Gewoon de week door 24: maandag vrij, iets minder heet en Vaderdag

Ja hoor, het lukt deze week gewoon weer: de foto’s op tijd online! Het was een druk weekje: maandag was ik vrij, omdat ik dinsdag de hele dag in Eindhoven moest zijn. Donderdag was de laatste dag van onze tournee, en die werd gelukkig op ons eigen kantoor in Hengelo gehouden. Dat was uitslapen! Zaterdag vierden we al Vaderdag  bij mijn ouders thuis en zondag reden we naar Hof van Eckberge in Eibergen.

Maandag

Goedemorgen! Als Lize naar school is, voelt het helemaal niet zo warm buiten. Binnen is het nog vies benauwd en dus gooi ik het hele huis open. Alle ramen lekker tegen elkaar open en zo waait het gewoon een paar graden kouder. Als Pepijn wakker wordt, zegt hij ‘mama, ik heb het koud’!

Deze foto sturen we even naar Papa Ton, want die moest vandaag aan het werk, voor de verandering.

Ik heb vandaag weer eens een afspraak in het ziekenhuis, bij de plastische chirurg vandaag. Deze meneer gaat weer mee met zijn telefoon. Er wordt uitvoerig gekeken naar het litteken van mijn keizersnede (wat steeds ontsteekt) en we besluiten dat het geopereerd gaat worden. Nu moeten we nog wachten op akkoord van de zorgverzekering en dan kan het gepland worden.

Dinsdag

Dinsdagochtend haalt mijn collega me op 6 uur op (’s ochtends, ja!) om naar Eindhoven te rijden. We hebben weer een klanten-event vandaag en moeten er dus op tijd zijn. We zijn vandaag in het Evoluon, en wat een prachtig pand is dat!

Het restaurant ziet er ook al zo prachtig uit.

En kijk dan, dit is toch een super mooie locatie?

Woensdag

Woensdagochtend beginnen we bij de VVE, maar daar maak ik geen foto’s. Daarna gaan we overblijven op school en de kikker mag bij Pepijn op de nek. <3

We maken even een foto van de mooie hortensia’s van onze overburen. Toen Pepijn vanmorgen wakker werd, riep hij: ‘Kijk mama, regenboogbloemen!’. En geef ‘m eens ongelijk.

Na het overblijven leg ik Pepijn in bed, maar na een kwartier ligt hij nog te huilen (‘ik ben niet moehoehoehoe’). Als ik vraag wat hij dan wil doen, zegt hij: rode uno! En dus gaan we Uno spelen. Hij ligt er vervolgens een half uur later alsnog in (‘ik ben zo moehoehoe’, hahahah).

Donderdag

Donderdag is dus de laatste dag van onze tournee door Nederland, en het is op ons eigen kantoor. Nog niet zo lang geleden zijn wij (intern) naar de 4e verdieping verhuisd. En elke keer kijk ik hier over de reling en dan wil ik er graag een foto van maken. Nu heb ik dat dus gedaan :-).

Het was een lange dag en als ik naar huis ga, maak ik geen foto’s meer.

Vrijdag

Helemaal geen foto’s van vandaag. Ik werk de hele dag op kantoor en ’s avonds eet ik bij opa en oma en Enschede.

Zaterdag

Zaterdag beginnen we onze dag bij Hap in Almelo. We willen voor beide opa’s nog even een Vaderdag-cadeautje halen en dat lukt hier prima.

We besluiten direct maar te blijven plakken voor de lunch, en omdat Hap 2 jaar bestaat, kregen we ook nog een heerlijk taartje.

Daarna rijden we nog even door naar de Molen voor de molenbiertjes en de kids willen nog graag even op het speeltuintje spelen. Je krijgt hier toch helemaal een vakantie-gevoel van? Zo’n mooi plekje.

En achter in het tuintje staan deze prachtige bloemen. Kon het niet laten om er een foto van te maken.

Als Pepijn geslapen heeft gaan we naar mijn ouders om lekker te barbecueën. Mijn ouder passen op de hond van mijn zusje en zwager omdat zij op vakantie zijn en dat levert altijd mooie taferelen op.

Mijn vader had het verlengsnoer doorgezaagd met de heggenschaar (of bijna door) en dus werd het een mooie riem om Dibbes alle kanten op te sturen (ha).

Zondag

Vaderdag vandaag en we gaan met de hele (schoon)familie brunchen bij Hof van Eckberge in Eibergen. Nu zijn we eindelijk eens op tijd om de dieren buiten te bewonderen (de vorige keer waren we pas na 17:00 uur buiten en dan is het afgesloten).

Wat een feest was het buiten, ondanks dat het eigenlijk helemaal niet zo warm was vandaag. Ik vind Hof van Eckberge altijd zo leuk: het eten is er prima en de kinderen vinden het echt geweldig. Binnen mooie plekken om te spelen en als dikke vette aanvulling dan nog het hele buitengebeuren. Met een aantal leuke dieren (rendieren!!).

En zo komt er ook aan deze week weer een einde. Komende week hoop ik dat het weer wat rustiger wordt, en dat ik ook weer wat kan sporten. We beginnen in elk geval ‘goed’, want morgen (vandaag als dit online komt) begin ik de week in Utrecht. Hopelijk zonder al teveel files.

Hoe was jouw Vaderdag? Heb je nog wat leuks gedaan?

xx
Loes
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *