Knipsels van week 15: een lash lift bij Emmy, open dag bij de brandweer in Haaksbergen en de keukenhof

Wat was het weer een volle week. Ik ging naar Emmy voor een lash lift, haalde mijn ouders van het station die eindelijk weer thuis waren na een super lange vakantie, werkte maar 2 dagen deze week (waarvan 1 tot 16:00 uur in verband met goede vrijdag (jeej!)) en we bezochten de open dag van de Brandweer Twente in Haaksbergen. En als klap op de vuurpijl bezochten we ook nog de Keukenhof! Bereid je voor op veel foto’s met rode wagens en bloemen in deze bomvolle knipsels van week 15 :-).


Maandag

maandag (1)-
Maandag werkte ik de hele dag en om 17:00 uur had ik een afspraak bij Emmy van Studio Mint voor een Lash Lift (die had ik gewonnen op Cynthia.nl). Bij een lash lift worden je wimpers met permanentvloeistof gekruld en dat blijft dan zo’n 8 weken zitten.
maandag (2)-
Kijk dan hoe leuk Emmy alles heeft aangekleed. Ondanks dat het niet zo’n hele grote ruimte is, kijk je toch je ogen uit.
maandag (3)-
En in die relaxte stoel heb ik dus een flinke tijd gelegen, ha, heerlijk! Ik vond het echt zo ontzettend leuk om Emmy in het echt te ontmoeten, ik volg haar voornamelijk op de blog van Cynthia, en omdat ze uit Hengelo komt, voelde ik altijd een beetje ‘verbondenheid’ ofzo. Dus zo leuk om haar nu te zien! Ik ben trouwens ook heel blij met het resultaat van de Lash Lift en ga zeker nog een keer naar Emmy terug.

Dinsdag

dinsdag (1)-
Als we dinsdag wakker worden vliegt de kleine man direct zijn speelhoek in, op zoek naar zijn auto’s. Ik kom even later kijken wat hij doet en zie dan dat hij de auto’s op kleur gesorteerd in de vensterbank heeft gezet, haha.
dinsdag (2)-
Als ik ’s middags deze dame uit school haal, staan we even de mooie paarse bloempjes in de tuin te bewonderen.
dinsdag (3)-
Ik vind het langzaamaan wel weer tijd worden voor ijsthee! ik maak dus een grote kan om in de koelkast te zetten, maar hij stiekem toch een beetje te sterk geworden.

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300] dinsdag (4)-
’s Avonds ga ik weer naar naailes en iemand heeft deze prachtige stof bij zich. Daar moet ik natuurlijk ook even een foto van maken. Zo mooi!
dinsdag (5)-
Ik ga zelf met deze stof aan de gang. Later meer over dit project!
dinsdag (6)-
Op de terugweg in de auto draai ik dit liedje heel hard. Sinds het concert van Tom Chaplin heb ik Keane ‘herontdekt’. Zo fijn!

Woensdag

woensdag (1)-
Mijn auto moet voor de APK en ik breng hem altijd weg naar Tubbergen. Aangezien het niet zo mooi weer is , gaan we met de bus terug.
woensdag (2)-
De meneer is helemaal in zijn nopjes in de bus en kijkt zijn ogen uit.
woensdag (3)-
Olaf en de kikker mogen ook even op de stoel in de bus zitten. <3
woensdag (4)-
Bus!!
woensdag (5)-
Ik help weer met overblijven en na het eten wordt er flink gespeeld op het schoolplein.

woensdag (6)-
Als we ’s middags terug komen van de logopedist regent het, maar deze vriend van Pikachu wil geen paraplu op. woensdag (7)-
’s Avonds maak ik nog even een lunchbox voor de kleine meid voor morgen. Leuk he, die puzzelstukjes van brood? Het vormpje daar voor kocht ik op AliExpress.

Donderdag

donderdag (1)-

Donderdag komen mijn ouders terug van hun vakantie in Zuid-Afrika en ik kook voor ze in hun eigen huis. Zoonlief had al een spuitluier en ik was dus al een keer naar huis gereden voor 1 schone broek (ja, dom he, 1 schone broek..). Het duurde nog geen half uur of het liep hem letterlijk de broekspijpen uit. Aangezien we toch bijna naar huis gingen mocht hij even zo rondlopen. Met zijn sexy kleine beentjes.
donderdag (2)-

 

Haha, schattig he, zo met zijn sokken en schoenen onder die pamperbips. <3
donderdag (3)-

 

En hij moet echt zo lachen als hij zichzelf op de telefoon ziet. Dus selfies maken is echt een feest.

Vrijdag

vrijdag-

Vrijdag werk ik de hele dag en ’s avonds eten we lekker thuis. Deze 2 toppers zijn helemaal op en gaan lekker op tijd naar bed!

Zaterdag

zaterdag (1)-
Goedemorgen! Vandaag is de open dag van de Brandweer Twente in Haaksbergen en we besluiten er op tijd naartoe te gaan.
zaterdag (2)-
Dat is een goed idee, want het is al best druk.
zaterdag (3)-
De politie is er natuurlijk ook en ook zijn er ambulances.
zaterdag (4)-
Lekker in de modder.
zaterdag (5)-
En de Duitse brandweer is er ook.
zaterdag (6)-
De mooiste wagen van het terrein als je het mij vraagt.

zaterdag (7)-
En de kleine meid wil ook wel even op de foto.
zaterdag (8)-
Zoonlief is helemaal in zijn element, want de kazerne ligt ook nog eens naast het Museum Buurtspoorweg waar de(stoom)treinen rijden.
zaterdag (9)-
Er moest natuurlijk geklommen worden.
zaterdag (10)-
En deze meneer mocht achter in een politiewagen zitten.
zaterdag (11)-
Maar dat vond hij niet echt een goede plek en dus kroop hij zo stiekem naar voren. Moet je dat triomfantelijke snoetje zien.
zaterdag (13)-
Je mocht ook in deze brandweerwagen zitten, maar dat vonden onze kids iets teveel van het goede.
zaterdag (14)-
De kleine meid wist feilloos de claxon te vinden, tot grote hilariteit van ons allemaal.
zaterdag (15)-
En deze kleine meneer wilde ook wel aan het stuur van deze grote wagen draaien. Zo leuk om te zien hoe prachtig ze dat vinden!

zaterdag (16)-
Museum Buurtspoorweg had open dag in verband met het 50-jarig bestaan en dus mochten we tussen de treinen door terug lopen naar de parkeerplaats.
zaterdag (17)-
Dit is ook echt een plek waar we nog een keertje naartoe gaan. Op dit moment kun je niet met de trein van Haaksbergen naar Boekelo, omdat er aan de N18 gewerkt wordt. Je kunt niet verder dan Stepelo. Dat schijnt 25 mei klaar te zijn dus na die tijd moeten we maar eens een uitje plannen.

zaterdag (18)-
Vervolgens rijden we nog even door naar de Skoda-dealer om nog even wat na te vragen.
zaterdag (19)-
En hier moet uiteraard ook even weer aan een stuur gedraaid worden :-).
zaterdag (20)-

’s Avonds probeer ik na 6 maar nog maar weer eens even of ik mijn coverlock-machine aan de praat kan krijgen, maar dat wil nog steeds niet lukken. Ik snap gewoon echt niet zo goed hoe hij werkt. Zo frustrerend!

Zondag

zondag (1)-
Goedemorgen! Vandaag gaat mijn wekker om half 7 (echt waar), want ik ga met mijn moeder en zusjes naar de Keukenhof!

zondag 3
We beginnen in het paviljoen met de rozen (omdat we er ook kunnen plassen, ha) en komen echt de meest prachtige rozen tegen. Deze bijvoorbeeld.

zondag 4
En het leukste is misschien wel dat de rozen van mijn zwager er ook staan!

zondag 5
De Keukenhof is zo mooi aangelegd, met prachtige doorzichten overal.

zondag 6
En er was zelfs een echte molen πŸ™‚ Prachtig plaatje he zo?

zondag 7
Het was bijna een mini-vakantie zo.

zondag 8
We moesten natuurlijk ook even een selfie maken met zijn allen, haha.

zondag 9

zondag 10
En zo ver je kijken kunt zie je de meest prachtige bloemen.

zondag 11
Hele bijzondere tulpen.

zondag 12

zondag 13

zondag 14

zondag 15
Ondanks dat het best koud was hebben we ons echt goed vermaakt. Wat een mooie bloemen overal, echt zo leuk om weer een keer te zien. Ik kan me niet herinneren wanneer ik er voor het laatst ben geweest, haha, denk zo’n 30 jaar geleden toen ik nog in de buggy zat ongeveer!

zondag 16
’s Avonds eten we bij mijn ouders, asperges natuurlijk! De eerste keer dit jaar, jammie!

zondag 17
En na het eten gaan we nog even paaseieren zoeken in de tuin.

zondag 18

Goed zoeken!

En dat waren de knipsels van week 15! Heb jij nog wat leuks gedaan afgelopen week?

xx
Loes4 Reacties

 1. 18 april 2017 / 15:11

  Wat cool dat je die lash lift gewonnen hebt. Ik ben nu wel benieuwd naar een foto!
  Wat leuk die foto’s vna de open dag en de keukenhof. Ik wil ook graag zo’n VW busje πŸ˜‰
  Fijne week Loes!

  • Loes
   Auteur
   21 april 2017 / 20:57

   Thanks πŸ™‚ Haha, ja zo’n busjes is wel favoriet he? Die wimpers, dat komt nog wel een keer denk ik. Ik heb niet echt een goede ‘voor-foto’ gemaakt…

 2. Neelke
  19 april 2017 / 10:13

  Leuke foto’s! En wat gaaf dat je die lash lift bij cynthia.nl hebt gewonnen. Ben je blij met het resultaat? De foto’s van de brandweer en keukenhof zijn ook erg leuk geworden. Wat een schattige schoenen heeft de kleine man trouwens <3

  • Loes
   Auteur
   21 april 2017 / 20:58

   Ja, ik ben heel blij met het resultaat van de lash lift! Thanks voor je lieve woorden πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *