Pimp je sneakers! | Shoppen

Laatst bestelde ik 2 paar witte sneakers online: 1 paar met mooie studs en geweldige veters, en een paar leren sneakers. Je snapt waarschijnlijk al waar dit naartoe gaat: het eerste paar vond ik echt geweldig, maar die zaten niet zo lekker. Het tweede paar zat echt fantastisch, en die waren verder best ok. Mijn vader riep altijd al: wie mooi wil zijn moet pijn lijden, maar dat vind ik in sommige gevallen gewoon echt niet fijn. En dus dacht ik: dit kan anders!Leren schoenen

Een aantal jaren geleden heb ik voor mezelf besloten: ik koop geen ‘plastic’ schoenen meer: alleen nog maar echt leer. Vaak betaal je daar iets meer voor, maar ik vind het zo veel fijner dan schoenen van een kunststof materiaal! Het levert minder zweetvoeten op en je kunt ze beter mooi houden. Ik maak maar 1 uitzondering op deze regel, en dat is voor Adidas Sneakers (met zo’n stoffen bovenkant zeg maar).

Toch bestelde ik dus een paar niet-leren sneakers, omdat ze zo mooi waren. Ik wilde het echt even proberen. Helaas vielen ze wat te klein en kon het dus echt niet. Gelukkig zaten de leren sneakers echt zo lekker dat ik ze eigenlijk niet meer uit wilde doen.

Dit zijn ze, mijn nieuwe pantoffeltjes. Om te zien helemaal niets mis mee, maar ik mis er iets aan.

Pimp je sneakers

Wat ik leuk vond aan die andere sneakers, was dat er linten als veter in zaten. En dat is natuurlijk super makkelijk op te lossen. Ik ging op zoek naar satijnen veters. Online kun je een boel vinden, ha, en zo kwam ik bij Vetersonline. Daar kun je veters per 5 cm bestellen. Ik haalde de oude veters uit de schoenen, even meten, en zo kon ik bestellen.

Het leek me leuk om verschillende veters te bestellen: wit en zilver en wit, en ook nog in 2 diktes: 15 mm en 25 mm. Op dit moment is de 25 mm-variant absoluut mijn favoriet.

Dan is het dus een kwestie van je oude veters er uit halen, en de nieuwe er in doen: Klaar is Kees!

Vet leuk toch? Ik ben er in ieder geval helemaal blij mee!

Word jij hier ook helemaal blij van?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *