Bye July | Hello August 2017

Hello August 2017, kom er maar in hoor! Een maand die helemaal in het teken staat van de zomer! Maar voordat we daar helemaal klaar voor zijn is het eerst nog even tijd om terug te blikken op de maand juli: een maand waarin we een groot deel op vakantie waren. Let’s go!

Bye July

Dag juli! Wat was je een leuke maand. We waren de helft van de maand op vakantie in Denemarken en Zweden en wat hebben we het leuk gehad. Echt een dikke vette aanrader om naartoe te gaan met kleine kinderen (overigens zonder kinderen ook hoor!). Ik zit er over te denken om de komende tijd wat specifieke artikelen over Denemarken en Zweden te schrijven, dan kun je zien hoe leuk het is 🙂

En halverwege de maand ging de kleine meid nog 1 week naar school, voordat de ‘grote vakantie’ begon. En dat is ook wel weer lekker hoor: op de dagen dat ik niet werk, gaat de wekker niet om 7 uur en kunnen we dus lekker een beetje uitslapen. We hebben dan de hele dag tijd om gezellige dingen te doen en daar kan ik ook best aan wennen!

Blog

Wel grappig om te zien dat het vorige maand zo goed ging met het plannen van mijn blogs, en dat het deze maand een beetje mis ging. Niet tijdens de vakantie hoor, ik had een mooie voorraad artiekeln gemaakt, waardoor ik op vakantie alleen het hoognodige hoefde te doen. Super fijn! Alleen toen we terug kwamen, was het vat natuurlijk leeg. En toen ik ook nog eens migraine kreeg vlak na de vakantie, kon ik even helemaal niks en kwam er ook een artikel te weinig in die week. Maakt niet uit, het is toch vakantie, dus dat vond ik minder erg.

Qua aantallen zaten we weer dik in de lift deze maand, en daar ben ik blij om. Het is fij om vooruitgang te zien. De top 3 artikelen van juli:

1. Vlinders in de tuin | Vlindernectar maken
2. Een tompouce haken
3. Travel Journal: hoe je een reisdagboek bijhoudt

Ook deze maand weer een totaal andere top 3, die dan weer best wel in het teken van de zomer staat. Leuk om te zien dat ook de artikelen van vorig jaar gevonden en gelezen worden!

One second every day

Tijdens de vakantie heb ik (gelukkig) genoeg gefilmd, maar eenmaal thuis kwam daar de klad weer een beetje in. Verdikkie, ik moet dat toch echt meer doen (hoewel mijn telefoon echt knettervol staat met allemaal foto’s en filmpjes, waah!).

Doelen van de afgelopen maand

  • 1 boek lezen –> Ja, gelukt! Ik heb tijdens de vakantie een boek gelezen!
  • 1 video online krijgen en 1 video opnemen –> nee en nee: de video die ik al opgenomen heb, staat nog steeds niet online.. Die komt er wel aan, beloofd!
  • Goed blijven plannen voor mijn blog –> Dat blijft een aandachtspuntje. Hoewel het nu wel weer een beetje beter gaat gelukkig.

Hello August 2017

Ja hoor, augustus alweer! De maand waarin sommige regio’s alweer naar school moeten, dat lijkt hier nog zo ver weg! Ik heb niet zo heel veel dingen op de planning staan: qua werk gaat het een beetje anders de komende periode, want mijn schoonouders zijn op vakantie en dus moeten we die oppasdag opvangen. Gelukkig kan ik (omdat ik parttime werk) redelijk makkelijk schuiven met mijn werkbare dagen, dus dat gaat goedkomen).

Op bloggebied zit er wel een grote verandering aan te komen: ik ben namelijk bezig met een logo en een nieuwe layout!! Waaah, SUPER spannend, want er zijn zo veel leuke dingen te krijgen! Ik heb nu een gratis WordPress Theme en irriteer me mateloos als ik dus een blog tegenkom dat hetzelfde design heeft. Staat zo stom! Daarnaast werd het wel eens tijd voor een echt logo en dat zit dus nu (as we speak letterlijk) in de pijplijn. Ik hoop je daar heel binnenkort meer over te kunnen laten zien!

Mijn doelen voor augustus zijn:

  • opnieuw 1 boek lezen
  • een nieuw logo klaar hebben
  • de nieuwe layout gekozen en het liefst ook al online (ligt er aan hoe dat gaat.. )
  • de video die er al is moet echt online
  • blijven plannen, blijven plannen, blijven plannen!

Ik ben vooral erg benieuwd hoe het is om over te stappen naar een nieuwe layout. Het lijkt me best eng en ook super veel werk. We gaan het zien!

Hoe was jouw juli? En heb je nog leuke plannen voor augustus? Ik ben benieuwd!

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *