De leukste wallpapers voor je iPhone

Het is al best weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een leuk lijstje met wallpapers voor je telefoon plaatste. Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een nieuwe achtergrond op mijn telefoon, maar heb natuurlijk weer keuzestress.. Wil ik iets met marmer of toch liever wat anders… Ik heb in ieder geval de leukste wallpapers voor je iphone op een rij gezet. Of voor welke telefoon dan ook. Kun je zelf kiezen!

Achtergronden voor je telefoon

wallpapers voor je iphone 1

1. / 2. / 3.

Ik heb al allerlei leuke marble prints voorbij zien komen, de vorige keer moest ik er nog niets van hebben voor mijn telefoon.. Nu vind ik het des te leuker en kom dus allemaal mooie dingen tegen!

wallpapers voor je iphone 2

4. / 5. / 6.

En zelfs in de mooiste kleuren!! Ik vind ze eigenlijk allemaal mooi <3.

wallpapers voor je iphone 3

7. / 8. / 9.

Nog een laatste met wat marmer er in. Ik vind deze 3 ook erg leuk! Kan niet kiezen tussen 8 en 9.

wallpapers voor je iphone 4

10. / 11. / 12.

Zo, even iets anders. Voor als je helemaal niet van marmer houdt, want dat kan natuurlijk ook. Veren, mooie wimpers en een roze olifant. Vooral de olifant vind ik erg leuk.

wallpapers voor je iphone 5

13. / 14. / 15.

Die galaxy blijft altijd prachtige, net als een leuke, pakkende tekst. Het roze bont is dan wel weer een beetje fout misschien, maar vond ik voor de afwisseling ook wel leuk.

wallpapers voro je iphone 6

16. / 17. / 18.

En dan tot slot nog deze serie, waar de roze starbucks wallpaper wel echt mijn favoriet van is.

Weet jij al welke achtergrond je voor je telefoon gaat gebruiken? Ik denk dat ik de komende 18 weken elke keer een andere download. Gewoon, omdat het kan 🙂

xx
Loes1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *