Knipsels van week 30: een logee, heeeerlijk uit eten en de zolder opruimen

Tijd voor de knipsels van week 30! Een week waarin we binnen speelden door de regen, een logeetje hadden, en we heerlijk uit eten gingen. En het weekend gebruikten we om de tuin netjes te maken en de zolder op te ruimen. Dat was echt nodig 🙂 Ben je klaar voor een boel leuke foto’s?

Maandag

Maandag is een gewone werkdag en als ik thuis kom, staat het eten al fijn op tafel.

En als we ’s avonds naar bed gaan, kijken we nog even bij deze meneer. Ik moet zo lachen om hoe hij er bij ligt! <3

Dinsdag

Als we dinsdag wakker worden, regent het gewoon. Dus tijd om de klei weer eens uit de kast te trekken. Daar vermaken we ons heel goed mee (en wat hebben we er eigenlijk veel van..!).

Aan het eind van de middag komt ons neefje logeren, vet gezellig en we gaan nog lekker even geocachen in de modder. We vinden de cache, maar ik had geen pen bij me en maak dus even een foto van het logje.

En daarna lopen we door de sputters terug naar de auto. Deze kleine man heeft nog niet zulke lange beentjes :-).

de doorbraak bornerbroek

En zelfs als het regent, geniet ik van de omgeving :-).

Als we thuis komen, ploft iedereen lekker op de bank om uit te rusten.

Elektrische-tandenborstel-brigade!

Als we ’s avonds naar bed gaan, kijken we nog even hoe het gaat met deze 2 en kijk dan hoe lief ze liggen te slapen. Ik smolt.

En dat ene been ook zo uit bed, hihi..

Woensdag

Na een ietwat korte nacht rijden we vandaag naar Speeltuin Morskieft in Reutum. Het weer is echt een stuk beter vandaag, gelukkig!

Toch willen de kids graag binnen spelen en dat vind ik niet zo erg, want buiten waren wel erg veel insecten. Ik maakte trouwens weinig foto’s, want was knap druk met toezicht houden op 3 van die Duracel-konijntjes 🙂

Na het spelen blijkt dat er een geocache bij de Kroezeboom zou moeten zijn en we rijden dus een klein stukje om, om even te zoeken. Helaas kunnen we ‘m niet vinden, volgende keer beter!

En als we dan thuis komen, willen deze 2 graag TV kijken. De kleine meid onder een deken (met 25+ graden… WHUT???) en die valt dus al snel in slaap. Ons neefje houdt het goed vol tot mijn schoonzusje hem weer op komt halen.

’s Avonds breng ik de kids naar mijn ouders, want daar gaan ze logeren. En wij gaan lekker uit eten bij Tao in Enschede! Sorry voor de komende foto’s, maar het was gewoon zo verschrikkelijk lekker!

En ook zo mooi, eigenlijk was het in het echt nog veeeel mooier. En lekker dus.

We hadden een menu, en daar zat ook sushi bij. Echt, zo heerljik!

Need I say more? Ik zat wel bommetje vol na het dessert, had het gevoel dat ik de rest van de week niet meer hoefde te eten (helaas niet gelukt natuurlijk).

Donderdag

Donderdag werk ik weer op kantoor en tijdens de lunchpauze maken we even een wandeling. Ik vind de natuur nu zo leuk! Overal wilde bloemen, prachtig!

Aan het einde van de middag is er een ongeluk gebeurd op de A1 en het staat gewoon echt VAST. Deze foto stuur ik naar manlief. Gelukkig was de file tegen de tijd dat ik naar huis ging opgelost.

Vrijdag

Vrijdag werk ik ook op kantoor en als ik naar huis wil rijden kan ik mijn autosleutel weer eens niet vinden. Dus de tas op de kop.. Erg he, wat ik allemaal mee sleep? Gelukkig zat de sleutel wel in de tas (helemaal onderop natuurlijk) en kon ik dus gewoon naar huis.

’s Avonds rij ik bij mensen langs van wie ik op Marktplaats een boel spullen van de Paw Patrol kocht. Wat een feest. Ze hadden nog een extra baan en die nam ik dus ook mee. Ik kwam helemaal blij thuis en trof toen dit nog blijere jongetje wat niet kon slapen.

Had hij mooi geluk: kon hij direct even kijken of het allemaal werkte. <3

Zaterdag

Zaterdag is het weer eens tijd voor een bezoek aan de DM (Duitse drogist) en we rijden naar Nordhorn. We kochten de halve winkel leeg 🙂

En gingen vervolgens lekker lunchen in de stad. Dat was ook al zo lekker.

En Nordhorn is best een leuk stadje eigenlijk! Zo dichtbij voor ons, maar kon me niet herinneren dat ik ooit in het centrum ben geweest. Het weer was alleen erg wisselvallig en dus gingen we snel terug naar de auto.

En op de weg terug vallen deze 2 toppers in slaap. Lief he, dochterlief is net haar duim verloren en haar mond staat nog zo alsof de duim er in zit, hahaha.

Zondag

Na een gebroken nacht dankzij een slapeloos kind in ons bed worden we dus erg vroeg wakker zondagochtend (ik werd wakker doordat een speelgoedauto over mijn rug reed… WTF??). We willen de zolder opruimen en kunnen dus al vroeg aan de slag. Kijk dan wat een schattige foto ik tegenkwam van mijn man (met haar!) en lieve kitten baby-Nino! Dat is dus echt al vet lang geleden, haha.

Aan het eind van de middag besluiten we nog even een frisse neus te halen en we gaan lekker wandelen. De kids gaan op de fiets en rijden lekker vooruit.

Dit krijg je dus als je aan haar vraagt of ze even op de fiets wil gaan zitten voor een leuke foto… Mijn definitie van ‘leuk’ moet ik nog maar eens  uitleggen denk ik… :’).

De kikker mag ook nog even kijken of de fiets het doet, haha.

En er kan nog heel even gespeeld worden in de tuin. Vlak hierna begon het dan toch te regenen.

Oh en kijk.. we hebben zo verschrikkelijk veel spullen weggegooid.. De hele kofferbak is VOL.

Zo vol dat er ook nog 5 (!) vuilniszakken op de bijrijdersstoel staan.. Morgen gaat alles naar de stort, heerlijk! Ik weet nu precies wat er op zolder ligt (naja, bijna dan) en kan er ook goed bij om het te pakken. Ik zeg: missie geslaagd!

En nu is het zondagavond en bedenk ik me ineens dat het morgen alweer de laatste dag van juli is. Man, dan staat augustus gewoon voor de deur! Daar ben ik nog niet echt aan toe hoor! Maar goed, voor de komende week heb ik niet echt plannen, jij al wel?

Heb jij een fijne week gehad? Viel het zondag bij jou qua weer ook zo mee of is ie helemaal verregend?

xx
Loes3 Reacties

 1. Rita
  31 juli 2017 / 08:48

  Hoi Loes
  Weer leuk verteld hoor. Hier kijk ik iedere maandagochtend naar uit.
  Zo gezellig om te lezen.

  • Loes
   Auteur
   31 juli 2017 / 13:48

   Dank je wel. Zo blijf je in ieder geval goed op de hoogte! 🙂

 2. 1 augustus 2017 / 10:38

  Kinderen kunnen zo vol overgave slapen! Dat is mijn favoriete foto in deze reeks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *