Knipsels van week 23: een ontdekking op vliegveld Twente, korte werkweek en lekker fietsen

Tijd voor de knipsels van week 23! Een lekkere korte (werk)week door Tweede Pinksterdag, die ook nog eens heerlijk qua weer was en we dus lekker buiten waren. We ontdekten weer prachtige plekjes in Twente en natuurlijk had ik mijn camera (en telefoon mee). Ben je klaar voor veel (mooie) plaatjes?

Maandag

Vandaag is het Tweede Pinksterdag en we hebben met mijn schoonouders afgesproken bij Vliegveld Twente. Vroeger was dit een legerbasis, maar tegenwoordig hebben ze  een deel van het terrein opengesteld voor publiek. Onlangs fietsten we er al even langs, en wat een ontdekking was dat! Het ziet er zo prachtig uit en je kunt er heerlijk wandelen met de hond. Ik maakte enorm veel foto’s en zal er dus verder niet teveel over zeggen, je mag gewoon even kijken of je het wat vindt.

maandag 1

maandag 2

maandag 3

maandag 4

maandag 5

maandag 6

maandag 7

maandag 8

maandag 9

maandag 10

maandag 11

maandag 13

maandag 14

maandag 15

maandag 16

Oma maakte deze prachtige bloemenkrans onderweg voor de kleine meid, maar hij was toch een beetje te groot voor haar. Daarom mocht ik ‘m op, jeej!

maandag 17

Eenmaal thuis werd de krans alleen maar wijder en dus ging hij naar het beeld in de tuin. Staat ook mooi toch?

maandag 18

’s Middags gaan we nog even winkelen in Enschede en ik ga eindelijk eens naar de Sissy Boy winkel. Ik kende Sissy Boy al wel, maar dacht altijd dat de winkel in Enschede niet zo groot en dus niet leuk was. Boy, I was wrong! De winkel is nog best heel groot en ze hebben er zoveel leuke dingen voor kinderen! Ik ben dus vet goed geslaagd :-).

maandag 19

Aan het einde van de middag eten we lekker pannenkoeken in de tuin, heerlijk!

DInsdag

dinsdag (1)-

Dinsdag ga ik thuis alvast wat voorbereiden voor de naailes ’s avonds: ik knip de stof voor korte broeken.

dinsdag (2)-

Terwijl ik ondertussen de Mac laat werken aan een nieuwe  video (binnenkort online!!).

dinsdag (3)-

En ’s avonds naai ik deze korte broek in elkaar, ha! Ik ben helemaal blij en heb deze broek ondertussen ook al fijn aangehad.

Woensdag

dinsdag (3)-

Woensdagochtend breng ik de kleine meid weer naar school. En kijk dan, hoe groot ze zo al is! Met die prachtige lange benen van d’r <3.

woensdag (2)-

We blijven vandaag weer over en na het eten kunnen we niet direct buiten spelen dus zet ik even een filmpje op. Zo grappig om te zien hoe dat dan gaat: iedereen verhuist binnen 3 tellen zijn stoel voor het scherm.

Donderdag

donderdag-

Donderdag werk ik de hele dag en ’s avonds proberen we samen het 5e seizoen van Arrow verder te kijken. Manlief krijgt nog een telefoon van zijn werk en dus kan ik ondertussen even lekker knallen voor mijn blog.

Vrijdag

vrijdag (1)-

Als ik op kantoor ben, is er ineens een wolkbreuk: het komt echt met bakken uit de lucht. Nou ja, wel goed voor de tuin in elk geval.

vrijdag (2)-

En ’s avonds eten we weer fijn bij mijn schoonouders. Ons neefje wilde ook graag blijven eten dus dat vond dochterlief helemaal geweldig. Zij zijn echt net Jip en Janneke samen. <3

Zaterdag

zaterdag (1)-

Goedemorgen! Zie hier een ernstig zieke pop die door de ‘zuster’ beter wordt gemaakt. Zoals je ziet, neemt zoonlief die taak heel serieus.. haha.

zaterdag (2)-

We gaan even naar de stad (Vaderdagcadeautjes kopen, ha!) en deze meneer zet zelf zijn zonnebril op. Hij is echt de leukste thuis he?

zaterdag (3)-

Tegen lunchtijd strijken we even neer bij de Hema, zo leuk dat er een setje potloden bij het kindermenu zit. Kunnen de kids fijn kleuren aan tafel.

zaterdag (4)-

En uiteraard maken we nog even een ritje in het wagentje van de ANWB. Ik dacht dat 1 ritje een euro kostte, en gooide er dus 2 euro in. Blijkt dat je daar 6 ritjes voor kunt doen, haha, er stond gewoon een rijtje kids te wachten tot die van mij er uit gingen!

Zondag

zondag (1)-

Het belooft mooi weer te worden vandaag en dus gaan we weer eens lekker fietsen! We volgen weer een knooppuntenroute en maken natuurlijk even een foto bij Huize Almelo.

zondag (2)-

En ook even de andere kant op natuurlijk, richting de Gravenallee.

zondag (3)-

En dit vind ik dus echt 1 van de mooiste plekjes van Almelo: zo dicht bij het centrum en toch zo prachtig groen. Leuk is ook dat we (o.a.) hier onze trouwfoto’s hebben gemaakt.

zondag (4)-

Dit zijn kunstenaarswoningen en in een etalage zie ik allemaal schattige naaimachines staan. Die moet ik natuurlijk even op de foto zetten.

zondag (5)-

En even een selfie met ons vieren, wat maar net lukt! Familie Zonnebril on tour hoor!

zondag (6)-

We fietsen door naar Aadorp (via de knooppunten), maar vinden het stiekem niet zo’n hele mooie route. Toch leuk om zo ’toerist’ in eigen regio te spelen, ik kom hier eigenlijk nooit, terwijl het zo dichtbij is.

zondag (7)-

Uiteindelijk strijken we neer in Wierden waar we even lekker gaan lunchen. En natuurlijk moest ik even met deze knapperd op de foto.

zondag (8)-

Ik had een Bruschetta met carpaccio en die was toch lekker!

zondag (9)-

En zo leuk, we wilden graag op de bank blijven zitten eten, en toen werden dus gewoon van die laptop-kussens gebracht waar je op kon eten. Hoe handig!

zondag (10)-

’s Avonds steken we de Cobb aan, maar er valt toch af en toe een spatje regen. Dochterlief heeft daar een hele goede oplossing voor… hihi.

zondag (11)-

En dan is het na het bad tijd om naar bed te gaan, maar eerst nog een flesje melk natuurlijk!

Heb jij ook zo genoten van het lekkere weer dat er toch nog wel is geweest afgelopen weekend?

xx
Loes3 Reacties

 1. 12 juni 2017 / 09:39

  Aah die bloemenkransjes! En die paraplu aan tafel. Goede oplossing!

  • Loes
   Auteur
   12 juni 2017 / 16:02

   Haha, leuk he, die kransjes. En die paraplu was niet heel handig aan tafel, maar het hield ons wel droog 🙂

 2. MamsElle's blog
  12 juni 2017 / 21:26

  Oh Dit is leuk om te lezen, jullie zijn lekker jezelf. Knappe foto’s ook. Ps: Wat een prachthond zag ik daar? Liefs Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *