[Winactie gesloten] Keuzestress: een hoesje voor je telefoon (+ winactie!)

Mijn telefoonabonnement is bijna afgelopen en dat betekent dat ik ook weer aan het kijken ben naar een nieuwe telefoon. Dat is stiekem het allerleukste wat er is, zo’n nieuwe telefoon. Ik krijg alleen altijd last van instant keuzestress qua hoesje, want wil je een bumper, een case, een filpcover, of alleen een glassprotector? Van hoesjes-outlet.nl mocht ik wat uitzoeken en omdat ik morgen jarig ben mag ik shoptegoed weggeven!

Een hoesje voor je telefoon

Voor mijn iphone had ik een hoesje met alleen een achterkant. Met een heel leuk printje uiteraard. Op zich was ik daar best tevreden mee, alleen vind ik dat het scherm dan zo minimaal beschermd is. Als je je telefoon met je sleutels in de tas doet, krast dat toch enorm op het scherm. Erg jammer, want ik probeer het scherm zo netjes mogelijk te houden.

Daarom werd het tijd voor een nieuw hoesje, en het leek me wel leuk om eens voor een fellere kleur te gaan:

hoesje voor je telefoon (1)

Ik koos dus een mooi blauw exemplaar, met de sluiting aan de achterkant. Mijn LG G3 heeft een hoesje zonder sluiting en daarvan schuift de voorkant toch steeds een beetje heen en weer, ik vind dat gewoon niet zo handig. Het moest dus een hoesje worden wat goed dicht kon.

hoesje voor je telefoon (2

Er zit een bandje bij, wat je er ook makkelijk af kunt halen als je het niet wilt gebruiken. In mijn geval is het een stukje bescherming, want je hangt ‘m heel makkelijk om je pols. In de binnenkant heb je nog wat ruimte voor pasjes en foto’s. Handig, want bij ons op kantoor kan je alleen pinnen met de lunch. Nu stop ik mijn pinpas bij mijn telefoon als ik ga lunchen en kan mijn portemonnee thuis blijven.

hoesje voor je telefoon 3

Aangezien de kids bij ons in huis best wel graag filmpjes kijken op telefoon of tablet leek het me wel leuk als het hoesje deze functie had: dat je ‘m zo neer kan zetten dat je rustig Netflix kan kijken. Dan heb je je handen vrij voor wat anders.

Audio splitter

hoesje voor je telefoon 4

Tijdens het shoppen viel mijn oog op nog een handig dingetje (wat je op bovenstaande foto’s ook al zag): een audiosplitter! Die zorgt er voor dat je twee koptelefoons kunt aansluiten op je telefoon of tablet. Vet handig, want als je ergens bent waar je de muziek niet hard wilt zetten, maar toch met zijn tweeën naar iets wilt luisteren (of kijken), dan kun je deze dus inzetten. Ik vind dit vooral ideaal voor op vakantie en in de auto. Dan kunnen de kids mooi rustig hun eigen filmpje kijken op 1 ipad, terwijl wij de radio aan hebben staan.

Winactie!

Om jou ook de kans te geven om eens na te denken over een nieuw hoesje voor telefoon mag ik van hoesjes-outlet.nl € 20,- shoptegoed weggeven. Zo kun je bijvoorbeeld shoppen voor een hoesje voor je iphone 7 (hier), het assortiment wordt steeds aangevuld met nieuwe hoesjes.

En dan het belangrijkste natuurlijk, want wat je moet je doen om kans te maken op die € 20,- shoptegoed? Dat is heel makkelijk:

 • laat hieronder in een reactie weten dat je deelneemt aan de winactie (met een geldig e-mailadres). Mocht het niet lukken om hieronder te reageren, plaats dan even een reactie op mijn facebookpagina.
 • Om je winkans te vergroten zou ik het leuk vinden als je me volgt op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Google+ en/of Bloglovin (allemaal mag natuurlijk ook :)) en om dubbel zoveel kans te maken, like je ook de facebookpagina van hoesjes-outlet.nl (laat even weten als je dat gedaan hebt, zodat ik het kan controleren).

De winactie duurt tot zondag 19 februari en dan wordt er een winnaar gekozen, die per mail bericht krijgt.

Welk hoesje zou jij kiezen?

xx
Loes

P.s. Nog even een paar regeltjes:
* Mijn actie, dus mijn voorwaarden
, die ik altijd aan mag passen. Doe je mee met de actie, dan ben je het eens met de voorwaarden.
* Winnaars krijgen persoonlijk bericht

* Als de gekozen winnaar niet binnen 48 uur reageert, kies ik een nieuwe winnaar.
* Alleen deelnemen als je een (post)adres hebt in Nederland of België

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd.. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

[pzzwidget id=81790 height=300 width=300]

 

18 Reacties

 1. carola donkelaar
  11 februari 2017 / 08:13

  wauw die is super mooi die zou ik ook kiezen
  en wat een luxe allemaal
  leuk om hem persoonlijk te maken met een foto
  en ideaal die splitter heerlijk voor in de zomer op het strand samen muziek luisteren of wat dacht je van in het vliegtuig? 🙂

  ik volgde je al gezellig op veel dingen en nu ook op twitter.. niet op pinterest verder alles

  fijn weekend!

  liefs carola / croltje

 2. Evelien
  11 februari 2017 / 09:14

  Ik doe graag mee aan je winactie! Moet toevallig een nieuw hoesje hebben en ben al een mooie tegen gekomen bij hoesjes-outlet! Groeten Evelien!

 3. Marian B
  11 februari 2017 / 17:04

  Leuk! Ik wissel graag van hoesjes, altijd dezelfde is zo saai. Weet nog niet welke, keuzes maken ben ik dan weer niet zo goed in…

 4. Nancy van der kamp
  11 februari 2017 / 19:20

  WoW dan kan ik eindelijk een mooi hoesje en wat accessoires kopen voor Mn mooie nieuwe iPhone 7

 5. 11 februari 2017 / 21:55

  Leuk hoesje hoor! Ik doe zelf niet mee met de winactie, ik mag binnenkort een ander toestel uitzoeken, nog geen idee welke, dus dan zou het hoesje maar kort worden gebruikt… Ik wens de rest veel succes!

 6. Anita H.
  11 februari 2017 / 23:25

  Zo’n shoptegoed is altijd welkom, dus ik doe graag mee. Voor extra kansen: ik volg je via Bloglovin’, Facebook, Instagram en Twitter. Ook de aanbieder van deze fijne prijs volg ik via Facebook.

 7. 12 februari 2017 / 10:38

  Gefeliciteerd!

  En wat een leuk hoesje. Lekker vrolijk. Ik sla even over omdat ik laatst al een boek bij Karen heb gewonnen en dan vind ik het niet leuk om een ander in de weg te staan.

 8. brants
  12 februari 2017 / 19:55

  leuke actie, altijd plezand shoptegoed, denk dat ik het fashion booklet samsung galaxy J5 blauw zou kiezen voor mijn vrouwtje
  ik volg je op instagram, facebook en bloglovin en heb hoesjes-outlet gelikt

 9. kempenaers
  12 februari 2017 / 19:57

  doe graag mee aan deze leuke actie, het shoptegoed geef ik aan mijn kleindochter die dan zelf een mooi hoesje kan uitkiezen
  volg je op instamgram,bloglovin en facebook en heb ook hoestjes-outlet gelikt

 10. Sharon de Ridder
  13 februari 2017 / 14:22

  Doe mij ook die keuzestress! Ik doe graag mee 🙂

 11. 13 februari 2017 / 21:27

  Wauw de roze bling bling voor de iPhone se zou echt gaaf Zijn.heb sinds afgelopen week eindelijk een iPhone maar nog geen hoesje

 12. Anita te Gussinklo
  13 februari 2017 / 22:04

  Wat een leuk hoesje heb je gekozen.
  Ik doe graag mee, een nieuw hoesje is altijd leuk.
  Volg je via Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter & Google+

 13. Myrthe
  14 februari 2017 / 13:23

  Leuke actie!
  Ik doe graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 14. Sabrina
  15 februari 2017 / 20:39

  Ik doe graag meer! Een hoesje met een leuke print lijkt me wel wat.
  Ik volg overal behalve Google

 15. Annemieke
  15 februari 2017 / 23:33

  Leuke actie! Doe graag mee voor mijn man, zijn hoesje is totaal versleten! 😉

 16. Marcia Kan
  18 februari 2017 / 23:23

  Nog gefeliciteerd met uw verjaardag! Wowie, wat zou dat fijn zijn om een nieuw telefoonhoesje te mogen uitzoeken! Mijn huidige hoesje heeft zijn beste tijd gehad, maar de uitvoering (portemonnee) zou ik wel weer opnieuw kiezen. Ideaal om ook pasjes erin te kunnen bewaren en mijn GSM zit er veilig in opgeborgen! Ik like en volg u op FB (Marcia Kan), Instagram en Twitter (marcia1981k). Ook de FB pagina van hoesjes-outlet.nl heb ik een dikke LIKE gegeven!

 17. 19 februari 2017 / 20:42

  Ik doe heel graag mee! Mijn e-mail is jooolet@live.nl en ik volg je nu via Twitter, Instagram en Bloglovin’ 🙂

  Nu flink duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *