Gewoon de week door 25: verandering in het wagenpark en Food Truck Festival Trek

Zo, weer rijkelijk laat deze week, maar ik heb een momentje gevonden hoor. Tijd om nog even terug te blikken op vorige week. Een week met niet zulke hele hoge temperaturen, maar dat vond ik niet zo erg: in huis weer lekker koel. We kregen wat wijzigingen in ons wagenpark en waren dus veel op pad om het ‘nieuwe materieel’ te testen. Zaterdag bezochten we food Food Truck Festival Trek in Enschede en gelukkig hielden we het droog die dag. Ben je klaar voor de foto’s van Gewoon de week door 25?

Maandag

Het begint een beetje standaard te worden, maar ook deze maandag maakte ik helemaal geen foto’s. Ik werkte gewoon de hele dag op kantoor, en daar was dus eigenlijk niet zoveel spannends aan.

Dinsdag

Dinsdag werk ik een halve dag en als ik de kindjes heb opgehaald van school, willen ze eigenlijk maar 1 ding. Bij mama liggen! Uiteraard vind ik dat helemaal niet erg (genieten!) en ik maak nog even deze schattige foto. <3

Woensdag

Woensdag is gewoon weer mijn vrije dag. We blijven over op school en als ik Pepijn daarna naar bed breng, wil hij absoluut niet slapen. Ik geef het op en als ik vraag wat hij wel wil, zegt hij: spelletje spelen! En dat gaan we dus doen.

Daarna wil hij nog graag fietsen en uiteraard moet kikker achterop.

Lize was echt toe aan een grotere fiets: van haar oude fiets konden het zadel en stuur niet meer hoger (en dat moest eigenlijk wel). Op marktplaats kwam ik een prachtige fiets in Wierden tegen die we ’s avonds direct op mochten halen. En ze fietste er zo op weg!

Donderdag

Ook vandaag een fotoloze dag op kantoor. #consequent (Dat dan weer wel).

Vrijdag

Vrijdag haal ik na het werk de kids uit Enschede en ze zijn helemaal niet moe. Nee, echt niet. Maar als ik thuis kom, liggen ze allebei zwaar te tukken achter in.

Zaterdag

Zaterdag was het dan zover: het was tijd om afscheid te nemen van mijn rode monster. Bijna 10 jaar hebben we het uitgehouden samen, maar de laatste tijd kwamen er steeds meer gebreken. Een tijdje terug zijn we wezen kijken bij de Citroën dealer en na het maken van een proefrit besloten we dat we de Skoda gingen inruilen…

Voor een Citroën C3. En wat een auto. Mooi amandelgroen (?), echt zo’n mooie kleur! Hij rijdt super fijn en het is gewoon een fijn idee dat deze auto elke dag wil starten (dat weigerde die Skoda nog wel eens…). Dus nu kunnen we weer een paar jaren vooruit.

Mijn vader was mee de auto ophalen en met mijn moeder maakte ik ook nog even een ‘proefrit’. We eindigden bij Ikea en haalden voor de lunch lekker even wat broodjes met knakworst (en kaneelbollen, yummy!). We lunchen daarna gezellig bij mijn ouders.

Daarna rijden we naar Enschede, om Ton op te halen. Die was bij zijn ouders aan ’t helpen om het plafond weer netjes wit te krijgen. Uiteraard wilde hij ook even rijden in mijn auto en we passen er dus prima in met zijn vieren. yay!

We gaan naar Food Truck Festival Trek in Enschede en uiteraard maakte ik foto’s van de letters, ha.

Lize wilde ook graag samen met mij op de foto. Dat was nog best een klus, want die letters zijn een graag gefotografeerd ding.

Er stond ook nog een mooie uitkijktoren waar je fijn over het festival uit kon kijken. Lize vond dat helemaal geweldig.

En toen Lenn kwam, moesten Jip en Janneke uiteraard samen op de foto. Er stond zo’n standje waar je foto’s kon laten maken en dat hebben we dus gedaan.

Pepijn vermaakte zich ook prima, maar dan wel met zijn eigen ’trucks’.

Ha, ja, deze foto maakte ik voor mijn vader (Beatles-fan, ha). Er stond ook nog  ‘John Lemon’ op de kaart. Hou van dat soort woordgrapjes.

Na al het lekkere eten ga ik nog voor de churros als toetje. Met witte chocoladesaus en oreo. Echt zo super lekker! En het doet me altijd denken aan ons trouwfeest (dit hadden we namelijk aan het einde van het feest, in plaats van de traditionele broodjes ;-)).

Zondag

Zondag is het mijn beurt om te koken (ha) en ik maak een stoofpotje met kikkererwten. Het was eigenlijk een vegetarisch recept, maar wij nemen er lekker een stukje kip bij. Het smaakte echt heerlijk en ik heb zelfs nog wat over voor de lunch van morgen.

En zo komt er een einde aan de foto’s van Gewoon de week door 25. Wat vliegt de tijd he? Alweer halverwege het jaar zijn we, en het begint toch wel echt als zomer te voelen.

Geniet jij ook zo van het lekkere weer? En heb je nog wat leuks op de planning staan komende tijd?

xx
Loes
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *