Hello July 2017

[:nl]Hallo, tweede helft van het jaar! We zijn precies over de helft, en dat betekent dat het weer tijd is voor een maandoverzicht. Voordat we die tweede helft van het jaar induiken, kijken we nog eerst even terug op de maand juni. Een maand met veel warme dagen, en onze laatste vakantie buiten de schoolvakanties om. Be prepared!

Bye June

Dag juni! Ook jij was een leuke maand. We hadden veel zonnige dagen, deden veel leuke dingen buiten en genoten gewoon van het feit dat het lekker zomer werd. Waarom kan het niet tot eind september gewoon zo’n 23 graden blijven? Van mij mag het hoor

Ook deze maand maakte ik de nodige kilometers op mijn (nieuwe) fiets. Zo fijn om lekker buiten te zijn. Hoewel het nu met 2 kids wel onmogelijk is om op de fiets weg te gaan, nu zoonlief ook achterop zit.

De kleine meid had deze maand voor het eerst een schoolreisje en dat betekende dat ik ook met zoonlief lekker op pad kon: we bezochten de dierentuin in Rheine (Duitsland) en vermaakten ons prima.

En zoals gezegd gingen we deze maand voor de laatste keer buiten de schoolvakantie op vakantie. Omdat dochterlief nog niet leerplichtig is namen we die beslissing, want volgend jaar moeten we wel de schoolvakanties aanhouden en dat gaat al genoeg kosten!

Blog

Deze maand ging het qua planning op mijn blog bijzonder goed: ik maakte ten eerste een nieuwe blogplanner, en daardoor kon ik goed voor de vakantie vooruit werken. Het lukte om veel foto’s tegelijk te maken en te bewerken, en daarna de artikelen te schrijven. En dat was super fijn! Zo hoefde ik op vakantie ook niet al te veel te doen voor mijn blog, hoewel dat gelukkig wel kon :-).

Qua bezoekers ging het wat minder deze maand, ik denk dat het komt door het warme weer. Als het kwik boven de 25 graden is, heb ik zelf ook minder zin om achter de pc te zitten of blogs te lezen. Dan heb ik maar 1 doel: mijn hoofd koel houden!

De top 3 artikelen van juni:
1. Porseleinstiften: je servies tekenen.
2. Een festivalkleed of picknickkleed naaien.
3. Creatief met oude kleding.

Leuk om te zien dat de top 3 er deze maand totaal anders uit ziet dan vorige maand: hij staat volledig in het teken van DIY, jeej!

ONe second every day

Deze maand heb ik best veel gefilmd, gelukkig, want dat is natuurlijk gewoon het allerleukst. Deze app (1SecondEveryDay) blijft gewoon echt zo leuk om te vullen!

Doelen van de afgelopen maand

  • 1 boek lezen –> gelukt! Ik las Judas van Astrid Holleeder en man, wat ben ik onder de indruk van dat boek zeg! Ik kan me nog herinneren dat ze bij RTL Late Night zat, en dat ik dacht:  ’tja, haar achternaam is ook Holleeder, dus er zal wel iets aan de hand zijn met haar’. Gemeen eigenlijk he, hoe je zo kunt oordelen over mensen. Na het lezen van haar boek is mijn mening echt 180 graden gedraaid. Wat een onvoorstelbaar verhaal en wat knap hoe zij zich staande heeft weten te houden. Als je nog twijfelt om dit boek te lezen: echt doen!
  • Vooruitwerken voor mijn blog –> Je had al kunnen lezen dat dat behoorlijk gelukt is (hoewel ik nu in Denemarken toch dit artikel zit te typen, omdat ik dat natuurlijk niet vooruit kon werken).
  • Halverwege juni de blogplanner voor juli invullen –> Ook gedaan, en ik ben zelfs al bezig met augustus, jeej!
  • 2 video’s online krijgen –> Dat is helaas niet gelukt, maar ik heb wel een leuke video opgenomen die in juli online komt. Hou mijn blog in de gaten!

Hello July 2017

Ja hoor, kom er maar in juli!! Wauw, juli alweer, dat zou betekenen dat het dik en vet zomer moet zijn. Wij zitten momenteel in Denemarken en hebben ongeveer de meest regenachtige dag sinds tijden achter de rug, dus het voelt nog niet helemaal als zomer, maar dat maakt niet uit. We vermaken ons prima, en we hebben gelukkig ook heel veel droge dagen gehad :-).

We zijn dus een groot gedeelte van juli op vakantie (jeej), en op moment dat dit artikel online komt, zijn we (bijna) op weg van Denemarken naar Zweden, waar we nog zo’n 10 dagen verblijven voordat we weer naar Kopenhagen vertrekken.

Ik heb dus niet zo heel veel doelen voor de komende maand, want ik heb al zo lekker vooruit gewerkt. Toch heb ik nog een aantal dingen op de planning gezet, om het leuk te houden, zeg maar.

  • 1 boek lezen: ik ben al ontzettend ver in mijn Goodreads Challenge voor dit jaar, maar het moet toch lukken om deze vakantie in ieder geval nog 1 boek uit te lezen?
  • 1 video online krijgen en 1 video opnemen: niet helemaal eerlijk natuurlijk, want 1 video heb ik al stiekem opgenomen, maar ik moet in ieder geval nog 1 extra video opnemen de komende maand.
  • Goed blijven plannen voor mijn blog. Aangezien de schoolvakanties beginnen, lijkt het wat rustiger te worden qua bezoekers. Omdat ik toch al op een  ‘rooster’ zit met ‘maar’ 4 artikelen per week, dus ik denk dat ik geen vakantieplanning ga hanteren.

3 doelen voor deze maand, hopelijk kan ik volgende maand zeggen dat ze allemaal gehaald zijn!

Hoe was de maand juni voor jou? Ga jij op vakantie in juli of pas in augustus? Geniet van de zomer in elk geval!

xx
Loes[:]

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *