Knipsels van week 16: Tweede Paasdag, werken, tas pakken voor vakantie en veel speelgoed

Een dagje later dan je van mij gewend bent, maar het is dan nu toch echt (eindelijk) tijd voor de knipsels van week 16. Het lukte gisteren niet, omdat we op vakantie zijn (we reden gisteren) en zondag lag ik nog ‘even’ met migraine plat. Maar nu de kids hier even op bed liggen heb ik dus tijd om de foto’s van afgelopen week op de rij te zetten.





Maandag

maandag (1)-

Goedemorgen! Deze meneer is op tijd wakker en komt lekker even bij mij in bed liggen. Kijk dan hoe schattig hij zijn kikker vast houdt.. <3

maandag (2)-

Bij het ontbijt gaan we natuurlijk eitjes schilderen. En dat gaat verbazingwekkend goed. Behalve dan het feit dat eieren in maat XL niet echt geschikt zijn voor de houders…

maandag (3)-

Deze topper wil graag zijn zonnebril op in de auto, waarom kinderen dat toch altijd op de kop doen???

maandag (4)-

Tijd voor de paaslunch! Jip en Janneke zijn er al helemaal klaar voor.

maandag (5)-

Iedereen heeft ‘iets’ gemaakt voor de lunch… Zoals je ziet is het weer veel te veel, zoals altijd met dit soort gelegenheden als iedereen ‘iets’ maakt, haha. Wel ontzettend lekker overigens, en we kregen nog fijn wat mee naar huis. Dus ontbijt voor de volgende dag was al geregeld!

maandag (6)-

En we gaan nog even wandelen met Isa.

maandag (7)-

Natuurlijk moeten we dan ook even stoppen in de speeltuin. Als het begint te regenen rennen we gauw naar huis.

maandag (8)-

Als we aan het einde van de dag thuis komen, treffen we dit op de muur. Onze kleinste Picasso vond dat hij ook wel op de muur kon tekenen. Gelukkig kregen we het met billendoekjes heel fijn van de muur af. Boefje.

Dinsdag

dinsdag (1)-

Goedemorgen! Deze twee lieffies zijn weer op tijd wakker en dan is het altijd heerlijk als ze even bij mij in bed komen liggen.

dinsdag (2)-

Ik ga werken vandaag (moet nog een dag inhalen van vorige week) en kom onderweg deze lucht tegen. Prachtig he? Van die mooie Hollandsche wolken 🙂

Woensdag

woensdag (1)-

Woensdagochtend ga ik heel snel boodschappen doen met deze kleine man, heel gezellig.

woensdag (2)-

En als de kleine meid uit school komt, gaan we lekker even tekenen.

woensdag (3)-

Ik heb een nieuwe elektrische tandenborstel gekocht voor de kleine meid, en haar broer is er heel verdrietig om. Hij had er ook wel 1 gewild. Daar is hij nog wat te jong voor en gelukkig vermaakt hij zich even met de lader, haha.

woensdag (4)-

Ik heb ook een nieuwe stofzuiger besteld en die komt natuurlijk in zo’n prachtige grote doos waar je NET niet met zijn tweeën in past. Ze hebben het wel geprobeerd, haha.

woensdag (5)-

Ik weet trouwens niet wie er blijer is met de nieuwe stofzuiger: deze twee of ik, haha.

woensdag (6)-

Aan het einde van de dag is dit de beste plek om te chillen: boven op mama. <3

Donderdag

donderdag-

Donderdag maakte ik maar 1 foto en dat is van de heerlijke hamburger van Hudsons in Almelo. Ik ging met de dames van de zwangerschapsgym uit eten (met 6 in totaal) en het was vet gezellig. Onze kids zijn allemaal bijna 2 en 3 van de dames zijn inmiddels weer zwanger, dus er werd flink gekletst over bevallingen enzo.

Vrijdag

vrijdag (1)-

Als ik vrijdag de kids bij opa en oma op kom halen, zit de kleine man zo heel schattig op zijn knieën. Ik vind dat dus zo schattig!

vrijdag (2)-

We hebben geen zin om eten te koken en dus gaan we naar het Amerikaanse Specialiteitenrestaurant ‘de Gouden Bogen’. Dat is altijd een succes.

vrijdag (3)-

Tot mijn grote verbazing eet deze meneer ook zomaar de kipnuggets. Dat is nieuw!

vrijdag (4)-

De kids krijgen zo’n schattig smurfenhuisje en dat valt goed in de smaak.

Zaterdag

zaterdag (1)-

Zaterdag gaan we naar de speelgoedwinkel op het meubelplein in Enschede. Echt waar, waarom heeft NIEMAND mij ooit verteld dat deze speelgoedwinkel hier zit??? Wat verkopen ze daar veel speelgoed zeg! Van alle Netflix- en NickJr-series hebben ze wel wat en nog veel meer!

zaterdag (2)-

Zoals deze geweldige tractors en landrovers met aanhangers enzovoorts. We komen wat cadeautjes shoppen voor de kids van onze vrienden (waar we komende week logeren). En natuurlijk slagen we 🙂

Zondag

We hadden het plan om zondag rustig de tas in te pakken, omdat we maandag naar Chamonix vertrekken, maar ik word al wakker met migraine en lig dus eigenlijk de hele dag in bed. Aan het einde van de middag voel ik me iets beter, en gaan we nog even eten bij mijn schoonouders in Enschede. En ‘s  avonds pakken we met stoom en kokend water de auto in.

Hoe was jouw week? Ga je nog wat leuks doen in de meivakantie?

xx
Loes



Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *