Knipsels van week 37: werken, nieuwe schoenen en Port Zélande

Het is tijd voor de knipsels van week 37! Het was weer een lekkere week: ik werkte weer eens anders dan mijn normale rooster, bestelde nieuwe schoenen en vrijdag reden we naar Port Zélande om met de familie het 40-jarig huwelijk van mijn ouders te vieren. Wat een boel water hebben we gezien, en dan doel ik niet alleen op de zee 🙂
Maandag

Goedemorgen! Omdat Ton maandag een afspraak met klanten had, ben ik maandag vrij in plaats van woensdag. Samen met deze meneer maak ik er een mooie dag van.

Pepijn zijn kikker is een beetje ziek vandaag en hij blijft het liefst onder het dekentje. Met de ambulance.

We gaan boodschappen doen en Pepijn wil graag bij op de wagen staan.

En uiteraard wordt er weer op de roltrappen gespeeld.

Thuis speelt Pepijn voor ambulance met de vrachtwagen, de kikker is nog steeds een beetje ziek (haha).

Na de lunch is het tijd om te gaan slapen en als ik aan het voorlezen ben, gaat Pepijn zo heerlijk met zijn auto’s op het speelkleed spelen <3.

Die koptelefoon hangt dus puur voor de sier om zijn nek. Hij wil ‘m niet op zijn hoofd hebben, alleen maar zo om zijn nek. En inpluggen hoeft ook niet. Komisch, als hij wat ouder is, zullen we eens even uitleggen waar dat ding voor is, ha!

Dinsdag

Ook deze dinsdag werk ik een ochtend thuis. Lekker rustig en zo schiet ik fijn op.

Als Lize uit school is (en Pepijn is uitgeslapen), bouwen we de baan van de Paw Patrol weer op. Dit is momenteel echt het favoriete speelgoed van Lize en Pepijn (vooral van Pepijn).

En als ik dan op de bank ga liggen, komt Pepijn zo schattig naast mij liggen <3.

En ’s avonds is het ‘eindelijk’ zo ver: mijn nieuwe schoenen zijn er!! Ik bestelde al vrijdag bij Zalando de Dr. Martens Delphine 8 Eye Brogue Polished Smooth, en gelukkig kwamen ze vandaag. Ik vind ze dus zo mooi!!

Aan het einde van de middag moeten we nog even een laatste boodschap doen en ik besluit voor de verandering eens naar de AH te rijden. Wat een boel soorten Pindakaas hebben ze daar zeg! Ik neem de zeezout caramel-variant mee, want die lijkt me wel lekker. In werkelijkheid vind ik het een beetje tegenvallen: hij is voornamelijk zoet.

Woensdag

Woensdag werk ik de hele dag op kantoor en ’s avonds is dit het plaatje. Uitgeput na het bad op de bank met wat drinken en een koekje.

Donderdag

Donderdag werk ik ook de hele dag op kantoor en ’s avonds is het eigenlijk tijd om de tas te pakken. Als dat gebeurt is, maak ik nog even de laatste dingen voor het werk af, omdat ik morgen niet op kantoor ben.

Vrijdag

Vrijdagochtend vertrekken we op tijd, want we hebben Port Zélande als eindbestemming vandaag. Mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd en die nemen ons een lang weekend mee. Op de heenweg stoppen we even bij het werk van Ton, omdat hij jarig is geweest, wordt er nog getrakteerd en dit is mooi een reden voor Lize en Pepijn om eens te kijken waar papa werkt. Vooral het Digibord trekt veel aandacht :-).

Tegen half 1 komen we aan bij Port Zélande, en ondanks dat de zon schijnt kunnen we zien dat het de afgelopen dagen heel veel heeft geregend. Overal water!

We beginnen in het zwembad, omdat we nog niet in het huisje kunnen. Daarna wandelen we lekker even naar het strand. Gewoon, omdat het kan.

Het waait heerlijk en eigenlijk voelt het direct als vakantie.

Zo mooi, die lucht boven het strand.

Het zonnetje schijnt heerlijk en we vermaken ons dus prima aan het strand.

’s Avonds gaan we lekker gourmetten en dat kan prima op de fijne grote tafel in ons huis.

Zaterdag

Zaterdag regent het enorm als we wakker worden en dus gaan we eerst weer lekker naar het zwembad. Daarna slaapt Pepijn (en ik ook) en de rest bezoekt Ouddorp. Als iedereen weer terug (en wakker) is, gaan we nog lekker weer naar het strand.

Het lijkt toch nog een beetje donker en er valt ook een spatje regen.

Deze meneer wil graag zijn capuchon op <3.

Opa heeft een vlieger meegenomen en die moet natuurlijk getest worden. Helaas is er niet genoeg wind om echt goed te vliegeren, maar het lukt toch wel even om ‘m in de lucht te houden.

En als we weer in het huisje zijn, knuffelt Pepijn lekker met Dibbes (de hond).

Zondag

Zondagmorgen schijnt de zon en gaan we op weg naar de vuurtoren in Nieuw-Haamstede. En kijk dan hoe lief Lize en Pepijn samen in de auto zitten.

En het is lekker blauw en de zon schijnt, heerlijk!

We wandelen lekker richting het strand en zijn weer heel blij met de bolderwagen van de andere opa en oma (die we mochten lenen).

Opa speelt voor fotograaf.

Hij doet ook goed dienst als statief om een foto te maken, haha!

Het blijft toch iets magisch he, zo’n vuurtoren.

Hoera! De zee!

’s Middags gaan we nog even bij de winkeltjes op het park kijken en Ton en Lize bewonderen de vissen in de vijver.

<3

’s Avonds gaan we lekker uit eten en ik neem een heerlijk vispannetje. Wat smikkelen hoor, echt lekker!

En zo is het zondagavond en zit deze week er al weer op. Morgen hebben we nog een dagje ‘vrij’ en morgenavond zijn we weer thuis.

Heb jij ook een fijne week gehad?

xx
Loes2 Reacties

 1. Krystle/Batboy
  18 september 2017 / 07:24

  Gezellig weekje! Jammer van die pindakaas te zoet is ook niet lekker. Ik houd het gewoon bij de originele smaak met nootjes.

  • Loes
   Auteur
   19 september 2017 / 16:41

   Tja, te zoet is inderdaad ook niet lekker. Ik weet niet goed wat ik dan wel verwacht had hoor, maar dit niet, zeg maar. Wel leuk om eens te proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *