Knipsels van week 31: Geocachen, met de stoomtrein en een nieuw logo

Het is tijd voor de knipsels van week 31: een week waarin we veel aan het geocachen waren (en ook wat caches niet konden vinden overigens), ik mijn werkschema omgooide vanwege de vakantie van schoonouders en we met de stoomtrein in Boekelo gingen. Verder kreeg ik deze week het nieuwe logo voor mijn blog en kwam de nieuwe website online, jeej!
Maandag

Na het werken spreken we af met Opa om te gaan geocachen in de wijk (als je niet weet wat dat is, kijk dan even naar dit artikel). Dit is een multi-cache die we probeerden, waarbij we op 4 punten een vraag moesten beantwoorden. Helaas konden we de cache niet vinden.

We fietsen nog verder op zoek naar een andere en fietsen over de brug bij het kanaal. Dat uitzicht blijft mooi!

Kijk die lucht. <3

De ‘logeerhond’ is ook mee, haha, die hield het gezelschap behoorlijk op.

Een gevaarlijk plekje met de kinderen, zo dicht bij het kanaal en helaas vinden we ook hier geen cache. Helaas!

Dinsdag

Dinsdagochtend werk ik eerst (omdat mijn schoonouders vakantie hebben ben ik dan vrijdag vrij) en ’s middags ga ik met de kleine meid even naar de Woonboulevard. Als ik door de Leen Bakker loop krijg ik altijd zin om het hele huis om te gooien. Wat een leuke dingen hadden ze weer!

En bij Kwantum hebben ze nog steeds van die leuke cactus-dingen. Ik nam een cactus-kussen mee, haha.

En deze lampen zijn ook al zo leuk.

’s Avonds moet manlief nog even werken en ik ga dus ook aan de slag. Ik heb een nieuwe theme voor WordPress gekocht en heb ook een nieuw logo laten maken (waaaah!) en ik ben dus flink aan het instellen en testen om te kijken of ik het goed krijg.

Woensdag

Deze meneer is om half 7 (!) al wakker, nadat hij de afgelopen nacht ook al 3 keer wakker is geweest. Feest dus. Omdat ik de kleine meid graag wil laten slapen gaan we maar naar beneden. Hij op de telefoon en ik op de laptop: nu heb ik mooi tijd om de nieuwe site online te zetten. Ik ben helemaal blij!

Donderdag

Ik werk vandaag de hele dag en vergeet helemaal om foto’s te maken.

Vrijdag

Goedemorgen! Vandaag dus een vrije dag. Het voelt een beetje als zaterdag. Heerlijk, want die is pas morgen! Na het ontbijt nemen we lekker een kaneelbol en een ijskoffie, heerlijk!

We gaan even naar Ikea en ik spot een nieuw keukentje! Super schattig als je niet zoveel ruimte hebt voor z’n buurman :-).

Daarna rijden we nog even naar Borne voor een geocache, maar we kunnen ‘m wederom niet vinden. Gelukkig krijg ik via de app een hint van degene die ‘m geplaatst heeft, dus we wagen binnenkort nog weer een poging.

Maar kijk dan hoe mooi die locatie is! Prachtig he?

Gezellig boven op mama’s auto, haha. Kleine boeffies.

Als we thuiskomen laat de kleine meid haar tekening zien: dit is Oma met Dibbes, de oppashond. Schattig he? Oma is ook nog echt blond :-).

Als de kleine man wakker wordt gaan we het kleed van Ikea installeren. Het wordt direct een dikke bende.

Gelukkig had ik ook wat opbergdozen meegenomen en hebben we het zo weer aan de kant.

Aan het eind van de middag brengen we nog even een brief naar de brievenbus en kijk dan hoe mooi die boom zo is.

Zaterdag

Zaterdag rijden we naar Enschede om even lekker door de stad te struinen. We gaan lunchen bij Stoet. Ik neem Chai Latte met lemongrass-smaak, en dat is me toch lekker!

En kijk dan hoe leuk: de ‘echte’ limonade komt in een weck-pot. Daar hou ik van.

Het eten was er ook nog heerlijk en kijk dan wat een gezellig hoekje. Een geslaagde lunch dus!

Zondag

Zondag rijden we naar Boekelo om met de stoomtrein te gaan. Het was heerlijk weer! We vinden ook nog 2 caches in Boekelo, jeej!

Het was echt zo leuk in de trein! We kregen voor de kids nog een boekje met allerlei opdrachten om uit te voeren, en ook dat viel in de smaak.

Zo moesten we onderweg goed zoeken naar dingen van bepaalde foto’s.

Thomas de trein was er natuurlijk ook nog.

Even poseren bij de trein :-).

In Haaksbergen moet de locomotief naar de voorkant van de trein verplaatst worden en dat is een heel tafereel. Er moet ook water ‘getankt’ worden en het blijft gewoon leuk om te zien hoe dat allemaal gaat.

Thuis ga ik lekker met de benen op de bank.

En ’s avonds kijken we uiteraard naar de dames die gewoon Europees kampioen zijn geworden, wat een feest in Enschede!

Zo zit de week er al weer op! Komende week staan er geen spannende dingen op het programma: ik werk woensdag in plaats van vrijdag dus ik heb wederom een lekker lang weekend.

Hoe was jouw week? Wat vind je van mijn nieuwe logo en website? Ik ben benieuwd!

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *