Vaderdag: voor elke papa wat wils | shoppen

Waaah, het is al bijna weer zover! Volgende week zondag is het Vaderdag!! Toch wel DE dag om even je best te doen op een prachtig cadeautje voor papa. Ben jij er al helemaal klaar voor of kun je ook nog wel wat inspiratie gebruiken? Ik heb vandaag voor verschillende vaders wat leuks op een rijtje gezet.

Vaderdag | Voor elke vader wat wils

Tja, als je mijn man (die overigens niet mijn vader is, maar wel de vader van mijn kinderen en die zijn nog net iets te jong om zelf wat te organiseren) vraagt wat hij voor Vaderdag wil hebben, dan weet hij daar niet echt een antwoord op. Er kwamen wat praktische cadeaus naar boven en dat doet me altijd een beetje aan vroeger denken. Als we voor mijn eigen vader niet wisten wat we moesten kopen riep hij altijd: ‘sokken en een onderbroek!’. Kolder natuurlijk, hoewel dat wel functionele cadeaus zijn.

Inmiddels heeft onze kleine meid wel de leeftijd dat ze op school wat moois in elkaar knutselt voor dit soort dagen. En ik heb het al eens eerder gezegd, maar niets is minder waar: een eigen geknutseld cadeau blijft toch wel het allerleukst! Toch vind ik het zelf ook altjid wel leuk om voor manlief een cadeautje uit te zoeken. Zonder verder in details te treden kan ik zeggen dat hij bij ons dit jaar (weer) een beetje uit de hand is gelopen. Maar goed, ik heb dus wat inspiratie voor als je dat nog nodig hebt!

Voor de klusvader

Vaderdag (3)

Heb jij een vader die van klussen houdt? Dan is een decoupeerzaag een cadeau wat een fijne aanvulling op het assortiment in je garage kan zijn! Zelf hebben we er ook 1 en ondanks dat we niet wekelijks gebruiken, ben ik altijd blij dat we er zelf 1 hebben. Zo hoeft manlief nooit te wachten tot hij ‘m kan lenen van iemand. € 52,95

Voor de vader die van koken / bbq-en houdt

vaderdag 1

En dan dit leren schort. Ik vind dit dus echt zo’n mooi ding! Niet voor mezelf hoor, maar op de een of andere manier fascineert het enorm. Het staat stoer en biedt nog goede bescherming ook. Naast dat je dit schort in de keuken kunt gebruiken, is hij ook prima geschikt voor de BBQ!
€ 59,95

Voor de vader die altijd zijn telefoon leeg heeft

vaderdag 5

Dit zou overigens ook een briljant cadeau voor mezelf zijn: een oplaadkabel voor je telefoon die 3 meter lang is! En dan ook nog eens verzwaard aan de kant van je telefoon, zodat je telefoon niet van tafel kiepert als je de lengte echt nodig hebt. Handig toch? Die kabels die je standaard bij je telefoon krijgt zijn altijd zo kort..
€ 39,99

Voor de vader die graag overal muziek luistert

vader 2

Heerlijk toch om overal muziek te kunnen luisteren? Met deze draadloze speaker van JBL kan je vader dat doen! Stiekem ook leuk voor de hele familie 🙂
€ 125,-

Voor de vader die van vuur maken houdt

vaderdag 4

Welke man houdt er nou niet van vuur maken (die van mij in elk geval wel). Fijne lange zomeravonden die toch nog wat warmte hebben als je deze vuurschaal gebruikt.
€ 47,19

Hartstikke leuk natuurlijk al deze inspiratie, maar schat, als je dit leest: jouw cadeau staat hier niet bij hoor! Wij hebben gelukkig al wat geshopt (en gemaakt) en dat ligt uiteraard goed verstopt tot Vaderdag!

Ben jij al klaar voor Vaderdag?

xx
LoesDit artikel bevat affiliate links. Wil je weten wat dat betekent? Lees dan mijn disclaimer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *