandaag is het weer tijd voor mijn week in foto’s. Knipsels van week 6 alweer! Ik zal niet zeggen dat de tijd vlieg, maar stiekem vind ik dat wel zo. Het was een leuke week: ik ging voor de laatste keer skiën op de binnenbaan, mijn vader was jarig en ik was zelf ook nog jarig. Benieuwd hoe het was?


Maandag

maandag 1

Goedemorgen! Ik ben echt verbaasd over hoe vaak er eigenlijk file staat op de A35. Ik ben zo blij dat de rondweg om Borne er is, en ik daardoor toch op tijd op kantoor kan zijn. Mijn ‘binnendoorweg’ leverde me weer mooi wat tijdswinst op.

maandag 2

’s Avonds bij het eten heeft manlief 2 aapjes op schoot. Eentje vond het niet zo leuk, haha.

maandag 3

En ’s avonds ging ik voor de laatste keer skiën bij Snowise op de baan. Het was weer even lekker om op de baan te staan maar nu ben ik wel klaar voor de sneeuw. Ik vind het nog steeds een beetje spannend. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat.

Dinsdag

dinsdag 1

Dinsdagochtend ga ik met zoonlief even naar de woonboulevard. We gaan naar Kwantum en daar kom ik deze gouden kandelaar tegen. Super leuk! Past niet in ons interieur, maar ik vind deze stijl erg leuk.

dinsdag 2

dinsdag 3

Het is dat ik al genoeg cactus-vazen heb, maar deze zijn toch briljant!

dinsdag 4

Ik ging op zoek naar een lamp voor in onze woonkamer. Het leek me wel leuk om er zelf 1 te maken en dit kwam ik bij de Kwantum tegen. Echt zo leuk!

dinsdag 5

Omdat ze bij Kwantum alleen lampen voor aan het plafond hebben, rij ik door naar Karwei. Daar hebben ze een heel assortiment van De Snoerboer en ik kies er wat leuks uit (zie hier wat het geworden is).

dinsdag 6

Bij Karwei hebben ze dit leuke servies. Ik ben verkocht (manlief nog niet.. boehoe).

dinsdag 7

En ze hebben ook deze coole plaat. Doe me denken aan ouderwetsche schoolbankjes enzo. Leuk he?

dinsdag 8

Als ik terug naar huis rij, kom ik langs ‘de blessurwinkel’ in Hengelo. Ik was nog op zoek naar een patellabandje (voor mijn knie) en ik werd hier super goed geholpen. Ben dus geslaagd en weet nu een goede winkel voor Kinotape (want dat verkochten ze ook!).

dinsdag 9

Thuis ga ik aan de slag met het hele gebeuren rondom de lamp.

dinsdag 10

En dit is het resultaat. Voor zover je het nog niet wist: ik ben zo blij met het resultaat! Het leuke is dat het een halogeenlamp is en dat hij dus niet warm wordt. Dus het feit dat hij tegen de muur aan hangt is niet zo erg.

dinsdag 11

Manlief heeft een verjaardagscadeautje voor me besteld (een e-reader) en die wordt dus ZO bezorgd.. Ongelooflijk gewoon. Ik ben 10 minuten bezig geweest om ‘m voorzichtig uit de brievenbus te halen, want hij zat echt KLEM. En dat terwijl ik gewoon thuis was! Ik snap dat niet zo goed, dat je niet even aanbelt met een pakketje. Kleine moeite toch?

dinsdag 12

De verpakking is ook behoorlijk beschadigd en ik heb de balen… ‘s  Avonds maken het pakketje vast open om te kijken of de e-reader het doet en dat is het geval. Gelukkig maar.

dinsdag 14

Mijn vader is vandaag jarig en dus gaan we op tijd naar mijn ouders. We zitten niet heel vaak met zijn vieren (stil) bij elkaar en dus legde mijn vader het moment even vast.

dinsdag 13

En ik maak nog even een selfie met mijn kleine vriendje <3.

Woensdag

woensdag 1

Goedemorgen sneeuw! Als we woensdag wakker worden is dit het uitzicht. Ik zie heel veel instagramfoto’s voorbij komen van mensen die smeken om lente, maar ik vind het nog wel even lekker zo, eerlijk gezegd. Ik heb dit weer 10 keer liever dan 10 graden en stomme regen. Het duurt gewoon nog even voordat het echt lente wordt, dus laat het nog maar even sneeuwen. Ik geniet er van.

woensdag 2

Met mijn moeder ga ik lekker koffie drinken bij de Hema en we zijn samen met de kids. <3

woensdag 3 woensdag 4

Lachen met Oma.

woensdag 5

Deze meneer voelt zich zo groot dat hij graag het flesje op tafel wil laten staan als hij drinkt. Dat lukt nog niet echt, hihi.

woensdag 6

’s Avonds komen mijn schoonouders eten en ik maak lekker sukadelappen. Dat blijf ik zo lekker vinden!

Donderdag

donderdag 1

Donderdagochtend beginnen we op het ziekenhuis. Niets ernstigs hoor, we gingen naar de oogarts met de kleine meid. Op het consultatiebureau vonden ze vorig jaar dat de kleine meid een beetje scheel keek. En de oogarts mocht dus even kijken of er iets mis was.

donderdag 2

Gelukkig was er niks aan de hand, ze kijkt niet scheel en alles is helemaal goed (behalve dan dat we 2,5 uur op het ziekenhuis zijn geweest, blegh).

Vrijdag

Ik maakte helemaal geen foto’s vandaag, ik werkte gewoon en ’s avonds aten we bij opa en oma in Enschede.

Zaterdag

zaterdag1

Zaterdagochtend begin ik goed: het werd echt weer eens tijd om mijn make-up kwasten te wassen. Het kost altijd even, maar ik ben altijd wel weer blij als het gebeurd is.

zaterdag2

Bij het ontbijt speelt Thomas even mee natuurlijk.

zaterdag3

Een uniek moment wat ik even op foto vast moest leggen: zoonlief heeft handschoenen aan! Dat wil hij echt nooit en dus vond ik het wel leuk dat het vandaag lukte. Het was ook echt koud. Overigens heeft hij de hele weg in de buggy zo met zijn handjes omhoog gezeten, hihi.

zaterdag4

Kijk dan hoe schattig! Dit zakje hing bij de Hema, een traktatie met spekjes. I like.

zaterdag5

Als we thuis komen, hebben we geen stroom. Onderweg deden de stoplichten het ook al niet en er blijkt een stroomstoring te zijn in een groot gedeelte van Almelo. Brand in een transformatorhuisje of zoiets. Het wordt snel knap koud in huis (17,5 graden) en ik steek de kaarsjes dus maar aan o m het een beetje warm te houden. Twee pannen water op het gasfornuis erbij en zo hou ik het wel vol. Gelukkig slapen de kids lekker warm in bed, en manlief gaat maar in Wierden boodschappen doen.

zaterdag6

Na 2,5 uur is er weer stroom en ik stuur deze foto naar manlief. Blij!

zaterdag7

’s Avonds kijken we weer eens bij de volleybal. Het wordt een 5-setter, maar gelukkig winnen de mannen van Webton. Op de tribune hebben we wat minder geluk, want zoonlief valt weer eens van een trappetje (het gaan 99 keer goed en de 100e keer niet..). Hij valt 2 tanden door zijn lip en bloed als een rund. Tegelijkertijd plast de kleine meid in haar broek en ik word er dus maar druk mee. Gelukkig krijg ik hulp van de andere dames en het duurt niet lang tot het bloeden stopt.

zaterdag8

We kijken nog even bij Heren 1 en zoals je ziet heeft de kleine man niks geleerd van zijn zere lip.. Hij gaat lekker ongestoord verder met spelen. Jongens…

[pzzwidget id=97110 height=300 width=300]

zondag

zondag 1

Jaa! Zondag ben ik jarig en ik krijg een heerlijk ontbijt met croissantjes en prachtige cadeaus. De kleine meid helpt me met uitpakken (uiteraard :-)).

zondag 2

Ik krijg (dus) een nieuwe e-reader: een Kindle Paperwhite , en prachtige roze nagellak van de Hema (3 keer raden wie het heeft uitgekozen). Ik ben helemaal blij.

zondag 3

Kijk dit dynamische duo eens samen op de bank zitten <3 <3. Wat een lieffies he.

zondag 4

Ok, een hele slechte foto, maar hij moest er even op: deze prachtige armband die ik kreeg van mijn schoonfamilie. Hij is van Melano (waar ik ook al een aantal ringen en settings van heb) en hij is echt super mooi! op de foto slecht te zien, maar de setting waar de steen in zit is rosegoud.

Ik kreeg nog meer leuks, maar dat is voer voor een hele blogpost, dus dat volgt later nog.

En zo zit ik nu na te genieten (na stiekem taartje nummer 3 van vandaag, lang leve de ‘slanke’ lijn) en bij te komen haha.

Hoe was jouw week? Heb jij nog wat leuks gedaan?

xx
Loes

P.s. Doe jij al mee met mijn winactie?2 Reacties

  1. 13 februari 2017 / 07:40

    Gefeliciteerd! Wel erg dat de post het zo door de brievenbus drukt zeg, maar gelukkig is alleen d3 doos iets kapot.

  2. 14 februari 2017 / 23:51

    Wat een leuke foto van jullie vieren.
    En ik wil ook graag een Loes in huis die zelf lampen in elkaar knutselt. Overigens denk ik dat je nooit genoeg cactusvazen kunt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *