Knipsels van week 47: frambozen, sint shoppen en mascotte Weppie

Het is tijd voor de knipsels van week 47! Een drukke week waarin ik heerlijke frambozen at, ik eindelijk tijd vond om de cadeautjes voor Sinterklaas te shoppen en waarin we wel 2 keer in de sporthal te vinden waren (maak je geen illusies: als toeschouwer, uiteraard ;-))!

Maandag

Goedemorgen! Het regent vandaag en dus is het feest op de weg. De snelweg staat vast en dus rij ik binnendoor. Maar ook daar allemaal rode lapjes, helaas.

Mijn collega is jarig en hij trakteert vandaag zoete kaasrolletjes. Zelf gemaakt (door zijn vrouw dan ;-)), en echt super lekker!

De laatste weken zijn er steeds frambozen in de aanbieding. En laat ik die nou net super lekker vinden. Ik heb maar 1 klacht: dat de doosjes zo klein zijn. I want more!!

Als ik ’s avonds thuis kom, doet Ton een poging om falafel te maken. De tip was om te frituren, maar dat werd niet zo’n succes. Het bakken in de pan ging uiteindelijk beter. En voor de foto misschien niet al te mooi, maar het was wel super lekker. Als iemand trouwens een tip heeft hoe je falafel het beste kunt bakken, laat je het dan even weten?

Dinsdag

Als ik Pepijn dinsdag naar de peuterspeelzaal breng, mag ik even een lokaal verder in om te knutselen. De papa’s en mama’s mogen voor hun eigen kind een sinterklaas of pietje maken. En kijk dan hoe schattig: gewoon van een vaatdoekje! Ik hoop maar dat Pepijn blij is met het resultaat :-).

Omdat ik later ben dan normaal, denk ik dat het een goed idee is om de snelweg te nemen. Boy, was I wrong. Het staat VAST. Met hoofdletters ja. Zo frustrerend, als je maar 10 minuten van kantoor woont, maar je er toch minstens 30 nodig hebt om er te komen..

Woensdag

Woensdag ben ik de hele dag in Apeldoorn voor een congres van de Belastingdienst. Super interessant, ik ben helemaal voorbereid op 2018.

Op de terugweg in de auto is de lucht roze met paars. Ik vind dat echt zo mooi rond deze tijd van het jaar. En ik kan er elke dag op de terugweg van het werk van genieten (ongeveer).

Donderdag

Omdat ik gisteren heb gewerkt, ben ik vandaag vrij. Ik rij met Pepijn naar opa en oma in Enschede.

En ondanks het slechte weer gaan we lekker even met Isa wandelen. Het kon precies tussen de buien door.

Ha, en zie je dit blije snoetje? Ik kocht deze prachtige roze laklaarzen bij Kids Vintage en ze pasten! En sindsdien zijn ze elke dag aan geweest, de grapjas.

Vrijdag

Vrijdag werk ik een halve dag op kantoor en omdat Lize een vrije dag van school heeft, hoef ik haar niet op te halen. En dus kan ik ’s middags lekker alleen naar de speelgoedwinkel om cadeautjes voor Sinterklaas te shoppen.

Hier zijn er een paar van in het mandje gegaan, ha, die mogen straks wel in onze kerstboom hoor!

Ik heb uiteindelijk nog wat tijd over om bij Primark te shoppen en man, viel ik even met mijn neus in de boter. Overal Harry Potter spulletjes!! En zoveel leuks! Ik heb uiteraard vanalles meegenomen :-).

En misschien wel het allerleukste: dit soort kaartjes zitten dan aan de spullen: met het adres van Harry Potter. Ik hou van dit soort leuke details. <3

Zaterdag

Zaterdag speelt Ton weer een volleybalwedstrijd en uiteraard gaan we even kijken. Na de wedstrijd mogen de kindjes nog even in de hal spelen.

Zondag

Gisteravond werd de schoen gezet en er zat nieuwe klei in! Daar moest natuurlijk direct mee gespeeld worden. Zo leuk, die fanatieke gezichtjes <3.

 

’s Middags speelt Heren 1 van Webton en Ton gaat er met Lize en Pepijn naartoe. Lize mocht op de foto met Weppie, de mascotte, haha, daar kwam ze voor! Pepijn vond Weppie maar eng, hihi.

En zo komt er een einde aan week 47. Volgend weekend vieren we al Sinterklaas, er zitten dit jaar maar 2 zaterdagen tussen de aankomst van Sinterklaas en sinterklaasavond.. Man, wat vliegt de tijd! Gelukkig ben ik helemaal klaar met alle cadeautjes. Alleen nog inpakken!

Ben jij ook al helemaal klaar voor Sinterklaasavond? En heb je ook een leuke week gehad? Laat het weten in de comments!

xx
Loes
1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *