Knipsels van week 35: een man van 40, rommelmarkt en geocachen

Het is tijd voor de knipsels van week 35! Een week die qua weer nog best goed was eigenlijk (ondanks dat het al september is!!!). We stonden op de rommelmarkt, vierden de 40e verjaardag van Ton maar een klein beetje (en nu ben ik weer 6 jaar jonger, ha!) en we gingen het weekend fijn op pad met familie. Ik neem je mee naar de foto’s van de afgelopen week.





Maandag

Als ik maandag bijna klaar ben met werken, stuurt Ton al een foto van allemaal lekkere dingen die klaar staan op tafel. En als ik thuis kom, staat de Cobb al aan en eten we dus lekker buiten! Heerlijk, nu het nog kan.

Dinsdag

Dinsdag is het tijd voor de rommelmarkt. Weken geleden hebben we het speelgoed een beetje uitgezocht en waar niet meer mee gespeeld wordt, werd in de doos voor de rommelmarkt gestopt. Zul je net zien: op de rommelmarkt werd er in de kraam goed mee gespeeld, haha. De rommelmarkt was dit jaar een beetje buiten het centrum van Almelo, en dus was het helemaal niet druk. Ondanks dat hebben we toch best goed verkocht en ging er niet al te veel weer mee naar huis.

Na het middagslaapje van Pepijn racen we naar de speelgoedwinkel om de winst van vanmorgen uit te geven. Voor Lize een roze camera van V-tech (daar meer over binnenkort) en voor Pepijn de treinbaan van Paw Patrol. En met beide cadeaus werd de rest van de week enorm veel gespeeld.

Woensdag

Woensdag bak ik bananenpannenkoekjes en ik speel een beetje met het recept. Niet heel handig, want het zijn niet echt pannenkoeken geworden. Voor de smaak was het niet erg overigens! Ik at er golden kiwi bij, jammie!

Dan is het tijd voor de logopedie. Terwijl Lize binnen is, speel ik met Pepijn op de gang. We scoorden deze puzzel met wegdelen voor een euro bij onze buurvrouw op de rommelmarkt en Pepijn is er helemaal blij mee!

Lize had haar camera meegenomen en heeft een mooi fotoverslag van de logopedie gemaakt, haha.

Omdat het regent, rijden we lekker naar de Intratuin. Daar gaan we even bij de konijnen in het hok zitten. Ik vind dit zulke mooie beesten!

Uiteraard moest ik ook even een selfie maken 🙂

Pepijn vindt vooral de oren van de konijnen geweldig. Ik snap het wel.

Donderdag

Als ik donderdag terug rijd van kantoor, merk ik al dat de vakanties echt voorbij zijn. Het is weer ouderwets druk op de snelweg. Zo irritant!

Na het eten ga ik even op bezoek bij mijn schoonzusje in het ziekenhuis in Enschede. Ik was nog niet in het nieuwe MST geweest en verbaas me over de rolbanen van de parkeergarage naar het ziekenhuis zelf. Wat moet je een eind overbruggen!

Vrijdag

Hoera! Vandaag wordt Ton 40 jaar (wow, 40!). Omdat iedereen eigenlijk moet werken vandaag (en omdat zijn zusje in het ziekenhuis ligt) vieren we het niet echt. Wel haal ik deze ge-wel-di-ge minion-taart bij de AH. Al vaak tegenaan gekeken, en nu eindelijk gekocht. En hij was nog lekker ook!

Zaterdag

We beginnen vandaag met een ontbijtje op bed en wat cadeautjes voor Ton. Zo is ie toch nog een beetje extra jarig :-).

En na het ontbijt ruilen we de gekregen bladblazer in een exemplaar wat ook kan zuigen. Het is wel een enorm ding, maar hij doet het prachtig!

Aan het einde van de middag hebben we met mijn zwager en schoonzusje + kids afgesproken bij de Hooge Esch in Buurse. We aten pannenkoeken, en het was erg gezellig.

De kids kregen een lekker ijsje na.

En na het eten kunnen we nog even buiten zitten (en spelen in de speeltuin).

We rijden nog even langs opa en oma om de vergeten jassen op te halen en als we dan over de vliegveldweg naar huis rijden, is de lucht zo prachtig van kleur! We stoppen dus even om een foto te maken, want het lijkt wel iedere minuut te veranderen.

En aan de andere kant zien we de maan (een ‘ei’ volgens Pepijn, haha).

Zondag

Zondag sturen we deze blije foto even naar Oma, omdat de panda nog een weekje bij ons logeert. We laten even zien dat hij echt nog wel blij is, en oma hoeft zich dus geen zorgen te maken over heimwee (;-)).

Daarna gaan we koffie drinken bij (de andere) opa, want oma is vandaag werken.

We gaan geocachen, en komen weer op prachtige plekken. Wel vervelend was hier dat er aan het begin van het paadje een oudere dame van de fiets was gevallen en die werd opgehaald door de ambulance.

En het was best lekker weer vandaag. Helemaal fijn om nog lekker even te fietsen.

Dit was ook weer een hele leuke plek. Er stonden 2 bankjes en ze hadden zelfs een heuse mini-bieb ingericht. Echt lekker om even te zitten.

Sterke meid!

We gaan ook nog op zoek naar een geocache met 3 tussenpunten. Tussenpunt 1 en 2 hebben we zo gevonden, maar bij punt 2 kunnen we de hint voor punt 3 helaas niet vinden. Er zit wel een spijker in de boom, maar vermoedelijk moet hier nog iets anders hangen. We geven het dus maar (even) op. Volgende keer beter.

En zo was de week alweer voorbij! Morgen (eigenlijk vandaag dus) beginnen de scholen weer, en ik moet even wennen aan het feit dat de vakantie nu echt voorbij is hoor.

Hoe was jouw week? Beginnen bij jullie de scholen ook weer of zat de vakantie er al langer op?

xx
Loes




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *