Knipsels van week 40: eten bij Ikea, Jochem Myjer en pizza op de cobb

Het is tijd voor de knipsels van week 40! Week 40, man, wat klinkt dat alsof het jaar al bijna voorbij is.. Dat is natuurlijk ook wel zo (hoewel, het duurt nog even :-)), maar soms lijkt de tijd echt wel te vliegen hoor. Anyway, afgelopen week was het echt herfst, gingen we naar Jochem Myjer, aten we lekker bij Ikea en bakten we voor dit jaar onze laatste pizza op de cobb.
Maandag

Maandagavond gaan Lize en Pepijn lekker in bad en terwijl zij in bad spelen vouw ik de was weg. Daar lijkt soms echt geen einde aan te komen. *zucht*

Dinsdag

Dinsdagochtend werk ik op kantoor en na het werk haal ik Lize en Pepijn van school en de peuterspeelzaal. Als Pepijn zijn middagslaapje uit heeft, gaan we nog snel even boodschappen doen. Slecht moment: met 2 kinderen die eigenlijk nog helemaal hyper zijn van de dag.. Ik haal snel wat ‘noodzakelijke’ dingen (zie je de chips???) en dan gaan we ook gauw naar huis.

’s Avonds kijken we buiten nog even naar de mooie maan. Jammer dat het op een foto zo’n klein dingetje is, haha, in het echt zag het er heel leuk uit.

Oh, en ik woon praktisch in mijn Dr. Martens. Ze lopen inmiddels heel fijn en ik kan me niet voorstellen hoe ik al die tijd zonder heb gekund? (Ken je dat gevoel?)

Woensdag

Woensdagochtend is het weer tijd voor de VVE thuis. Pepijn had een beetje lang geslapen en dus had ik ‘m zo uit bed geplukt en meegenomen. Ontbijten deden we daar dus maar even #loedermoeder. Het was weer een erg gezellige ochtend en ik bleef zo lang dat ik bijna in 1 keer door kon voor het overblijven op school.

Ton is vandaag toch redelijk op tijd in huis en we halen lekker eten. Dat scheelt afwassen en dus hebben we na het eten even tijd om nog met Lize te oefenen met fietsen. Ze doet het zo ontzettend goed!

Pepijn ging mee op de driewieler maar die vond het leuker om door Ton geduwd te worden. Op 2 wielen met je stuur scheef, welteverstaan.

Thuis bewonder ik nog even de prachtige heide in onze bakken. Ik vind deze kleuren dus echt zo mooi! <3

Donderdag

Donderdag is Lize vrij van school vanwege de staking en ik hoop dus op een rustige dag op de weg: helaas is het slecht weer en sta ik bij de oprit van de snelweg al stil. Wat een ellende.

Tijdens de lunch op kantoor hebben we nog een klein feestje: vanwege dierendag gisteren hadden ze een vegetarische dag (met allemaal lekkere broodjes enzo) en de leftovers zijn voor vandaag. Ik smul dus heerlijk van suikerbrood, een heerlijk landbrood en een yoghurtje.

’s Avonds komt de postbode de nieuwe Yumbox voor Lize brengen en dus kan ik helemaal los gaan op de ‘inrichting’ er van. Ik wil er zelf ook wel een hebben, dit is toch een feest om mee te nemen?

Vrijdag

Als ik vrijdagochtend met Lize naar school loop, liggen er zoveel blaadjes op de stoep. Ik vind dat altijd zo mooi om te zien in de herfst: allemaal mooie kleuren. Embrace the season!

’s Avonds is het dan tijd voor Jochem Myjer in het Theaterhotel in Almelo.

We gaan samen met mijn schoonzusje en zwager. Zie je die blije gezichten? Dat was nog voor de tijd. Jochem Myjer was echt zo ontzettend grappig, we hebben ontzettend veel gelachen.

Zaterdag

Zaterdag speelt Ton al om 12 uur een wedstrijd in Vriezenveen. Lekker dichtbij, en dus gaan we even kijken.

Ik ga altijd enorm ‘uitgerust’ (met eten en speelgoed bedoel ik dan) naar de sporthal: je weet nooit wat voor middag het wordt ;-).

Aan het einde van de middag gaan we naar Ikea om een nieuw bed voor Pepijn te kopen. Het wordt tijd dat hij uit zijn ‘babybed’ gaat. We besluiten ook maar bij Ikea te eten. Ze hebben deze leuke flesjes van Cocio: die dronken we in Denemarken en Zweden ook altijd, dus we voelen ons weer even op vakantie :-).

Ik ben steeds overal aan het kijken naar een nieuw servies en mijn oog valt op deze combinatie. Eigenlijk maak ik deze foto voor mijn moeder, want die heeft een Wedgewood-servies, en dat groene is de ‘nieuwe’ kleur in hun interieur. Staat prachtig toch?

Een beetje een blurry foto, maar zo gingen we door Ikea: met Lize en Pepijn in de wagen, haha.

Zondag

Zondagochtend gaat Ton zijn broer helpen in de tuin en hij neemt Lize mee. Samen met Pepijn ga ik even koffie drinken bij mijn ouders. Dit houten boekje heeft allemaal van die kinderliedjes en Pepijn kijkt vol verbazing hoe we met zijn drieën zingen, haha.

’s Middags komen vrienden van ons met hun 2 kinderen eten. Het hele huis wordt super gezellig op de kop gezet: alle banen worden gebouwd en er wordt flink gereden met alle treinen en wagens. De kids vermaken zich dus goed.

De papa’s en mama’s eten lekker pizza van de cobb. Waarschijnlijk de laatste keer dat we dat maken dit jaar, het was echt vet lekker weer vandaag! En de pizza’s smaakten weer heerlijk.

En zo komt er ook alweer een einde aan week 40. Komende week staat er een leuk feestje op het programma: zaterdag vieren mijn ouders hun 40-jarig huwelijk. Het belooft lekker weer te worden, dus ik ben benieuwd!

Hoe was jouw week? En heb je nog plannen voor de komende week? Ik ben benieuwd!

xx
Loes

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300]

 

2 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 15:02

  Wat een heerlijke week en vaak maak je een foto van een natuurverschijnsel (zoals de maan) en dat de foto dan zo tegen valt..

  • Loes
   Auteur
   21 oktober 2017 / 23:09

   Ha ja, dan moet je het maar gewoon goed op je netvlies bewaren he. Soms zou ik willen dat ik professioneel fotograaf ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *