New in: DSTRCT Portland Road Leren Dames Shopper

Een vrouw heeft nooit genoeg tassen toch? Voor tassen geldt voor mij hetzelfde als voor kleren: ‘ik heb nooit wat leuks’. Flauwekul natuurlijk, ik heb vorig jaar voor mijn verjaardag een prachtige gele leren tas gekregen die ik (bijna) elke dag gebruik. Maar er miste nog een zwarte in een ‘normaal’ formaat. Voor dagelijks gebruik zeg maar. En die heb ik nu gevonden.

Een zwarte tas

Zwarte tassen hebben echt mijn voorkeur: ze passen overal bij, als er een vlek op komt, zie je die (bijna) niet en het staat eigenlijk altijd stijlvol. Manlief deelt deze mening totaal niet met mij: volgens hem is zwart saai. En dat geldt dan voor alles wat zwart is: zwarte schoenen, zwarte jas, zwarte trui, you name it. I totally disagree, maar het zorgde er wel voor dat ik vorig jaar (weer) voor een mooie gele tas ging, in plaats van voor een zwarte. Zo’n mooie okergele, die ik stiekem ook wel overal bij gebruik. Behalve als hij vloekt.

DSTRCT Portland Road Leren Dames Shopper

Een hele mond vol he? Maar dat is de naam van het exemplaar dat ik nu in mijn bezit heb. Ik vind het altijd lastig om op internet een tas uit te zoeken. Je kijkt naar een plaatje, hebt er een beeld bij, en dan kan het soms in werkelijkheid zo tegenvallen! Dat is in dit geval gelukkig niet zo geweest, ik was juist eerder verrast! Op basis van de omschrijving en de afmeting (in cm) dacht ik: dit moet een goed formaat voor mij zijn. Groot genoeg om mijn dagelijkse dingen in mee te nemen. En misschien wel het belangrijkste: van echt leer. Ik ben geen 16 meer en vind dat ik dus best wat meer aan een tas mag besteden als hij van leer is.

De buitenkantDSTRCT Portland Road Leren Dames Shopper (1)-

Mooi zwart is deze tas dus, met een ‘anacondaprint’. Om die omschrijving moet ik stiekem lachen, want een ‘slangenprintje’ kan ook best fout zijn. In dit geval vind ik het juist leuk: het breekt het zwarte een beetje en om even met de woorden van manlief te spreken: het maakt het minder saai. De tas heeft 2 lange hengsels, die prima over je schouder passen. Er zit niet nog een extra band bij zodat je ‘m ook schuin kunt dragen, maar dat heb ik tot nu toe niet gemist.
DSTRCT PortlaDSTRCT Portland Road Leren Dames Shopper (2)-nd Road Leren Dames Shopper (2)-
Er zitten 2 ritsen aan de buitenkant: 1 bovenop, waarmee je het grote vak helemaal af kunt sluiten en er zit 1 vakje met rits aan de buitenkant van de tas. Dat vind ik wel erg fijn, want dit vak is prima voor je portemonnee(tje), telefoon en sleutels. Die raak ik namelijk anders toch altijd kwijt.

DSTRCT Portland Road Leren Dames Shopper (3)-
Ik heb niet zo’n grote portemonnee (zoals je ziet heb ik er eigenlijk 2: 1 voor pasjes en 1 voor kleingeld) en die passen dus prima in dat vakje met de rits. Zoals je ziet kun je je iPad ook prima meenemen, die valt niet eens op in deze (grote) tas. Als je een kleine laptop hebt, kan die er ook prima in.

de binnenkant

DSTRCT Portland Road Leren Dames Shopper (4)-
Aan de binnenkant zit ook nog een ritsvakje (makkelijk voor paracetamol en tampons enzo) en er zijn 2 losse vakjes: hier zou je je telefoon in kwijt kunnen, of wat andere kleine dingen die je voor het grijpen wilt hebben.

Ik vind het model van deze tas echt super fijn. Hij blijft een beetje ‘stijf’, en dat bedoel ik positief. Ik kan alles terugvinden (en dat is best uniek), doordat de tas dus niet zo’n plunjezak wordt waar je in moet graaien.

Tassenwinkel.nl

DSTRCT Portland Road Leren Dames Shopper (5)-
Ik mocht deze tas uitzoeken van Tassenwinkel.nl, een online tassenwinkel met  veel verschillende tassen in allerlei prijsklassen. Het ruime assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe exemplaren en ze verkopen leuke merken als dus DSTRCT, maar ook Burkely , Merel by Frederiek en X Works.

Deze DSTRCT Portland Road Leren Dames Shopper is te koop voor € 79.95 (wat ik niet heel duur vind voor een echte leren tas!).

Wat is jouw favoriete model qua tas?

xx
Loes

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd.. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *