Gewoon de week door 16: I’m walking on sunshine

Oh man, wat was het heerlijk weer he, afgelopen week. Zo jammer dat er zondagavond al weer een einde aan kwam. Van mij mag het echt zo blijven tot eind september. Overdag lekker warm, en ’s nachts nog wel een flink stuk koeler. We hebben er afgelopen week dan ook maar heerlijk van genoten, zo lang het duurde. Pepijn en Lize konden fijn buiten spelen en we gingen in het weekend lekker op stap in Enschede (met mijn camera uiteraard). Verder ontving ik (eindelijk!) mijn echte post is cool-pakketje en was ik helemaal in mijn nopjes.

Maandag

Goedemorgen! Maandagmorgen beginnen we bij de tandarts voor de periodieke controle. We moeten eerst even wachten, omdat Ton bij de mondhygiëniste begint. Gelukkig hebben ze Lego en daar wordt dus dankbaar mee gespeeld.

Dinsdag

Dinsdag leg ik de laatste hand aan mijn echte post is cool pakketje. Het lukte nog om een zelfgemaakt cadeautje in de pakken, en daar was ik blij mee.

Alles werd zorgvuldig ingepakt in de doos, die woensdag vervolgens op de post ging.

Woensdag

Woensdagmiddag moet ik op het ziekenhuis zijn, omdat er een echo gemaakt wordt van mijn litteken van de keizersnede. Er zit een plekje wat steeds ontsteekt en we zijn dus even benieuwd wat het veroorzaakt.

We moeten best lang wachten, maar gelukkig zitten we in een wachtkamer met veel speelgoed en doen deze 2 toppers ontzettend lief tegen elkaar. Ze entertainen eigenlijk de hele wachtkamer, haha.

Het voelt heel lang geleden dat er een echo is gemaakt, haha, tijdens de zwangerschap gebeurde dat natuurlijk veel vaker. Dus best wel gek om er zo te liggen. Pepijn was wel te schattig, toen de dame die de echo maakte even de radioloog ging halen, kwam hij mijn zijn kikker-knuffel brengen. <3

Toen we weer thuis waren, konden Lize en Pepijn nog lekker even buiten spelen. Aan ons pleintje wonen bijna geen kinderen die nog gebruik maken van het speeltuintje en het is dus eigenlijk gewoon een privé-zandbak.

Donderdag

Als ik donderdag van kantoor vertrek loopt de temperatuur al snel op: 28 graden en dat was nog niet eens de top!

Mijn moeder had gekookt vanavond en Ton was laat thuis. We gingen dus nog lekker even op pad om hem op te wachten. Wel zo gezellig!

Vrijdag

Vrijdag komt gelukkig mijn echte post is cool-pakket binnen, jeej! Gelukkig hoef ik maar 1 nachtje te wachten met uitpakken..!

Zaterdag

En als we zaterdag wakker worden, beginnen we als eerste met het uitpakken van het pakket. Alleen de verpakking was al leuk: Lize vond het ‘unicorn-haar’, haha, wat een fantasie he.

Kijk dan hoe gezellig alles was ingepakt.

En dit zat er allemaal in: de witte chocola met speculoos heeft de zaterdagmiddag niet eens gered, haha, en de cactus-beker is ook al flink gebruikt dit weekend. Wat een leuk pakket was dit, van Tamara. Ontzettend bedankt!

Aan het eind van de middag rijden we naar Ootmarsum, voor de laatste volleybalwedstrijd van dit seizoen. Helaas verloor Webton, maar het was wel even gezellig.

Zondag

Zondag rijden we naar Enschede, waar we lekker even gaan wandelen in het bos waar Ton vroeger veel gespeeld heeft. Mijn camera gaat mee en ik maak de nodige foto’s.

En wat is het hier mooi zeg! De zon komt zo prachtig door de bomen en het is heerlijk in het bos.

Ton haalde af en toe wat trucs uit, waardoor Lize en Pepijn lachend op de foto kwamen, gelukkig.

Maar goed ook, want soms was het heel lastig om 2 blije kids te krijgen, hahaha.

Als we de lol er af hebben, rijden we weer naar huis.

En ’s avonds komen opa en oma uit Enschede bij ons eten. We maken pizza’s op de Cobb en dat smaakte weer heerlijk. We begonnen buiten, en waren gelukkig op tijd voor de regen weer binnen.

En zo komt er, met het einde aan het mooie weer, ook een einde aan week 16. Jammer dat de temperatuur deze week weer minstens 10 graden minder is, maar goed, als het droog blijft, hoor je mij niet klagen!

Hoe was jouw week? Heb je ook lekker in de zon gezeten?

xx
Loes1 Reactie

  1. 25 april 2018 / 08:13

    Wat leuk dat je ook weer meedeed aan EPIC, Loes! Zo ken ik jouw blog 😉 En wat vervelend dat je zo’n last hebt van dat litteken, hopelijk kunnen ze er iets op verzinnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *