Gewoon de week door 23: Nog meer warm weer, buikgriep en drukte

Ha, eindelijk weer eens een fotoverslag op maandag. Tja, gisteravond hadden we ‘niks te doen’, en dus lukte het zomaar om even te bloggen. Ook fijn, want het voelde de afgelopen weken toch als iets wat niet klopte. Na alle verjaardagen was het zakelijk eens een drukke week: onze Roemeense collega’s waren in Nederland en we hadden we gingen weer een dag op tournee. De buikgriep ging de familie langs, maar gelukkig was ik pas in het weekend aan de beurt. Ben je klaar voor de foto’s van Gewoon de week door 23?
Maandag

Maandag werk ik de hele dag op kantoor en na de lunch lopen we weer het vertrouwde rondje. Het was trouwens goed weer, dat lijkt op de foto helemaal niet zo.

Om kwart over 5 moet ik op ’t ziekenhuis in Hengelo zijn, voor de MRI (in het kader van mijn migraine-onderzoek). Ik ben een beetje te vroeg en lig dus ruim voor kwart over 5 al in de MRI-machine. Wat een herrie-apparaat is dat zeg. In juli mag ik weer naar de neuroloog en dan zullen we de uitslag wel horen.

Dinsdag

Dinsdagochtend werk ik wederom en de collega’s uit Roemenië zijn in Hengelo. Ze hebben deze heerlijke chocolaatje meegenomen en uiteraard kan ik het niet laten om er een foto van te maken. De chocolaatjes hebben het einde van de week niet gehaald, kan ik je vertellen.

’s Middags haal ik Lize en Pepijn uit school en aangezien het niet zo bloedheet is vandaag, gaan we naar de kapper. Het werd echt tijd en iedereen loopt er nu weer netjes bij :-).

Daarna lopen we nog even naar Kruidvat en we hebben geluk. Deze pups van Paw Patrol stonden in de folder, en ze waren gewoon nog verkrijgbaar! Die kostten nu maar 1,99 (en dat terwijl wij ze vorig jaar in Denemarken voor 8 euro (per stuk ja!!!) gekocht hebben). Deze nam ik mee voor Jolijn, want wij moesten alleen Everest nog om de collectie compleet te maken.

Als we thuis komen, schijnt de zon toch wel erg lekker en dus zetten we een wasmand met water buiten. Kunnen de pups lekker in bad.

Daarna fiets ik naar de stad, we gaan met de Roemeense collega’s uit eten bij de Sociëteit en ik zit in de lounge van het Theaterhotel op ze te wachten. Zo leuk: wij zijn hier getrouwd (in de Sociëteit) en uiteraard moest ik daar even aan terug denken.

En het eten was echt top vanavond. Veel lekkere dingen, maar uiteindelijk ging ik voor de asperges met zalm. Smullen!

Woensdag

Mijn vrije dag vandaag en Ton is ook thuis: hij heeft buikgriep! Maandag begon Lize (met overgeven op school) en nu is Ton ook ziek. Hij slaapt nog veel gedurende de dag, maar wil ook wel heel even met Lize knuffelen.

Aan het einde van de dag rijden we naar kantoor om de pool-auto op te halen. Er is echter wat mis gegaan met de reservering, waardoor er geen auto voor mij klaarstaat. Aangezien ik donderdag rond 8 uur (’s ochtends ja) in Ridderkerk moet zijn, heb ik wel een auto nodig. Een collega van mij die een andere poolauto heeft is onderweg naar kantoor. En aangezien er toch kwartaalborrel is, blijf ik dus maar even ‘borrelen’ met de kids, terwijl ik op de auto wacht. Pepijn is stiekem wel moe, maar gelukkig hebben we een lekkere bank in ons bedrijfsrestaurant. Als de auto er dan is om kwart voor 7, kunnen we eindelijk naar huis.

Donderdag

Donderdagochtend zit ik om 6 uur in de auto. Ietsje later dan ik wilde, maar ik heb echt de grootste moeite met dit soort tijden (ik vind het eigenlijk gewoon midden in de nacht, ha). Onderweg naar Ridderkerk pak ik in de buurt van Tiel een kleine file mee. Gelukkig ben ik op tijd, zelfs met een plaspauze ben ik om kwart over 8 al in Ridderkerk.

We hebben een klant-event vandaag en ik mag (wederom) foto’s maken. Daar kan ik niet teveel van laten zien, maar dit is 1 van de foto’s die ik maakte. Zo sta ik er zelf ook nog eens op!

Na afloop van het event blijven we eten, en ik ging voor de noedels met coquilles en gamba’s. Man, wat was dit ook weer lekker! Ik kreeg het alleen bij lange na niet op. Wat een bord vol zeg!

Vrijdag

Vrijdag is dan een beetje een hectische dag. Lize naar school brengen, Pepijn naar Enschede. Dan de pool-auto tanken en afgeven op kantoor. Half dagje werken en Lize weer ophalen van school. ’s Middags gaan we aan de slag met het cadeau voor Vaderdag (ja, papa leest mee, dus meer kan ik er niet van verklappen) en dan Pepijn weer ophalen in Enschede. Als we weer thuis zijn, krijg ik buikpijn en is het rennen naar de toilet. Nu is het mijn beurt voor de buikgriep. Bah!

Zaterdag

Tja, zaterdag dus een vervelende dag: geen zin in eten en flink buikpijn. Drinken gaat gelukkig goed, maar ik ben ook erg moe. Ton heeft ’s middags een personeelsfeest en als hij weg is, leg ik Pepijn in bed. Lize wil ook graag in bed en ik ben daar heel blij mee. Zo kan ik zelf namelijk ook nog even slapen. Tegen 3 uur wordt Lize weer wakker en ze gaat lekker even bij haar vriendinnetje Sanne spelen. Pepijn slaapt nog wat langer en als hij wakker is, komt mijn vader ook al om pannenkoeken te eten.

We halen eerst Lize op en tijdens het bakken mogen Lize en Pepijn even lekker met het waterpistool in de tuin spelen. Inmiddels voel ik me wel een klein beetje beter en als de pannenkoeken klaar zijn, lust ik er ook wel 1. Nog niet echt veel meer, maar je moet toch ergens beginnen he.

Als mijn vader naar huis is, leg ik de kindjes in bed en ga ik heerlijk chillen op de bank.

Zondag

Zondag word ik nog een beetje slap wakker, maar na een goed ontbijt besluiten we toch even de stad in te gaan. Altijd feest in Enschede als het lekker warm is: dat water heeft zo’n aantrekkingskracht op kinderen!

Als we weer richting de auto lopen, halen we even lekker een ijsje bij Van der Poel. Ik heb de tompoes-smaak geproefd en heb een nieuwe favoriete smaak hoor. Dikke vette aanrader!!

Na de tijd kijken we nog even op opa en oma thuis zijn, en we blijven lekker plakken voor het eten. Daar maak ik eigenlijk helemaal geen foto’s van :-). En als we weer thuis zijn, liggen de kids voor de verandering eens op tijd in bed. En zo lukte het dus spontaan om mijn fotoverslag op tijd af te hebben. Fijn he? Komende week wordt weer een ‘gekke’ week. Ik ben maandag vrij, omdat we dinsdag weer een klant-event hebben. Donderdag is de laatste keer, maar dan gelukkig op ons eigen kantoor.

Hoe was jouw week? Heb jij al eens tompoes-ijs gegeten?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *